Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri hep birlikte göğüslerimizi büyütüyoruz:) gelişmeleri buraya yazalım arkadaşlar:)

79-80 di canım üst ölçüsü şuan 81e taklaşmış şişmiş ama adetim yaklaştı ondan olabilir ama ben umutluyum ya büyücek aylarımıda alsa inşallah büyüsünde benimde 9cm aradaki fark bende en az 20cm olsun istiyorum fark

Arkadaşlarım merhaba.Başlığı yeni gördüm bende hemen yazayım dedim.Ben 3 gündür çemenotu kapsülü ve hayıtotu kapsülü kullanıyorum günde iki kere.Bakalım inşallah fayda eder.

Gelişmeleri yaz canım büyütebilir onlarda inşallah büyütürüz ya

Insallah ikimizde hedeflerimize ulasiriz canim :) koca memisli kizlar olaliiim :) bu arada senin boy kilo kac

benim boy 170 kilo 55canım ama 60 olmak istiyorum. senin kaç tatlım?

Boy 162 kilo 50 canim sen cok zayifmissin ya o 5 kiloyu kesin almalisin hem o zaman göğüs leribde büyür ben kalcamida azcik büyütmek istiyorum bildigin biseu var mi:)

Boy 162 kilo 50 canim sen cok zayifmissin ya o 5 kiloyu kesin almalisin hem o zaman göğüs leribde büyür ben kalcamida azcik büyütmek istiyorum bildigin biseu var mi:)

Evet zayıfım canım kilo alcamda benim yüzümde şişiyo kilo almaktan korkuyorum bide kalçam çok büyük orantısız inşallah biraz düzeltirim bu 3ayda. Bildiğim bişey yok canım anca egzersiz işe yrarsa yarar kalça büyütmek için galiba.birde step hareketi varya merdiven çikmakta öyle basenleri büyütüyor

Canim bende basen var onden bakinca orantiliyim, ama popom cikik degil egzersiz yapiyorum diklessin diye ama uzun donemde ise yarar :)
Canım buyuk yuz güzel yaa sissin bosver sen yinede al kilo :)

Canim bende basen var onden bakinca orantiliyim, ama popom cikik degil egzersiz yapiyorum diklessin diye ama uzun donemde ise yarar :)
Canım buyuk yuz güzel yaa sissin bosver sen yinede al kilo :)

çok şişiyor ama yinede alacam bakalım :) ya bugün benim kaçıncı günüm oldu unuttum valla 20ye yakın heralde ama büyüme yok kızlar ya çok üzülüyorum

çok şişiyor ama yinede alacam bakalım :) ya bugün benim kaçıncı günüm oldu unuttum valla 20ye yakın heralde ama büyüme yok kızlar ya çok üzülüyorum

Canim sen sadece soya sütü mu iciyodun? Yoksa ek bisey yapiyor musun?

sadece soya sütü içiyorum canım biraz keten tohumu yemeye başladım az az ama birkaç gün oluyor keten tohumu yeni daha.ya büyüsünler :'(

Canim rezene ve hayit tohumu cayida icmeni tavsiye ederim ve masaj yapmani bence dahada hızlandırır büyümeyi.

Canim rezene ve hayit tohumu cayida icmeni tavsiye ederim ve masaj yapmani bence dahada hızlandırır büyümeyi.

canım şu sınavlardan okul stresinden bir kurtulayım hergün masaja başlıcam hayıt tohumunada başlarım belki.ama büyüsünler ya çok istiyorum

canım şu sınavlardan okul stresinden bir kurtulayım hergün masaja başlıcam hayıt tohumunada başlarım belki.ama büyüsünler ya çok istiyorum
Canim senn kac yasindaydin, ben bu aralar azda olsa gelisme var gibi hissediyorum ama yanlis ölcmus olabilirim diye pek umitlenmek istemiyorum, soyle bi 4-5 cm fark göreyim o zaman büyüyor derim iste :)

ben bu aralar azda olsa gelisme var gibi hissediyorum ama yanlis ölcmus olabilirim diye pek umitlenmek istemiyorum, soyle bi 4-5 cm fark göreyim o zaman büyüyor derim iste :)

20 canım sen? ya inşallah büyütürüz valla çok istiyorum benimde gözüme daha şiş gibi gözüküyor ama ölçüyorum yok aynı anlamadım gitti

20 canım sen? ya inşallah büyütürüz valla çok istiyorum benimde gözüme daha şiş gibi gözüküyor ama ölçüyorum yok aynı anlamadım gitti

Bende 22yim canım. Su rezene istahimi açtı sanki ya kilo alvam diye korkuyorum :)

apex mi kullansak ya bnm adetimin son günleri hazır hayır çayı içiyodum 84cm şuan daha düşmezse 1 cm büyüme elde etmiş olucam boşa içmemiş olucam en azından :)

apex mi kullansak ya bnm adetimin son günleri hazır hayır çayı içiyodum 84cm şuan daha düşmezse 1 cm büyüme elde etmiş olucam boşa içmemiş olucam en azından :)

Canim sen hayiti ne kadar suredir iciyosun?

Rezene çayını kaç bardak günde ne kadar içiyosunuz?

Tatlım ben rezeneyi ve hayiti beraber demleyip iciyorim, gunde 2 kere.2 hafta falan oldu sanirim baslayali daha 1cm filan oynadi gibi, sertlesti ve görünümünde bi dolgunlaa var.

Tatlım ben rezeneyi ve hayiti beraber demleyip iciyorim, gunde 2 kere.2 hafta falan oldu sanirim baslayali daha 1cm filan oynadi gibi, sertlesti ve görünümünde bi dolgunlaa var.

Peki başka bişi yapıyo musun? Ben rezene çayı ve küç denemeye başladım 2 gün oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…