- 6 Eylül 2014
- 726
- 192
- 103
- 30
- Konu Sahibi Strawberry95
-
Bence üzülme seni seven böyle kabul eden olur zira keşke bende çocuk gibi bir simaya sahip olsamBenim sorunum 25 yaşıma gelmiş olmama rağmen suratımın hala kadın suratı gibi görünmemesi , hala suratımda çocuksu ifade var,bikere arkadaşımla bi yere gitmiştik beni yakın bi arkadaşıyla tanıştırıcaktı beni görür görmez sen kaç yaşındasın çocuk gibisin dedi çok utandım neden böyle hep şu zamana kadar hep çocuk gibi görüldüm yüüzm bi türlü genç kadın suratı almıyor şu yaşıma kadar benden kimse hoşlanmadı çocuk gibi görünmemin etkisi olduğunu düşünüyorum yüzüne öakyaj yap diyeceksiniz yapıncada aynı çok mutsuzun artık çok sıkıldım
Kimşe hoşlanmadığı için miSanslisin
Ileri yaşlarda çocuk gibi görünmenin sefasını sürersin cnm bence hanı ne kadar çocuksu bilmiyorum ama benimde vardı bor tanidigim şu an iki kızı var ama yüzü çocuk gibi görünmez si sanki 18 19 gibiBenim sorunum 25 yaşıma gelmiş olmama rağmen suratımın hala kadın suratı gibi görünmemesi , hala suratımda çocuksu ifade var,bikere arkadaşımla bi yere gitmiştik beni yakın bi arkadaşıyla tanıştırıcaktı beni görür görmez sen kaç yaşındasın çocuk gibisin dedi çok utandım neden böyle hep şu zamana kadar hep çocuk gibi görüldüm yüüzm bi türlü genç kadın suratı almıyor şu yaşıma kadar benden kimse hoşlanmadı çocuk gibi görünmemin etkisi olduğunu düşünüyorum yüzüne öakyaj yap diyeceksiniz yapıncada aynı çok mutsuzun artık çok sıkıldım
Kucuk gosterdiginiz icin guzel benceKimşe hoşlanmadığı için mi
Evet kesinlikle oyle. Benimde bir tanıdığım var 34 yaşında bir kadin ama yüzü 22 23 gibi duruyor ve herkes aynı şeyi der ona. Harika bir şey özellikle 30dan sonra. Birde fazla kiloda yoksa daha harika. Bende öyle olmak istiyorum inşallah 30dan sonra :)Ileri yaşlarda çocuk gibi görünmenin sefasını sürersin cnm bence hanı ne kadar çocuksu bilmiyorum ama benimde vardı bor tanidigim şu an iki kızı var ama yüzü çocuk gibi görünmez si sanki 18 19 gibi
inşallah cnm ben normal gidiyorum yaaEvet kesinlikle oyle. Benimde bir tanıdığım var 34 yaşında bir kadin ama yüzü 22 23 gibi duruyor ve herkes aynı şeyi der ona. Harika bir şey özellikle 30dan sonra. Birde fazla kiloda yoksa daha harika. Bende öyle olmak istiyorum inşallah 30dan sonra :)
inşallah cnm ben normal gidiyorum yaayaş 26 ama işte yinede 24 falan
yüze bakımda önemli ve masaj defne samyelinin masajını izlemistim magazinde bir ara genç görünmeyi ona bağlıyordu
Tabiii cnm o allahın emriAa bende bakiyim youtubedan. Defne samyelini hem yüz hem fizik olarak cok beğeniyorum. 2 tane kocaman kizi var yanlarinda yasit gibi duruyor. Ama tabi sadece masajla olmaz o düzenli botox yüz vitaminleri bakımları v.s de neler yapıyordur kimbilir :)
ayni dertten muzdaribim 7 yasinda oglum var ablasi saniyorlarBenim sorunum 25 yaşıma gelmiş olmama rağmen suratımın hala kadın suratı gibi görünmemesi , hala suratımda çocuksu ifade var,bikere arkadaşımla bi yere gitmiştik beni yakın bi arkadaşıyla tanıştırıcaktı beni görür görmez sen kaç yaşındasın çocuk gibisin dedi çok utandım neden böyle hep şu zamana kadar hep çocuk gibi görüldüm yüüzm bi türlü genç kadın suratı almıyor şu yaşıma kadar benden kimse hoşlanmadı çocuk gibi görünmemin etkisi olduğunu düşünüyorum yüzüne öakyaj yap diyeceksiniz yapıncada aynı çok mutsuzun artık çok sıkıldım
Valla bende sen gibiyim yaş 27 bana bazen reşitmisin diye soruyolarBenim sorunum 25 yaşıma gelmiş olmama rağmen suratımın hala kadın suratı gibi görünmemesi , hala suratımda çocuksu ifade var,bikere arkadaşımla bi yere gitmiştik beni yakın bi arkadaşıyla tanıştırıcaktı beni görür görmez sen kaç yaşındasın çocuk gibisin dedi çok utandım neden böyle hep şu zamana kadar hep çocuk gibi görüldüm yüüzm bi türlü genç kadın suratı almıyor şu yaşıma kadar benden kimse hoşlanmadı çocuk gibi görünmemin etkisi olduğunu düşünüyorum yüzüne öakyaj yap diyeceksiniz yapıncada aynı çok mutsuzun artık çok sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?