- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.182
- 798
Kızartmadım ama, hepsi fırında. Ben olaya et ve sebze olarak bakıyorumKarnıyarık hemde gece yarın bunu düşünerek ye ne yersen:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızartmadım ama, hepsi fırında. Ben olaya et ve sebze olarak bakıyorumKarnıyarık hemde gece yarın bunu düşünerek ye ne yersen:)
Karnıyarık mııııAmin canım, hepbirlikte güzel günlere inşallah
Bu arada ben sabah ki yulaflardan sonra saat 5 gibi de 1 hurma 2 ceviz yedim. Sonra dışarı çıktım, 9 u geçiyordu eve geldiğimde, ve o saatte karnıyarık yapıp 3 tane yedimÇok geç oldu yaa...kaç gündür aklımdaydı, bi de açlıkla dayanamadım.
ya ben hep uyduruk, 15 dk ya hazır, genelde de soğuk yemekler yapıyorum...arada böyle bir yemek gibi yemek yiyesim geliyorKarnıyarık mııııiyi yapmışın ama
insanın aklı kalınca daha kötü oluyor,dünyayı yiyesi geliyor. Nefsi de düşünmek lazım.
Evet biraz geç olmuş sadece, biz sıcak yemeksiz tövbe kalamayız herhalde.ya ben hep uyduruk, 15 dk ya hazır, genelde de soğuk yemekler yapıyorum...arada böyle bir yemek gibi yemek yiyesim geliyorama bir daha böyle geç yemicem inşallah, size de kötü örnek olamayayım.
2 lady sana da iyi geceler
![]()
Yup, hem bekar hem yalnız yaşayınca böyle oluyorEvet biraz geç olmuş sadece, biz sıcak yemeksiz tövbe kalamayız herhalde.
Sen bekar mısın samsonn?
Çorba da patates, pirinç mi var dı? Ben karabuğdayla yapıyorum mercimeği, güzel ve daha masumKızlar,bence canımız ne çekti de yemedik onu da yazalımnelerden vazgeçtiğimizi görüp irademize hayran hayran bakarız belki burdan
Mesela ben bugün; ekmek yemek istedim deli gibi, bir de evdeki mercimek çorbasından içmek istedim ama içmedim
Salıya kadar bu düzende gitmeyi umuyorum
Sonrasında azcık esneticem programımı![]()
Bi an kendimi sorguladım, ben bu kadar hamarat mıyım diye
Bence siyah daha iyi bir fikirdi zaten.![]()
Çok yağlıydı canım herşey antep usulü:)
oyy afıyet olsunAmin canım, hepbirlikte güzel günlere inşallah
Bu arada ben sabah ki yulaflardan sonra saat 5 gibi de 1 hurma 2 ceviz yedim. Sonra dışarı çıktım, 9 u geçiyordu eve geldiğimde, ve o saatte karnıyarık yapıp 3 tane yedimÇok geç oldu yaa...kaç gündür aklımdaydı, bi de açlıkla dayanamadım.
amın canım sagolasın :) ıyı geceler sana daNeler yaşamışsın çok geçmiş olsun güzel günler önümüzde hepimizin imtihanı farklı bundan sonra (zayıf:) musmutlu günlerimiz olsun inşallah iyigeceler herkese
Geçmişler olsun![]()
Ay bekarlık günlerimi hatırladım,harbiden sultanlık yaaaYup, hem bekar hem yalnız yaşayınca böyle oluyorbir de tembellik diz boyu tabi
![]()
Patates pirinç yoktu..yeşil ve kırmızı mercimek karışımı,bir parça et vardı sadece..karabuğday deneyeyim ben de..evde öz dökmeyen bir buğday var salı itibariyle onları tüketeyim bariÇorba da patates, pirinç mi var dı? Ben karabuğdayla yapıyorum mercimeği, güzel ve daha masum
Ben Tchibo'da limonlu cheese cake'e şöyle bir yan baktım...hmm, çayla gideri var dedim ama çok çok canım çekmedi. Şekerden arındım sanırım.
Günaydın. :))Günaydın mutlu pazarlar ben bugün bizimkilerle sofraya oturmayı düşünmüyorum hazırlıyıp başka odaya kaçıcam nası çözüm ama:))
Öz dökmeyen buğday ne?Patates pirinç yoktu..yeşil ve kırmızı mercimek karışımı,bir parça et vardı sadece..karabuğday deneyeyim ben de..evde öz dökmeyen bir buğday var salı itibariyle onları tüketeyim bariisraf olmasın:)
Yok öyle adlandırıldığını bilmiyordum samsonn, sağol. Bi araştırayım. Öz dökmeyen demek, haşlayınca suyunu hiç bulandırmayan buğday demek, yani su gibi hala..Öz dökmeyen buğday ne?
Karabugday i.biliyorsun. buğday bile değil aslında. Kuzukulakgillerden biseyin tohumuydu yanlış hatırlamıyorsam.
Kahvaltın harika görünüyor afiyet olsun bende kararında yedim çok şükür kaçırmadım:)Günaydın canlar, kahvaltımı yapayım dönücem size. 2 dk yaptığım uyduruk yulaf ekmeğimle kahvaltım:Eki Görüntüle 2166476
Samsonn tabaktaki sarımsı şey ne? Peynir miGünaydın canlar, kahvaltımı yapayım dönücem size. 2 dk yaptığım uyduruk yulaf ekmeğimle kahvaltım:Eki Görüntüle 2166476
vucuda ekmek ve seker urunlerı gırdıgı surece bunu hep yasarsınGünaydın kızlar, ben sabah yürüyüşe çıkmıştım, dizlerin kesildi resmen:/ oruçta da böyle olmuştum. Dayanamadım,diyeti bozdum
Bir sürü ekmek yedim,yağda yumurta falan:/
Ama bol bol hareket ederek telafi edicem, söz![]()
Hadi yaaa:/vucuda ekmek ve seker urunlerı gırdıgı surece bunu hep yasarsın
ben hem troıd hem unsılın dırencıne sahıp 100 kılo bırıydım
bıraksalar dunyayı yerdım doymazdım yeme bagımlısıydım
sekerı ve ekmegı 1 gunde kestım
3 aydır dılımın ucunu degdırmedım kızıma tereyaglı ballı ekmek hazırlarken elıme bulasan balı bıle yalamadım yıkadım okadar dıkkat ettım
sımdı tadını unuttum ve o dız tutmaması ter bosalması halsızlık hıcbırı yok
yerken vardı ama