• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte sağlıklı yaşama

nobahari nobahari

Canım yaaa ne güzel kilon var senin öyle
Tam benim boyuma göre :hasta:
Ben 55 den sonrasını veremiyorum o_O N nscckts
Verirsin inşallah:dua: ben hamilelikten beri göremiyordum bu rakamları:/
Bak beni burası gayrete getirdi:KK200:
Ama önemli olan rakam da değil,yağ oranı dengeli,biçimli bir vücut benim için. Dün N nscckts paylaşmıştı ya görsel olarak,aynen o biçim bi 49 kiloyum aslında:/ şekerin öbek öbek bölgesel yağlara dönüştürdüğü bir haldeyim:/

Yaaaa ama ideal kilosu 45-46 olanlar bile var tanıdığım..boya göre değerlendir semiha:KK200:
Benim amacım daha çok sağlıklı yaşam,zindelik..hem şu giden 1 buçuk kiloyu aylardır yeltenip veremiyordum:KK43:
Burda sayenizde gayrete geldim :spor:
orasi da var tabi de birden sabah sabah gorunce şok oldum ilk kilona da bakmamistim hedefine yaklasmissin ama:KK52:

af7018c8-9daa-450e-9c28-6ddada6fedfd.webp
Günaydın kızlar. Maalesef epey aldım geri

Verirsin inşallah:dua: ben hamilelikten beri göremiyordum bu rakamları:/
Bak beni burası gayrete getirdi:KK200:
Ama önemli olan rakam da değil,yağ oranı dengeli,biçimli bir vücut benim için. Dün N nscckts paylaşmıştı ya görsel olarak,aynen o biçim bi 49 kiloyum aslında:/ şekerin öbek öbek bölgesel yağlara dönüştürdüğü bir haldeyim:/

49 dan daha mı kilolu duruyorsun yani
Benim de tüm kilom göğsüm de

49 dan daha mı kilolu duruyorsun yani
Benim de tüm kilom göğsüm de
Evet öyle duruyorum:( hamilelik öncesi sporcu sanıyordu insanlar beni:/ acayip sıkı ve dinçtim, şimdi eser kalmadı o vücuttan aldığım,verdiğim kilolarla(vücuda bir 30 kilo girdi-çıktı)
Memeler sütten dolayı hala iri,sarkık ve biçimsiz :cry: göbekte kas denen birşey yok,bacaklar hala kalın ve yine giden kilolardan dolayı çok sarkık://// daha anlatmayım:/
Mesele sıkılaşmak tekrar benim için esenmine
Ben hamilelik öncesi, ters yüzme ve plates çemberi ile memelerimi bi hayli küçültmüştüm, sana da tavsiye ederim:)

Evet öyle duruyorum:KK43: hamilelik öncesi sporcu sanıyordu insanlar beni:/ acayip sıkı ve dinçtim, şimdi eser kalmadı o vücuttan aldığım,verdiğim kilolarla(vücuda bir 30 kilo girdi-çıktı)
Memeler sütten dolayı hala iri,sarkık ve biçimsiz :cry: göbekte kas denen birşey yok,bacaklar hala kalın ve yine giden kilolardan dolayı çok sarkık://// daha anlatmayım:/
Mesele sıkılaşmak tekrar benim için esenmine
Ben hamilelik öncesi, ters yüzme ve plates çemberi ile memelerimi bi hayli küçültmüştüm, sana da tavsiye ederim:)

canım ben şuan 75c takıyorum sonunda kendime göre sütyen buldum
80b olmak vardı:hasta:
spor şart elbette
bacak kol göğüs karın sırt çalışcan
aslında bi gün bacak karın
diğer gün kol göğüs sırt çalışılır
akşam olunca yorgunluk çökmese yaparım da işte hep bir erteliyorum:işsiz:
ben 54.9 um 55 diyelim 52 olsam çok süper bişe olacak da bu iştahla zor :eek::eek:

Günaydın canlar,
emoji_u2600.png

Evet, zurnanın zart dediği yere geldik mi?
emoji_u1f4e3.png
Yok, o 31 Temmuz :halay:

Ama bir tartı gününde daha hepinizi burada görmek çok güzel. Çok iyi gördüm geneli:sampiyon:İnşallah daha da iyiye gideceğiz. Asıl önemli olan motivasyonumuz tam. Güzel bir ekibiz biz. :KK76:
emoji_u1f496.png

Benim durum da şu:
kilotemmuz.webp
Ucundan da olsa 60'ları gördüm ya, bu hafta gam yemem. :KK55:

Son düzenleme:
Günaydın canlar,
emoji_u2600.png

emoji_u1f4e3.png

Ama bir tartı gününde daha hepinizi burada görmek çok güzel. Çok iyi gördüm geneli:sampiyon:İnşallah daha da iyiye gideceğiz. Asıl önemli olan motivasyonumuz tam. Güzel bir ekibiz biz. :KK76:
emoji_u1f496.png

Benim durum da şu: Eki Görüntüle 2167148 Ucundan da olsa 60'ları gördüm ya, bu hafta gam yemem. :KK55:
Tebrikler:)

Merhaba tekrar arkadaşlar,
emoji_u1f41d.png

Erkenden tartı resimleri yüklenmiş. Hepinize gösterdiğiniz özen için çok teşekkür ediyorum
emoji_u1f337.png

shamanqueen shamanqueen o nasıl orjinal bir nick öyle :KK48: Queen diye kıssaltmamda mahsur yoktur umarım. Bir Prensesimiz vardı, bir de kraliçemiz oldu. Ber ra Ber ra ile birlikte aramıza hoşgeldiniz tekrar.
emoji_u1f388.png

nobahari nobahari 40 lı kilorla ortalığı karıştırdı. Böyle diyet mi olur diye ilk ayaklanmalar başladı :skandal:

beybigirll beybigirll 1,9 kg ile en iddalı benim diyor, ama sonuçlar tam açıklanmadı henüz :sampiyon:

_Makaron_ _Makaron_ gözümüzü korkuttuğu kadar bir rakamla sahneye çıkmadı :KK72:

Esenmine Esenmine kekini yemediği için 100 gr farketmiş.
emoji_u1f370.png

N nscckts koruyacağım, korumadayım diyor, yine kilosunu tutamamış, yine vermiş :KK70:

M Mitsuomi , prensesinannesi prensesinannesi ve 2 lady 2 lady den de haber alınca, tablo yenilenecek. Hala katılımcı olmak isteyenlere duyrulur
emoji_u1f514.png
Çanlar sizin için çalıyor. Bugün tartı fotosu için son kabul günüdür.
emoji_u1f4ec.png

Günaydın canlar,
emoji_u2600.png

emoji_u1f4e3.png

emoji_u1f496.png

Benim durum da şu: Eki Görüntüle 2167148 Ucundan da olsa 60'ları gördüm ya, bu hafta gam yemem. :KK55:
60 ları gormek nasıl bır duygu :)
ben sevıncten aglayacaktım :D

Back
X