Hep birlikte sağlıklı yaşama

Amin canım, hepbirlikte güzel günlere inşallah :KK19::KK68:

Bu arada ben sabah ki yulaflardan sonra saat 5 gibi de 1 hurma 2 ceviz yedim. Sonra dışarı çıktım, 9 u geçiyordu eve geldiğimde, ve o saatte karnıyarık yapıp 3 tane yedim :KK22: Çok geç oldu yaa...kaç gündür aklımdaydı, bi de açlıkla dayanamadım.
Karnıyarık mıııı :KK45: iyi yapmışın ama;) insanın aklı kalınca daha kötü oluyor,dünyayı yiyesi geliyor. Nefsi de düşünmek lazım.

Karnıyarık mıııı :KK45: iyi yapmışın ama:KK66: insanın aklı kalınca daha kötü oluyor,dünyayı yiyesi geliyor. Nefsi de düşünmek lazım.
ya ben hep uyduruk, 15 dk ya hazır, genelde de soğuk yemekler yapıyorum...arada böyle bir yemek gibi yemek yiyesim geliyor :D ama bir daha böyle geç yemicem inşallah, size de kötü örnek olamayayım. :duduk:

2 lady 2 lady sana da iyi geceler :uykucu:

Kızlar,bence canımız ne çekti de yemedik onu da yazalım;) nelerden vazgeçtiğimizi görüp irademize hayran hayran bakarız belki burdan :KK54:
Mesela ben bugün; ekmek yemek istedim deli gibi, bir de evdeki mercimek çorbasından içmek istedim ama içmedim En Büyük KK
Salıya kadar bu düzende gitmeyi umuyorum:dua:
Sonrasında azcık esneticem programımı :KK49:

ya ben hep uyduruk, 15 dk ya hazır, genelde de soğuk yemekler yapıyorum...arada böyle bir yemek gibi yemek yiyesim geliyor :KK70: ama bir daha böyle geç yemicem inşallah, size de kötü örnek olamayayım. :duduk:

2 lady 2 lady sana da iyi geceler :uykucu:
Evet biraz geç olmuş sadece, biz sıcak yemeksiz tövbe kalamayız herhalde.
Sen bekar mısın samsonn?

Kızlar,bence canımız ne çekti de yemedik onu da yazalım:KK66: nelerden vazgeçtiğimizi görüp irademize hayran hayran bakarız belki burdan :KK54:
Mesela ben bugün; ekmek yemek istedim deli gibi, bir de evdeki mercimek çorbasından içmek istedim ama içmedim En Büyük KK
Salıya kadar bu düzende gitmeyi umuyorum:dua:
Sonrasında azcık esneticem programımı :KK49:
Çorba da patates, pirinç mi var dı? Ben karabuğdayla yapıyorum mercimeği, güzel ve daha masum ;)

Ben Tchibo'da limonlu cheese cake'e şöyle bir yan baktım...hmm, çayla gideri var dedim ama çok çok canım çekmedi. Şekerden arındım sanırım.

Bi an kendimi sorguladım, ben bu kadar hamarat mıyım diye :KK70:

Bence siyah daha iyi bir fikirdi zaten.:süslü:
:D yaparsın yaaa basıt gercekden

Çok yağlıydı canım herşey antep usulü:)
:D :D yemeklerde 1 tatlı kasıgı zeytınyagı yeter kuzum
ama tatlı yememıssın ekmek yememıssın daha tolere edılebılır vucudun
Amin canım, hepbirlikte güzel günlere inşallah :KK19::KK68:

Bu arada ben sabah ki yulaflardan sonra saat 5 gibi de 1 hurma 2 ceviz yedim. Sonra dışarı çıktım, 9 u geçiyordu eve geldiğimde, ve o saatte karnıyarık yapıp 3 tane yedim :KK22: Çok geç oldu yaa...kaç gündür aklımdaydı, bi de açlıkla dayanamadım.
oyy afıyet olsun :D
3 saat den once uyumazsan hıc bıseycık olmaz :D ya da yarın bolca yurursun vucudun tolere eder ekmek yok seker yok sende de

Neler yaşamışsın çok geçmiş olsun güzel günler önümüzde hepimizin imtihanı farklı bundan sonra (zayıf:) musmutlu günlerimiz olsun inşallah iyigeceler herkese
amın canım sagolasın :) ıyı geceler sana da

:nazar:
Geçmişler olsun :dua:

saol canım benım :)

Çorba da patates, pirinç mi var dı? Ben karabuğdayla yapıyorum mercimeği, güzel ve daha masum :KK66:

Ben Tchibo'da limonlu cheese cake'e şöyle bir yan baktım...hmm, çayla gideri var dedim ama çok çok canım çekmedi. Şekerden arındım sanırım.
Patates pirinç yoktu..yeşil ve kırmızı mercimek karışımı,bir parça et vardı sadece..karabuğday deneyeyim ben de..evde öz dökmeyen bir buğday var salı itibariyle onları tüketeyim bari :KK45: israf olmasın:)

Patates pirinç yoktu..yeşil ve kırmızı mercimek karışımı,bir parça et vardı sadece..karabuğday deneyeyim ben de..evde öz dökmeyen bir buğday var salı itibariyle onları tüketeyim bari :KK45: israf olmasın:)
Öz dökmeyen buğday ne?
Karabugday i.biliyorsun. buğday bile değil aslında. Kuzukulakgillerden biseyin tohumuydu yanlış hatırlamıyorsam.

Öz dökmeyen buğday ne?
Karabugday i.biliyorsun. buğday bile değil aslında. Kuzukulakgillerden biseyin tohumuydu yanlış hatırlamıyorsam.
Yok öyle adlandırıldığını bilmiyordum samsonn, sağol. Bi araştırayım. Öz dökmeyen demek, haşlayınca suyunu hiç bulandırmayan buğday demek, yani su gibi hala..

Günaydın kızlar, ben sabah yürüyüşe çıkmıştım, dizlerin kesildi resmen:/ oruçta da böyle olmuştum. Dayanamadım,diyeti bozdum :olamaz:
Bir sürü ekmek yedim,yağda yumurta falan:/
Ama bol bol hareket ederek telafi edicem, söz :KK52:

Günaydın canlar, kahvaltımı yapayım dönücem size. 2 dk yaptığım uyduruk yulaf ekmeğimle kahvaltım:
CAM00501.webp

Günaydın kızlar, ben sabah yürüyüşe çıkmıştım, dizlerin kesildi resmen:/ oruçta da böyle olmuştum. Dayanamadım,diyeti bozdum :olamaz:
Bir sürü ekmek yedim,yağda yumurta falan:/
Ama bol bol hareket ederek telafi edicem, söz :KK52:
vucuda ekmek ve seker urunlerı gırdıgı surece bunu hep yasarsın
ben hem troıd hem unsılın dırencıne sahıp 100 kılo bırıydım
bıraksalar dunyayı yerdım doymazdım yeme bagımlısıydım
sekerı ve ekmegı 1 gunde kestım
3 aydır dılımın ucunu degdırmedım kızıma tereyaglı ballı ekmek hazırlarken elıme bulasan balı bıle yalamadım yıkadım okadar dıkkat ettım
sımdı tadını unuttum ve o dız tutmaması ter bosalması halsızlık hıcbırı yok

yerken vardı ama

vucuda ekmek ve seker urunlerı gırdıgı surece bunu hep yasarsın
ben hem troıd hem unsılın dırencıne sahıp 100 kılo bırıydım
bıraksalar dunyayı yerdım doymazdım yeme bagımlısıydım
sekerı ve ekmegı 1 gunde kestım
3 aydır dılımın ucunu degdırmedım kızıma tereyaglı ballı ekmek hazırlarken elıme bulasan balı bıle yalamadım yıkadım okadar dıkkat ettım
sımdı tadını unuttum ve o dız tutmaması ter bosalması halsızlık hıcbırı yok

yerken vardı ama
Hadi yaaa:/
Bir nevi bağımlılık tepkimesi mi yani diz tutmaması:( çok kötüymüş:/
Şu dünyada keyifle yediğim tek şey ekmek diyebilirim nisa, o yüzden bırakmak gibi bir niyetim yok benim:( zaten tahıllı,bol içerikli ekmekler tercih ediyorum,normalde de sürekli çok tüketmem ama diyet öncesi abartmıştım..kilo sorunum da yok açıkçası,versem de olur vermesem de..amacım daha dinç ve sıkı olmak.
Tamamen kesemem ama bi hayli azaltmayı düşünüyorum.
Çok teşekkürler bilgiler için :KK200:

Back
X