- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi Itrustmyfate
-
evet canım bende şaşırdım birden ederim dua canım Rabbim kolaylık versin
benimde sıkıntılarım var ama çok şükür iyiyim dert etmiyorum
benim kardeş olarak gördüğüm birisi var adı seda büyük rahatsızlığı var ben onun için dua istesem sizden
Kızlar nisanda umre hediyeli bir sınavım daha olacak onun içinde dua istiyorum :))
canım benim sağol sizlere de kocaman maşallahlar, niyetleriniz çok güzel
İnşallah kazanırsın canım, Allahım hepimize o mübarek yerleri görmeyi nasip etsin..
tubiğim mükemmel bir hediyeymiş ya inşallah kazanırsın :) Allah hepimize nasip etsin inşAllah
Tamam canım
3. Sagopam _ Seda'nın sağlığı için dua..
birleştireceğim listeyi sonra..
Evet balım sınavda iyi bir derece yaparsam gidicem inşaAllah , geçen yıl arkadaşım gitti geldi .
Anlatırken gidip geliyoruz sanki , Rabbim herkese nasip etsin .
Allah razı olsun canım
aynen benm gibi işte.. ben başladım inşallah siz de başlarsınız Allah kabul etsin..Kızlaar ben de istiyorum kılmak ama hep tembelliğime geliyor niyetleniyorum başlıyorum birkaç gün sonra üşeniyorum, çok kötü
Kızlaar ben de istiyorum kılmak ama hep tembelliğime geliyor niyetleniyorum başlıyorum birkaç gün sonra üşeniyorum, çok kötü
bende çok sevdim bu konuyu :)
kızlar arada birbirimize bilgiler de verelim eminim namaz ve diğer ibadetler hakkında blmediğimiz çok şeyler vardir..bunları birbirimizle paylaşalım..
Bilmediklerimizi soralım öyleyse :)
mesela belki biliyorsunuzdur ama ben yine paylaşayım..namaz sonrası tesbih bittikten sonra 33 kere salavat çekmek ve ardından 11 kere de ihlas suresini okumak çok sevaptır..ben her tesbihten sonra yapmaya özen gösteriyorum..
Ben bunu bilmiyordum canım,
Bende tespihat yapıyorum.
Esmaül hüsnalarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?