hadı yaaa orda ne kadar kı
hıc yeme daha ıyı valla yamado da farklı
maraş da farklı
dışarıdan bir yerde bile 3 tl en az :)
Ya 5,5 Tl bi topu Nisaa, 22 tl verdim dondurmayaa. Çok kazık valla, öyle büyük toplarda değil haniyooo50 kurusluk ıstersen dondurma yıne verır burdakıler
kızıma alıyorum nişanımdan ve dugunumden sonra yakınlarımızla gıdıp tatlı yedık sureklı dondurma tatlı alınır ordan sülalemızın gıttıgı yerdır evıme de cok yakın burda en pahalı dondurma 1 top 1 tl
Yarım kilo tek başına mı yedin?Kakaolu and cabilya
Ya market dondurmasi da tam denemez ama yarim kilo yedim
Walla sopayla vurun bana hakettim
cok üzgünüm:/// ne oldu bana anlamadim yamarket dondurması yedın dımı hazır dondurma
kendıne yapabılecegın en buyuk kotulugu yapmıssın bızım bırsey dememıze gerek bıle kalmamıs
2 saat yuru barı
Sagol canim iyiyim cok sukur:)hoş geldin canım
bi sağlık sorunu vs yoktu inşallah
mitsu ya şurda 31.07 ye bişe kalmadı ve 52yi rüyamda bile göremicem gibi tam regl dönemi
evet yaaaYarım kilo tek başına mı yedin?
31.07 bizim hedef kilo sonu, tabii dondurmaları hupletirken tamamen aklından çıktı di mi?cok üzgünüm:/// ne oldu bana anlamadim ya
Sagol canim iyiyim cok sukur:)
Kiz sen temmuzun sonunda mi evleniyodun
Ay ben agustos saniyodum
evet yaaa
Aaa askolsun ama31.07 bizim hedef kilo sonu, tabii dondurmaları hupletirken tamamen aklından çıktı di mi?
Esen Ekimde evleniyor inşallah
Hep fazla şekerden bunlar.Aaa askolsun amaunutmam mumkun degil
Bi an esen evleniyo sandimbosluguma geldi
cok üzgünüm:/// ne oldu bana anlamadim ya
Sagol canim iyiyim cok sukur:)
Kiz sen temmuzun sonunda mi evleniyodun
Ay ben agustos saniyodum
evet yaaa
31.07 bizim hedef kilo sonu, tabii dondurmaları hupletirken tamamen aklından çıktı di mi?
Esen Ekimde evleniyor inşallah
Şeker ve karbonhidratı bırakınca hem algı hem hafıza bi açıldı bende sankikilo takibi evlilik takibi yediklerimin takibi hep sende samson valla
geçen dolma yediğimi unutmuştum adedine kadar hatırladın
ayyy napmıslar oyle altın suyuna mı batırmıslar kı tovbeler olsunYa 5,5 Tl bi topu Nisaa, 22 tl verdim dondurmayaa. Çok kazık valla, öyle büyük toplarda değil hani
Bi de sen doğal dondurmalar yiyorsundur. 1 tl'miş desem üzerime yürür bunlar
Yarim kilo dondurmadaki sekerden diyosunHep fazla şekerden bunlar.seni ne zaman everiyoruz? Esenden sonra sıra sana geliyor sanki
Senin dugune kadar zayiflicam o zamanyokk ekim de
tek başına yarım kg mu
Yarim kilo dondurmadaki sekerden diyosun
Sanki??? Sira neden bana geliyo kiz
Senin dugune kadar zayiflicam o zamandugune gelcem
Şeker ve karbonhidratı bırakınca hem algı hem hafıza bi açıldı bende sankibu hafta özellikle gözlerim üzerinde ona göre
hıc yeme daha ıyı valla ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?