ben varımKızlar aranızda insülin derencinden anlayan var mı acaba?
Kızlar selam,
Evvelsi akşam midem felaket bozuldu
2 gündür fenaydım yani bugün toparladım biraz
dün sabahtan beri mecbur kızarmış ekmek, haşlanmış patates, muz-elma ile besleniyorum
yarın yavaş yavaş diyet menüme döneceğim inşallah
bu arada şu 1,5 günde diyetle veremeyeceğim kiloyu verdim ama Allah hepimize kilolarımızı sağlıkla vermeyi nasip etsin
her şeyin başı sağlık
Evet kizlar dogum günü pastamdan 1 parmak çikiletasini yalamak disinda hicccc yemedim
Ayrica kadayif falan da yemedim
Ama bugungec oldu yemedim yarin accik tadina bakcam
Sagol canım:)ben varım
kısa sure once bogusuyordum cebellesıyordum resmen :) doktor ilac verdı yemek duzenınden bahsettı
uzun surelı ınsulın dırencı seker hastalıgı demektır
durumun tam olarak nedır
cok cok gecmıs olsun hıc acele etme once vucudun kendıne gelsın bır guc topla canım
supersın ! canım benım cok mutlu oldum
Tütütütü maşallah
Günaydın canımGünaydın kızlar, akşam boncuğumla ben de uyumuşum:/
Bugün ve yarını iyi değerlendiririz umarım hepimiz:)
M Mitsuomi afferin sana wallaSamsonn yaaa yılda iki defa piknik oldu,ikisi de bu haftaya denk geldi. Mecbur yaptım:/ yoksa yapmıyordum. Bugün de piknik var ve ben yine pasta yaptım:/ ama bugün direnicem
Yok canım, benim burda kimsem yok. İş pikniği, seneyi kapatıyoruz. 10 gün sonra Türkiye yolcusuyuz inşallahGünaydın canım
Aa niye peşpeşe bu piknikler? Akrabalar falan mı buluşuyor?
Kiz insan dogum gunu pastasindan yemez mii :)Evet kizlar dogum günü pastamdan 1 parmak çikiletasini yalamak disinda hicccc yemedim
Ayrica kadayif falan da yemedim
Ama bugungec oldu yemedim yarin accik tadina bakcam
cok super gorunuyosin cabim yaa gercekten
Sagol canim:)Günaydın kızlar, akşam boncuğumla ben de uyumuşum:/
Bugün ve yarını iyi değerlendiririz umarım hepimiz:)
M Mitsuomi afferin sana wallaSamsonn yaaa yılda iki defa piknik oldu,ikisi de bu haftaya denk geldi. Mecbur yaptım:/ yoksa yapmıyordum. Bugün de piknik var ve ben yine pasta yaptım:/ ama bugün direnicem
Demek yemesek dunyanin sonu degilmisKiz insan dogum gunu pastasindan yemez mii :)
Memleket gibisi yok. Sağlıkla gelin inşallahYok canım, benim burda kimsem yok. İş pikniği, seneyi kapatıyoruz. 10 gün sonra Türkiye yolcusuyuz inşallah
Ya bu elbise de çok yakışmış, maşallah güzellik
canım cok tesekkur ederımYa bu elbise de çok yakışmış, maşallah güzellik
Yalnız o sofra neydi öyle? Midem isyanlarda hani bana diyooo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?