Kızlar benim yiyip içtiklerimle östrojen seviyem 30pg/ml artmış 6ayda,ama göğüslerimde hiç bir gelişme yok şuan 67pg/ml östrojen seviyem hala fazla değil zaten az,acaba devammı etmem lazım zaten devam edicem ama artık büyüse ya :'(
Aksam skypee den eklicem canim firsat bulamamistim oradan konusuruz. Yarin itibariyle bi programa basliycam. Onunla ilgili bir program yapariz kendimizeKızlar benim yiyip içtiklerimle östrojen seviyem 30pg/ml artmış 6ayda,ama göğüslerimde hiç bir gelişme yok şuan 67pg/ml östrojen seviyem hala fazla değil zaten az,acaba devammı etmem lazım zaten devam edicem ama artık büyüse ya :'(
canım 6 ay boyunca neler yaptında sonuç alamadın?
Bu aslinda kotu bisey degil canim yediklerin cok olmasada seviyeyi arttirmis ve saglikli bir duzeye ulasmissin. Bence bu sekilde devam et. Birazcik daha yuklenebilirsin. Belki 1 yil surcek ama guzel sonuclar alacagiz. Hem cm lerw cok takilma. Bak benim 92 cm de takili kaldi ama oyle cok sekillendilerki anlatamam. Bence uzulecek bisey yok uygulamalar birazcik daha artilar ekle sadece. Ve yine tahlil yaptir3 ay snr felan
Aksam skypee den eklicem canim firsat bulamamistim oradan konusuruz. Yarin itibariyle bi programa basliycam. Onunla ilgili bir program yapariz kendimize
Bu aslinda kotu bisey degil canim yediklerin cok olmasada seviyeyi arttirmis ve saglikli bir duzeye ulasmissin. Bence bu sekilde devam et. Birazcik daha yuklenebilirsin. Belki 1 yil surcek ama guzel sonuclar alacagiz. Hem cm lerw cok takilma. Bak benim 92 cm de takili kaldi ama oyle cok sekillendilerki anlatamam. Bence uzulecek bisey yok uygulamalar birazcik daha artilar ekle sadece. Ve yine tahlil yaptir3 ay snr felan
Canim regl olmadim daha sanirsam ya cuma yada pazartesi yaptircam tahlil. Haber veririm mutlakaSen doktora gidecektin ve hormon testi yaptıracaktın yaptırdın mı canım doktorla görüştün mü ne dedi?
Canim regl olmadim daha sanirsam ya cuma yada pazartesi yaptircam tahlil. Haber veririm mutlaka
Bende geldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm aranıza alırmısınızz! Benimkileri 75 ten 85 yapalımmmm noluur nolurr boyumda çok uzun acaba ondanmı diye kara kara düşünüyorum çemen otuu mu yemedim soya sütleri mi içmedim ay deliricem
Hosgeldin :)))) ben 75 ten 80 yaptim :))) aslinda 75b den 75 c yaptim hedefim 2 beden daha buyutmek
Neler yaptin ne kadar sure uyguladin anlat biraz
Bende geldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm aranıza alırmısınızz! Benimkileri 75 ten 85 yapalımmmm noluur nolurr boyumda çok uzun acaba ondanmı diye kara kara düşünüyorum çemen otuu mu yemedim soya sütleri mi içmedim ay deliricem
Kızlar ben bu işi anlamıyorum ya ben 2senedir araştırıyorum bugün hala araştırıyorum araştırma sonuçlarım hep aynı "fitoöstrojen göğüs büyütür" fitoöstrojen=bitkisel östrojen(soya,keten tohumu vs) buraya kadar tamam e peki ben bunları kullanıyorum neden bende gelişme yok test sonucuma göre östrojenimde artmış acaba biraz daha mı artması lazım anlamıyorum ki yoksa düzenli kullanmadım diye mi büyümesi of kafayı yicem ya ergenlikteki gibi memeler yağlansın kalıcı olarak büyüsün istiyorum neden olmuyor anlamıyorum
ben 17 yaşındayım 12-13 yaşlarında hayaller kurardım kafam kadar olan çok yakın bi arkadaşım vardı daha o yaşta imrenirdim ben sopa gibiydimm benimde büyicek 2 yıl kaldı hebelehübele diye diye 5 yıl geçti tık yok artık kırmızı alarm verdi beynim
anneme sordum internetten araştırdım 2 kağıt hazırladım bu konuyla ilgili biri beslenme biri masajla ilgil,östrojen içeren bitkiler yedim mesela keten tohumunu havanda dövüp çiğnedim haftada 3 kez
duş alırken bikaç dk boyunca soğuk su tutuyorum dayanabiliyorum Allahtan,yukarıdan aşağıya çemen otu yağıyla masaj yaptım ama düzenli değil şurda link atayım bakmak isteyenler olursa kopyala yapıştır yapılamıyor adminler lütfen kızmayın:)
Çemen Otu Yağının Faydaları
birde 1 hafta kadar önce kk de bir bayanın soya sütü topiğini okudum migrostan alıp içiyorum o kadar...
sizide tebrik ederim inşallah hepimizinki büyür ben büyük göğüslü olmak istemem zaten azcık dolgun diri olması kafi 80 olsa başım üstüne
Natural Remedies: Increase a Cup Size in 30 Days with Breast Massage
Kizlar ya surada bisi okudum. Biri diyorki iste icten disa distan ice asagidan yukari falan filan bizi su kafamiza gore yaptigimiZ masajlar kucultmeye yonelikmis. Buyutmek icin sadece ordaki resimdeki ok
Isaretleri yononunde 100-300 arasi hareketi
Sabah ve aksam yaptigimizda 30 gunde 2 cup buyume
Oluyormus. Valla kesin basliyorum bugun. Tum topigi okudum baya etkilendim acikcasi. Hem denemekten zarar gelmez :))
Kizlar lutfen su masaji bi deneyin. Sok oldum ya nasil oldular masaj yaparken inanamadim her gogsume 300
Defa daire cizdim lutfen bi deneyin
ya cnm bu masajın tam tersi değil miydi ya :/// yoksa ben büyüteyim derken küçültme masajı mı uyguladım aman allahımmmmmmmm :18: :18: :18: :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?