Hep bizde kalan görümce derdim var kızlar

Sizin evinize değil annesinin evine geliyor sanırım kayınvalide ile yaşıyorsunuz çünkü. Tek çözüm eşyalarımı alma odama girme demeniz ama bunları diyebilecek biri olmaktan ziyade diyemeyecek durumdasınız. Çözüm kendi evinizde yaşamanız.

Tabiki bir kac kez kaynanam soyledim ama sonuc degismedi. Gorumceme de haa bu sendemiydi nekadar cok aradım bu elbisemi keske soyleseydın aldığını dediğim oldu aklı olan biri bunun ne demek oldugunu anlamaz mı ama bu boyle devam etti. İllaa bir daha elbiseleri i giyme dememi bekliyor. Ama bende tam olarak birdahaa benim elbiseleri i giyme diyemiyorum.

Bu durumda gorumceme evli oldugu halde surekli bizde siz bunun farkındamısınız.? Ben kaynanam la birlikte yasamayı kabul. Ettim. Butun sulaleyle Degil. Bu arada benden izin istemesini istemedim eger isteseydim sorun cıkartıp surekli bizde kalmasını engelledim. Sırf ben kayınvalideyle yasamayı kabul ettim diye onun surekli olarak orda kalmasını normal goruyorsunuz. Benm bundan rahatsız olmamı kınıyorsunuz.

Belkide onlar sizin o evde kalmanızdan rahatsız ve biran önce kendi evinize çıkmanız için bu yolu bulmuşlardır. Kendi evini düzenini kuramayacak bireylerin evlenmesi çok yanlış. (Saglik durumu ayrı) .
Yok cnm oyle degil. Ben zaten kendi evime cıkmak istiyorum onlar. İstemiyor. Onlarla kalmamı istiyorlar. Cunku kayın valide geceleri yanlıs kalamıyor kocasını kaybetiginden beri. Ben bunu bile bile kabul ettim beraber yasamayı. Amma kaynanam la birlikte yasamayı gorumcemle degil.

Hayr cnm annanemi kaybettim o yuzden cvp yazamadım 1 haftadır annemlerdeyim cunku annem cok uzuluyor. Bu arada eşimle aynı eve cıkıyoruz cunku cok kotu kavga ettik artk bu durumu cekemiyorum.

Neden para yok diyeyim Allah aşkına neden bukadar sert yorumlarınız. Ben bunların tumunu yaşıyorum farkındamısınız. Sırf kayın validem yalnız kalamadıgı için fedakarlık yapıp beraber yaşamayı kabul ettim. Boyle olacagını nerden bilebilirdim. Ben. Esim kayın validem buyuk bir evde yaşıyoruz sorun. Olmaz diye dusundum ama gorumcemin boyle sorunları olacagını nerden bilebilirdim. Eşim bana cok deger verir umursamadığı için. Degil. Elinden bisey gelmediği. İçin bişey yapamadı. Umursamasaydı suan kendi evimize cıkmazdk. Cunku eşimin babası oldugunden beri ekonomik durumları iyi degildi. Suan cok sukur ikimizde calısıyoruz ve toparlandık bu ay ayrı eve cıkıyoruz cunku esim de bu durumdan rahatsız ozelimiz kalmadı dedi.

Hayr canm Kocam, beni bosar diye korkmuyorum cunku oyle bişey soz konusu degil. Kocamla birbirizi cok seviyoruz kavgalarımız da bayagı şiddetli olur. Cantamı alıp terlettigim de oldu. Ama konuyu biraz daha. Acmalıydm suc benm. Benm eşim babasını kaybeti ondan. Sonra kaynanam. Pskolıjk sorunlardan dolayı evde yanlz kalamadıgı. için ben kendim k. V beraber yasamayı kabul ettim.. Gorumceme bu durumda hiç hesapta yoktu boyle biri oldugunu nerden bileyim ben sonradan sok oldum. Ama eşim kardeşiyle 1 kez yuz goz oldu o sefer de gorumce hastanelik oldu bayıldı. O yuzden eşim muhatap olmak istemiyor. Bu ay İnshaAllah taşınıyoruz. 3 tane daire baktk suan hangisine tasınıcagımıza karar veriyoruz. Herkez de bnm. Kocama cevap veremediğim beni boşamaktan korktuğumu fln sanıyor. Aslında oyle bisey soz konusu degil.

Yanlz cnm sorun bizde degil. K.v evde Yanlz kalmaktan korkmuyor vede hicbikere gidesi.

Cnm bu arada biz burada Birbirimize destek Olmak için mi. Yoksa eleştirip kotu gostermek için mi varız? Kadının kadına yaptıgınız da kimse yapmyr zaten. Destek olacagına ne yasadıgımı bilmeden boyle cumleler soylemek.

yaptığınız şeylere rağmen sırf cinsiyetinizden ötürü sizi koşulsuz şartsız desteklemek zorunda değilim. zaten size yapılan bu eleştirileri yapıcı olarak biraz bile düşünme gibi bir isteğiniz olsa hala bunu söylüyor olmazsınız. bu mesajınız da sadece çözmek istemediğiniz problemlerinizde sorumluluğu üzerinizden atıp sadece görümceyi linç ettirmek amacındasınız ama bu sizin problemlerinizi çözmez.

cinsiyetinizden dolayı destek istiyorsanız önce siz bir kadın olarak kendi hemcinsinize saygı duyun. size yaptığım ya da yapılan hiçbir şey yok. ama siz "mağdur" olmayı güvenli buluyorsunuz.

şimdi de ben sizi mağdur ettim, kadın kadına neler yaptı bakın. tüh.

Oncelikle siz kendinizi bukadar onemsemeyin bence. Siz beni desteklediniz ne olur. Gorumceyi linc ettirmek isteseydim emin ol bu burada tanımadığım insanlara olmazdı. Cünkü onu burada linç ettirmek bana hiçbirşeyi kazandırmaz. Sadece sizin, bu tavrınız cok itici ve gereksiz!
Ben yaşadığım kayıptan dolayı mesajlara cvp yazamadım siz konuyu nerelere getirmişsiniz konu sahibi cvp yazmıyor cunku zaten bişey yapmayacak Kendisi mağduru oynuyor Gorumceyi kotu gosteriyor. Ben size ne mağduru oynayayım ki siz kimsiniz.
Kusura bakmayın da siz kendinizi ne saniyorsunuz hakkaten. Bukadar çirkin cumleler kurmayı nasıl başarmıssınz hayret ediyorum.

İnsanlar burada dertlerini anlatıyor. Herkez sizin. Gibi "Mukemmel" olamıyor malesef çünkü siz aynen öyle takılıyorsunuzda. Eger bir çozumunuz yoksa o zmn boş yapmayın. Çünkü sizin benm neden cevap yazmadığım için fikir yurutmenize ihtiyacım yok.

Kv'de ile ayni evde oturup ne bekliyordun? Nasil "nerden bilebilirdim"? Görümce hiç olmasaydi, çokmu mutlu olacaktin sadece kv'de ile? Evde istedigini giyemiyorsun, esini öpemiyorsun, canim bügün yemek yapmak istemiyor deyip disardan alamiyorsun,.. Bunlari herkesi düsünebilir. Ancak sen ideal gelin oynamak adina kabul ettin.

Ve hikaye burda bitmiyor ama. Esin bu fedakarligini hiç görmedi. Görümce senin odana kadar giriyor, iç çamasirini kullaniyor ve bisey demiyor. Ama nedense burdaki yorumlardan sonra birden tasiniyormusunuz? Istediginizi yapmakta tabiki özgürsünüz fakat bana hiç inandirici gelmedi.

Aklı olan anlar dediğiniz gibi. Ya tahtası eksik ya da kötülükten yapıyor.
Ki bence "benim kıyafetlerimi benden izinsiz alma, odamı da karıştırma lütfen, bir daha uyarmak istemiyorum seni" demekten başka seçeneğiniz yok şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…