Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SüperÇok katılamadım ama bu demek değilki diyeti bozdum iyi gidiyorum çok şükür![]()
Aa akşam 7 mi? Niye o kadar geç yaa. Hadi öğlen 2-3 olsa barii?? M Mitsuomi sen de mi o kadar geç ?Bizim için uzatırsın dimi süreyi![]()
WuuuuYarin tarti gunuuuuuuuuuuuuuuuuuuu![]()
Diyete son derken ekmek ile kavuşma mı yoksa? Bugün yediklerin gayet yerinde aslında. Olaya diyet diye bakmıyoruz ki, aciktikca yemen de sorun yok bence. Sorun sadece boş kaloriden ibaret olan şeyleri yemekte.Beslenme konusunda dikkatliyim ama yetmiyor sanırım yediklerim. Çünkü bebeğim de sürekli benden besleniyor:/
Sanırım ben yarın itibariyle dikkatli beslenmek kaydıyla diyete son verip spora yöneleceğim. Gerçekten bedenim çok dirençsiz kalıyor.
Sağol Nisa![]()
Bunu duyduğuma çok sevindim LadyÇok katılamadım ama bu demek değilki diyeti bozdum iyi gidiyorum çok şükür![]()
Yarin tarti guunuuuuuuuuuu![]()
yok canim 2 ye kadar kesssin yuklemis olurum ben bi sorun olmazsa:)Aa akşam 7 mi? Niye o kadar geç yaa. Hadi öğlen 2-3 olsa barii?? M Mitsuomi sen de mi o kadar geç ?
Wuuuu
Diyete son derken ekmek ile kavuşma mı yoksa? Bugün yediklerin gayet yerinde aslında. Olaya diyet diye bakmıyoruz ki, aciktikca yemen de sorun yok bence. Sorun sadece boş kaloriden ibaret olan şeyleri yemekte.
Bunu duyduğuma çok sevindim Lady
Panik total!!! Panniiiiiik![]()
Hem patates hem ekmek çok mu olmuş sanki?Kahvalti
2 yumurta
5 zeytin
Domates salatalik
Peynir
2 dilim tam bugday ekmeği
Akşam
Susuz 7 yemek kaşığı patates yemeği
1 dilim karpuz
2 lt su
15 dk egzersiz
Hehehh çalışkan öğrenciyim ben
super menuSelam kizlar :)
Bugun sabah bol domates salatalik kapya biber cay
Oglen 1 yesil elma sade soguk kahve
Aksam izgara enginar ve asparaguslu deniz borulceli salata
Ve sade turk kahvesi
Su 1.5lt falan
8500 adim
Aa akşam 7 mi? Niye o kadar geç yaa. Hadi öğlen 2-3 olsa barii?? M Mitsuomi sen de mi o kadar geç ?
Wuuuu
Diyete son derken ekmek ile kavuşma mı yoksa? Bugün yediklerin gayet yerinde aslında. Olaya diyet diye bakmıyoruz ki, aciktikca yemen de sorun yok bence. Sorun sadece boş kaloriden ibaret olan şeyleri yemekte.
Canım samsonncuğum yaaaAa akşam 7 mi? Niye o kadar geç yaa. Hadi öğlen 2-3 olsa barii?? M Mitsuomi sen de mi o kadar geç ?
Wuuuu
Kızlar evde bissuru tatli baklava var yaa![]()
Ne kötüüüü:/ napıyorlar evde??? Ben bugün evdeki ekmeği bitirmesi için kocama yarım saat baskı yaptım,ben yemeyim diyeKızlar evde bissuru tatli baklava var yaa![]()
Eki Görüntüle 2169548
iyi aksamlar kizlarr misafirden anca gelebildim buraya aksam yemekte misafirim vardi pilav karni yarik corba mucver haslama tavuk salata kavun menude olanlar ben unsuz mucver yaptim kendime az da tavuk ve yogurtla yedim
Maşallah sana SemihaEki Görüntüle 2169548
iyi aksamlar kizlarr misafirden anca gelebildim buraya aksam yemekte misafirim vardi pilav karni yarik corba mucver haslama tavuk salata kavun menude olanlar ben unsuz mucver yaptim kendime az da tavuk ve yogurtla yedim. sizlerde neler car bakalim. cok sis hissediyorum benn cok su ictim ondan mi acaba 1,5 litre su ve 1.5 litre form cay ictim cok geldi valla bakalim sabah ne gorcem tartida. almadigimi gorsem bile yetcek
normal ekmek minyoksa boyle poğaça tarzi falan miCanım samsonncuğum yaaaevet diyet diye bakmak da kastı beni,zararlı şeylerden uzak durmak mesele..aslında diyet öncesi ekmeği abartmadan önce günde 1-2 dilim ancak tüketiyordum,gayet kararındaydı beslenmem. Ne yalan söyleyim diyete son vermekten kastım da ekmeğe dönmekti
Ama haftada bir falan şöyle doya doya yiyim yaaaayazık bana
yine dikkat edicem tabi genel beslenmeme. Bu kadar zorlantının içinde bir de ekmeksizliğe zorlanmayım kendimi
![]()
aynen 6 dan sonra yememek cok onemli..
Tatlı mı
Leblebi yeayyy uyu ya da en iyisi uyumak
Uyuyunca geçer
Aklım oradayken uyuyamam ben
Mitsuuu 6 dan sonra bişi yemicem tatlı tüketmicem
3 kg veriliyormuş on günde![]()
seninki cok yagliiii ben minnak bi yag koydum o kadarUnsuz mücver mi
Bak ben yapmıştım![]()