Hep bizde kalan görümce derdim var kızlar

konu sahibi yazmıyor çünkü zaten bir şey yapmayacak. burada anlatıp görümcesini kınamamızı sağlayacak, bir tık kendini iyi hissedip aslında kendi tavır koyamayışını maskeleyecek. evet zaten bu hikayenin kötüsü görümce, mağduremiz de konu sahibi.

Kv evi beraber yasamak
Aaaa yorumları okumadan cevap vermiştim şimdi anladim. Ama o kayinvalide buna nasil musade ediyor ya. Ayıp kızım yapma dese, gerci görümce zaten düzgün bi tip olsa bunları yapmaz dimi.
O zaman evleri ayırmak kökten çözüm olur

Aaaa yorumları okumadan cevap vermiştim şimdi anladim. Ama o kayinvalide buna nasil musade ediyor ya. Ayıp kızım yapma dese, gerci görümce zaten düzgün bi tıp olsa bunları yapmaz dimi.
O zaman evleri ayırmak kökten çözüm olur
Konu sahıbı kendısı musade ederken bu duruma, kaynanası neden velisi gibi davranıp kendi kızıyla kotu olsun?
Kendını savunmayan insanları bence kimse savunmamalı

Ay sinirim zıpladı ozellikle ic çamaşırlarıma kadar giyiyor diyorsunuz. Ya bazi kadınlar neden eşlerinin ailesindeki üyelere bir şey derken kırı kırk yarıyor anlamıyorum? Ic çamaşırınıza varana kadar giyen densiz hadsiz kendini bilmez bir gorumcenz var çoktan ona bir ayar vermeliydiniz evinize sizden izinsiz nasil giriyorda eşyalarınızı alıp götürüyor anlamadim kayinvalidenizlemi yaşıyorsunuz? Yoksa evinizin anahtarı ondadami var?

Ben insanın yuzune pat diye bir şeyi söyleyebilen Biri degilimde. İnsanları kırmaktan çok cekiniyorum.

Sorun burda. Görümcenin ne isi var senin evinde sen yokken? Sen oldugunda bile kalmasi ne alaka? Sorun sadece görümce bile degil. Esin bunlara karsida sesini çikarmiyor. Sen dislerini göstermezsen, kimse seni ciddiye almaz.

Kilitleri degistireceksin, ve görümceye agzinin payini vereceksin. Esin birsey derse "simdiye kadar görümceye bir kelime laf etmedin, gücün ancak banami yetiyor" deyip, gerekirse kapiyi göstereceksin. Yapilanlar normal degil. O ev senin evin, kiyafetler senin. Kimse ile paylasmak zorunda degilsin.

Dislerini göstermedikçe çok yipranirsin. 10 yil içinde 40 yas yaslanirsin.

Sorun burda. Görümcenin ne isi var senin evinde sen yokken? Sen oldugunda bile kalmasi ne alaka? Sorun sadece görümce bile degil. Esin bunlara karsida sesini çikarmiyor. Sen dislerini göstermezsen, kimse seni ciddiye almaz.

Kilitleri degistireceksin, ve görümceye agzinin payini vereceksin. Esin birsey derse "simdiye kadar görümceye bir kelime laf etmedin, gücün ancak banami yetiyor" deyip, gerekirse kapiyi göstereceksin. Yapilanlar normal degil. O ev senin evin, kiyafetler senin. Kimse ile paylasmak zorunda degilsin.

Dislerini göstermedikçe çok yipranirsin. 10 yil içinde 40 yas yaslanirsin.

Kayınvalidenin evi konu sahibinin degil

Cunku ben kaynanamla yasıyorum ve annesini gormeye geliyor. Gormeye geliyor da diyemeyiz. Bu kocasını gormeye gitio yine bize geliyor. Ve inanabiliyormusun geldiğinde kendine 1 pijama bile almıyor bizim elbiselerle idare ediyor zaten ben evdeyken almıyor ben evde yokken girip istediğini secip alıyor. Bu arada kavgasız bir sekilde cozmek istiyorum olayı. Cunku bu gorumce kişisi arızalı sinir krizine girip dusup bayılan Bi insan esim bile bana onunla muhatap etme diyo.

Cünkü esin seni umursamiyor. Bu sadece görümcenin "kötülügünü" göstermiyor. Senin dertlerini umursamiyor es. Ikinizde yumrugu masaya vuramiyorsunuz. Kv'de ile yasiyorsun. Evlenecek kadar olgun, ama kendi evinizi kuramiyorsunuz. Kendi odana bile sahip çikamiyorsunuz kusura bakma. Psikolojik destek almalisin, hayir diyebilmelisin diyecegim ama onada "para yok" dersin.

Daha önceki yorumu kismen geri aliyorum. Görümcenin kv'deye gelmesini engelleyemezsin. Ister her gün gelir annesinin evine. Ancak senin odana girmesini, kiyafetlerini giymesini engelleyebilirsin. Cingar çikarip, çirkef olarak. Ancak seni umursamayan esin için "aman ali riza bey tadimiz bozulmasin" takilirsan, hep mutsuz olan, kirilan sen olursun.

Baze seyler ancak kavga çikartarak degisir. Gördügün gibi, mikkimel gelin, es olupta deger görülmüyor. Dislerini göster.

Görümce aile de de maddiyat sorunlar var ve maddiyata karşı doyumsuz , sizi kardeşi gibi görüyor demek ki , uyarırsanız yumuşak bir şekilde sanırım bundan sonra da ilişkiler bozulabilir
Ama sizinde hatanız kaynana ile beraber oturmak aile olarak hepsinin para sıkıntısı var
demek ki ayrı evde oturum diye yazmışlar
Öyle kolay değil bu zamanda ev açmak çoğu erkek kısmı asgari ücret karşılığında çalışıyor çoğunun mesleği ayak işleri pek konu uzmanlığı yok
Uzman olmayıilarından ücret düşük esnaf zaten kan ağlıyor zor zamanlardayız

Konu sahıbı kendısı musade ederken bu duruma, kaynanası neden velisi gibi davranıp kendi kızıyla kotu olsun?
Kendını savunmayan insanları bence kimse savunmamalı
öyle ama yinede cok ayıp. Benim çocuğum yapsa kesinlikle tepki gösteririm. insanlarin iyi niyetlerini sömürmeye gerek yok ki

Kayınvalideniz ile birlikte mi yaşıyorsunuz?

Yorumlarin hepsini okumadim ama bu gorumce neden sizde kaliyor? Buna neden musade ettiniz? Sanirim iyi bir konusna yapmanin vakti gelmis de gecmis. Senin kalbini kirmaktan cekinmiyorsa, sen kaldirabiliyorsan o da merak etme senin soyleyeceklerini kaldirabilir. Oturup konusun. Esiniz ve onun esinde asil suc. Esiniz sen soyle diye kendi kotu olmak istemiyor. Onun esinin de umurunda degil sanirim ya da pasif bir karakter. Aslinda en iyisi ne haliniz varsa gorun deyip esyalarinizi da alip cikmak ve ve onlar kendi kendilerine birakmak...bu hepsine iyi bir ders olur... ama siz bunu yapacak cesarette dehmgilsiniz sanirim.

Cunku ben kaynanamla yasıyorum ve annesini gormeye geliyor. Gormeye geliyor da diyemeyiz. Bu kocasını gormeye gitio yine bize geliyor. Ve inanabiliyormusun geldiğinde kendine 1 pijama bile almıyor bizim elbiselerle idare ediyor zaten ben evdeyken almıyor ben evde yokken girip istediğini secip alıyor. Bu arada kavgasız bir sekilde cozmek istiyorum olayı. Cunku bu gorumce kişisi arızalı sinir krizine girip dusup bayılan Bi insan esim bile bana onunla muhatap etme diyo.
Sorumun cevabı buradaymış.Sizin eviniz yok ki,orası kvnizin evi.

Son düzenleme:
Konu sahibi kaynanasiyla yasiyormus. Yani gorumcesi annesine geliyor aslinda.

Hııı şimdi oldu. Yine de evli iken anne de o kadar çok kalmak garip gelse de kayınvalide ile yaşamak da aynı kapıya çıkıyor. Bu şartlar altında yatak odasını kilitleyecek. Belli ki eşinin zaten başbaşa kalalım gibi bir özel, mahrem algısı yok.

18 yaşını geçmiş her birey reşit olmuyor muydu?🤔
50 yasinada gelse, evlat yanlış birşey yaparsa uyarılır. Dövmek sövmek değil bu. Nasıl bir dünyada yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bu boyledir. Amaaan banane diyen bir anne umursamazdır bana göre.

Back
X