Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin Prenses. Bilmiyorum ki, geçen hafta da atmadın. Keşke bi ezcanede falan tartılsaydın. Bizim için sorun değilde, sen uzaklaşınca iyice boşlama diyeti...İlk hafta ne güzel 3 kilo verdin oysa.Samsonn ben tatildeyim tartim.yok ama.hic kacamak yapmadim bu hafta tarti resmi paylasmasamm.birdahaki saliyaa donmus olacagimm buradan bir kac kisiye sordum.tartisi yokmus nasil yapalim
Annem beni yemeye şık bir yere goturdu orda yedim ben de ilk defa izgara enginar cok guzeldiAa çok ilginç, enginarin izgarasi nasıl oluyor ki? Anne mi yapıyor bu ciks yemekleri?
Aa tamam, süper
Bir sürü derken, saydın sankibakışma tatlılarla.
Tavsiye etmiyoruz ama kahvaltı ile sınırlı tut bari. Söz bişey demeyiz. En azından bu ay bizi bırakma bence.
Ben de çok seviyorum, şöyle eksi mayalı, çıtır çıtır kızarmış kabuklu bir ekmeği hiç bir tatlıyla değişmem. O yüzden anlıyorum Fitsyi.
Kız onu nereye koyucaz, nerde senin ki gibi 180 m2 evler, kendi adıma konuşsam daha doğru, benim ki 2+1 vallakızlar alabılıyorsanız eve trampolın alın
bana ılk makaron onermıstı trampolını almıstım eve
hem cocukla atlamakta cok eglencelı hem kendı basına da
evde ıp atlamak gıbı aynı sekılde ama soyle bı fark var
evde kendım hareket ederken ayagım ayak bılegım belım cok agrıyordu
trampolınde asla agrın olmuyor
dehset ter atan bırsey
bırde zıplamak lenflerı uyardıgı ıcın acayıp odem atıyorsunuz haberınız olsun
ben 100 tl ye almıstım netde satılıyor ucretsız kargo
bence herkesın evınde olmalı
:)Kız onu nereye koyucaz, nerde senin ki gibi 180 m2 evler, kendi adıma konuşsam daha doğru, benim ki 2+1 valla![]()
Tesekkur ederim insallah boyle devam ederimBravo berrasen de çok iyi fark ettirmişin
![]()
Valla bana kalsa alsın eşin derim, migros da falan 20 tl benim baskülhic kacamagimm yok persemden bu gune kacamak.yapmayi dusunmiyorumm
Demekki kilo az olunca vermesi de zor dedikleri bir şehir efsanesiymiiiiş
Çok hoşmuş! ben bunu bir düşüneyim, yeğenlerimde gelince bayılır oynamayaa.Eki Görüntüle 2169711
Ben ayağını çıkarıp kapı arkasına koyuyorum ayağını takip çıkarmak çok kolay
hah o yegenlerın bayılma konusunda okadar haklısın kı 2 yegenım var bırı esımın bırı benım olmak uzereÇok hoşmuş! ben bunu bir düşüneyim, yeğenlerimde gelince bayılır oynamayaa.![]()
Aşşağı kat şikayet etmiyomu canım ses falan olmuyomu?bide çocuklar için kenar filesi yok tehlikeli değilmi?Eki Görüntüle 2169711
Ben ayağını çıkarıp kapı arkasına koyuyorum ayağını takip çıkarmak çok kolay