alıskanlık ben hep erken uyanırımNisa yaaa bu kadar erken neden uyanıyorsun
Kızın mı durmadıbu saatte ne temizliği yat uyu benim yerime de uyu lütfen böyle şeyler yapma
alıskanlık ben hep erken uyanırım
az uyuyan cok yasar mantıgındayım bazen canım uyumak ıster ozaman uyurum2-3 gun hıc uyumadıgımı da bılırım bazen kıtap okumaya oyle bır dalıyorum kı ezan okununca sabah oldugunu farkedıyorum
ne guzel aslında en saglıklısısaat on olunca benim gözler kapanıyor malesef zorlayarak 11-12 yi bekliyorum yoksa 6 da kalkamam hiç
ne guzel aslında en saglıklısı
10 da uyuyup 6 da kalkmak en ıdealı :)
Günaydın herkeseee
gunaydınnn
Günaydın canolar
gunaydınGünaydın canolar
Tamam Lili, teşekkürler, duzeltirim.Ber ra de nickini değiştirmiş meğer, dedim yeni bi hayranım var galiba tüm mesajlarımı beğeniyor
Berragunaydın
bende avve kim cozemedım
heee tamam ozaman
aa hakkaten, o da sana güvenip çok geziyor sanki. Evlenince ne yapacak?ya midem başım fena
annem şehir dışında işler bana kaldı ben ağlamıyımda kim ağlasın
Günaydın canım! Gezerek mi gidiyorsunuz? Allah'a emanet olun. Kazasız, belasız gelin, çok güzel anılar biriktirinGünaydın kızlar,
Samsonn yarın itibariyle hurma diyetime tekrar dönücem. Yol 5 gün sürecek,otellerdeki netten bağlanmaya çalışırım buraya
Haftaya salı,tartı gününe Türkiye’den bildiricem inşallah
Günaydın Berra :)Gunaydin
Günaydın canım hayatımdaki herseyi değiştirme karari aldım dün gece ilk iş nickimi değiştirmek olduGünaydın Berra :)
Çok güzel bir karar AvvenGünaydın canım hayatımdaki herseyi değiştirme karari aldım dün gece ilk iş nickimi değiştirmek oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?