Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verirsin inşallah
orasi da var tabi de birden sabah sabah gorunce şok oldum ilk kilona da bakmamistim hedefine yaklasmissin amaYaaaa ama ideal kilosu 45-46 olanlar bile var tanıdığım..boya göre değerlendir semiha
Benim amacım daha çok sağlıklı yaşam,zindelik..hem şu giden 1 buçuk kiloyu aylardır yeltenip veremiyordum
Burda sayenizde gayrete geldim![]()
Eki Görüntüle 2167133 Günaydın kızlar. Maalesef epey aldım geri
Verirsin inşallahben hamilelikten beri göremiyordum bu rakamları:/
Bak beni burası gayrete getirdi
Ama önemli olan rakam da değil,yağ oranı dengeli,biçimli bir vücut benim için. Dün N nscckts paylaşmıştı ya görsel olarak,aynen o biçim bi 49 kiloyum aslında:/ şekerin öbek öbek bölgesel yağlara dönüştürdüğü bir haldeyim:/
Evet öyle duruyorum49 dan daha mı kilolu duruyorsun yani
Benim de tüm kilom göğsüm de
Evet öyle duruyorumhamilelik öncesi sporcu sanıyordu insanlar beni:/ acayip sıkı ve dinçtim, şimdi eser kalmadı o vücuttan aldığım,verdiğim kilolarla(vücuda bir 30 kilo girdi-çıktı)
Memeler sütten dolayı hala iri,sarkık ve biçimsizgöbekte kas denen birşey yok,bacaklar hala kalın ve yine giden kilolardan dolayı çok sarkık://// daha anlatmayım:/
Mesele sıkılaşmak tekrar benim için esenmine
Ben hamilelik öncesi, ters yüzme ve plates çemberi ile memelerimi bi hayli küçültmüştüm, sana da tavsiye ederim:)
Nasilsa vermesini biliyoruz artik.bi gayretle cabucak verirsin.ha bi gayrett.Eki Görüntüle 2167133 Günaydın kızlar. Maalesef epey aldım geri
Merhaba canım, hoşgeldin, seni görmek ne güzel
Tebrikler:)Günaydın canlar,![]()
Evet, zurnanın zart dediği yere geldik mi?Yok, o 31 Temmuz![]()
Ama bir tartı gününde daha hepinizi burada görmek çok güzel. Çok iyi gördüm geneliİnşallah daha da iyiye gideceğiz. Asıl önemli olan motivasyonumuz tam. Güzel bir ekibiz biz.
![]()
Benim durum da şu: Eki Görüntüle 2167148 Ucundan da olsa 60'ları gördüm ya, bu hafta gam yemem.![]()
Sağol LiliTebrikler:)
60 ları gormek nasıl bır duygu :)Günaydın canlar,![]()
Evet, zurnanın zart dediği yere geldik mi?Yok, o 31 Temmuz![]()
Ama bir tartı gününde daha hepinizi burada görmek çok güzel. Çok iyi gördüm geneliİnşallah daha da iyiye gideceğiz. Asıl önemli olan motivasyonumuz tam. Güzel bir ekibiz biz.
![]()
Benim durum da şu: Eki Görüntüle 2167148 Ucundan da olsa 60'ları gördüm ya, bu hafta gam yemem.![]()