Hep birlikte sağlıklı yaşama

nobahari nobahari

Canım yaaa ne güzel kilon var senin öyle
Tam benim boyuma göre :hasta:
Ben 55 den sonrasını veremiyorum o_O N nscckts
Verirsin inşallah:dua: ben hamilelikten beri göremiyordum bu rakamları:/
Bak beni burası gayrete getirdi:KK200:
Ama önemli olan rakam da değil,yağ oranı dengeli,biçimli bir vücut benim için. Dün N nscckts paylaşmıştı ya görsel olarak,aynen o biçim bi 49 kiloyum aslında:/ şekerin öbek öbek bölgesel yağlara dönüştürdüğü bir haldeyim:/

Yaaaa ama ideal kilosu 45-46 olanlar bile var tanıdığım..boya göre değerlendir semiha:KK200:
Benim amacım daha çok sağlıklı yaşam,zindelik..hem şu giden 1 buçuk kiloyu aylardır yeltenip veremiyordum:KK43:
Burda sayenizde gayrete geldim :spor:
orasi da var tabi de birden sabah sabah gorunce şok oldum ilk kilona da bakmamistim hedefine yaklasmissin ama:KK52:

af7018c8-9daa-450e-9c28-6ddada6fedfd.webp
Günaydın kızlar. Maalesef epey aldım geri

Verirsin inşallah:dua: ben hamilelikten beri göremiyordum bu rakamları:/
Bak beni burası gayrete getirdi:KK200:
Ama önemli olan rakam da değil,yağ oranı dengeli,biçimli bir vücut benim için. Dün N nscckts paylaşmıştı ya görsel olarak,aynen o biçim bi 49 kiloyum aslında:/ şekerin öbek öbek bölgesel yağlara dönüştürdüğü bir haldeyim:/

49 dan daha mı kilolu duruyorsun yani
Benim de tüm kilom göğsüm de

49 dan daha mı kilolu duruyorsun yani
Benim de tüm kilom göğsüm de
Evet öyle duruyorum:( hamilelik öncesi sporcu sanıyordu insanlar beni:/ acayip sıkı ve dinçtim, şimdi eser kalmadı o vücuttan aldığım,verdiğim kilolarla(vücuda bir 30 kilo girdi-çıktı)
Memeler sütten dolayı hala iri,sarkık ve biçimsiz :cry: göbekte kas denen birşey yok,bacaklar hala kalın ve yine giden kilolardan dolayı çok sarkık://// daha anlatmayım:/
Mesele sıkılaşmak tekrar benim için esenmine
Ben hamilelik öncesi, ters yüzme ve plates çemberi ile memelerimi bi hayli küçültmüştüm, sana da tavsiye ederim:)

Evet öyle duruyorum:KK43: hamilelik öncesi sporcu sanıyordu insanlar beni:/ acayip sıkı ve dinçtim, şimdi eser kalmadı o vücuttan aldığım,verdiğim kilolarla(vücuda bir 30 kilo girdi-çıktı)
Memeler sütten dolayı hala iri,sarkık ve biçimsiz :cry: göbekte kas denen birşey yok,bacaklar hala kalın ve yine giden kilolardan dolayı çok sarkık://// daha anlatmayım:/
Mesele sıkılaşmak tekrar benim için esenmine
Ben hamilelik öncesi, ters yüzme ve plates çemberi ile memelerimi bi hayli küçültmüştüm, sana da tavsiye ederim:)

canım ben şuan 75c takıyorum sonunda kendime göre sütyen buldum
80b olmak vardı:hasta:
spor şart elbette
bacak kol göğüs karın sırt çalışcan
aslında bi gün bacak karın
diğer gün kol göğüs sırt çalışılır
akşam olunca yorgunluk çökmese yaparım da işte hep bir erteliyorum:işsiz:
ben 54.9 um 55 diyelim 52 olsam çok süper bişe olacak da bu iştahla zor :eek::eek:

Günaydın canlar,
emoji_u2600.png

Evet, zurnanın zart dediği yere geldik mi?
emoji_u1f4e3.png
Yok, o 31 Temmuz :halay:

Ama bir tartı gününde daha hepinizi burada görmek çok güzel. Çok iyi gördüm geneli:sampiyon:İnşallah daha da iyiye gideceğiz. Asıl önemli olan motivasyonumuz tam. Güzel bir ekibiz biz. :KK76:
emoji_u1f496.png

Benim durum da şu:
kilotemmuz.webp
Ucundan da olsa 60'ları gördüm ya, bu hafta gam yemem. :KK55:

Son düzenleme:
Günaydın canlar,
emoji_u2600.png

emoji_u1f4e3.png

Ama bir tartı gününde daha hepinizi burada görmek çok güzel. Çok iyi gördüm geneli:sampiyon:İnşallah daha da iyiye gideceğiz. Asıl önemli olan motivasyonumuz tam. Güzel bir ekibiz biz. :KK76:
emoji_u1f496.png

Benim durum da şu: Eki Görüntüle 2167148 Ucundan da olsa 60'ları gördüm ya, bu hafta gam yemem. :KK55:
Tebrikler:)

Merhaba tekrar arkadaşlar,
emoji_u1f41d.png

Erkenden tartı resimleri yüklenmiş. Hepinize gösterdiğiniz özen için çok teşekkür ediyorum
emoji_u1f337.png

shamanqueen shamanqueen o nasıl orjinal bir nick öyle :KK48: Queen diye kıssaltmamda mahsur yoktur umarım. Bir Prensesimiz vardı, bir de kraliçemiz oldu. Ber ra Ber ra ile birlikte aramıza hoşgeldiniz tekrar.
emoji_u1f388.png

nobahari nobahari 40 lı kilorla ortalığı karıştırdı. Böyle diyet mi olur diye ilk ayaklanmalar başladı :skandal:

beybigirll beybigirll 1,9 kg ile en iddalı benim diyor, ama sonuçlar tam açıklanmadı henüz :sampiyon:

_Makaron_ _Makaron_ gözümüzü korkuttuğu kadar bir rakamla sahneye çıkmadı :KK72:

Esenmine Esenmine kekini yemediği için 100 gr farketmiş.
emoji_u1f370.png

N nscckts koruyacağım, korumadayım diyor, yine kilosunu tutamamış, yine vermiş :KK70:

M Mitsuomi , prensesinannesi prensesinannesi ve 2 lady 2 lady den de haber alınca, tablo yenilenecek. Hala katılımcı olmak isteyenlere duyrulur
emoji_u1f514.png
Çanlar sizin için çalıyor. Bugün tartı fotosu için son kabul günüdür.
emoji_u1f4ec.png

Günaydın canlar,
emoji_u2600.png

emoji_u1f4e3.png

emoji_u1f496.png

Benim durum da şu: Eki Görüntüle 2167148 Ucundan da olsa 60'ları gördüm ya, bu hafta gam yemem. :KK55:
60 ları gormek nasıl bır duygu :)
ben sevıncten aglayacaktım :D

Back
X