Hep böyle hissediyorum

Strawberry95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
726
192
103
30
Benim sorunum 25 yaşıma gelmiş olmama rağmen suratımın hala kadın suratı gibi görünmemesi , hala suratımda çocuksu ifade var,bikere arkadaşımla bi yere gitmiştik beni yakın bi arkadaşıyla tanıştırıcaktı beni görür görmez sen kaç yaşındasın çocuk gibisin dedi çok utandım neden böyle hep şu zamana kadar hep çocuk gibi görüldüm yüüzm bi türlü genç kadın suratı almıyor şu yaşıma kadar benden kimse hoşlanmadı çocuk gibi görünmemin etkisi olduğunu düşünüyorum yüzüne öakyaj yap diyeceksiniz yapıncada aynı çok mutsuzun artık çok sıkıldım

Benim sorunum 25 yaşıma gelmiş olmama rağmen suratımın hala kadın suratı gibi görünmemesi , hala suratımda çocuksu ifade var,bikere arkadaşımla bi yere gitmiştik beni yakın bi arkadaşıyla tanıştırıcaktı beni görür görmez sen kaç yaşındasın çocuk gibisin dedi çok utandım neden böyle hep şu zamana kadar hep çocuk gibi görüldüm yüüzm bi türlü genç kadın suratı almıyor şu yaşıma kadar benden kimse hoşlanmadı çocuk gibi görünmemin etkisi olduğunu düşünüyorum yüzüne öakyaj yap diyeceksiniz yapıncada aynı çok mutsuzun artık çok sıkıldım
Bence üzülme seni seven böyle kabul eden olur zira keşke bende çocuk gibi bir simaya sahip olsam

Kız deli misin sen neyine üzülüyon ne kadar güzel bişey 🙈 benle yaşıt sayılırsın ben de surat olarak 20 gösteriyorum eşimle yolda yürürken eşime garip bakıyolar bu adamın bu çocukla ne işi var gibi hahah aramızda da 25 cm var aile arasında da hep esprisi olur ve ben bu durumdan çok memnunum senin gibi başta üzülüyodum ama inan yaş ilerledikçe anlıcaksın 😆

Fiziğin nasıl minyonsan fitnessa gidip biraz kas yaparak daha biçimli bir vücudun olur. Bende minyonum. Ama kadın gibi görünmekten ziyada genç dinamik fresh görünmek her zaman daha avantajlıdır.
Ten rengini bilmiyorum ama saclarin kumral gibiyse de biraz insani küçük gösteriyor.
Tenine uyacak sarı tonlarında bir sac yapıp birazda makyajla çocuk gibi görünmekten çıkabilirsin. Illa kadın gibi olcam diyorsan ona gore kiyafetler daha kirmizi bordo rujlarla, takma kirpikle v.s zaten olgun durursun. Yani kadın gibi görünmenin sadece suratla ilgisi yok. Sac, makyaj,giyimle çok ilgisi var.
Ama bence genç ve fresh görünmek, street style denen tarzda ya da spor şık olmak her zaman daha cool :)

Ileri yaşlarda çocuk gibi görünmenin sefasını sürersin cnm bence hanı ne kadar çocuksu bilmiyorum ama benimde vardı bor tanidigim şu an iki kızı var ama yüzü çocuk gibi görünmez si sanki 18 19 gibi

Ileri yaşlarda çocuk gibi görünmenin sefasını sürersin cnm bence hanı ne kadar çocuksu bilmiyorum ama benimde vardı bor tanidigim şu an iki kızı var ama yüzü çocuk gibi görünmez si sanki 18 19 gibi
Evet kesinlikle oyle. Benimde bir tanıdığım var 34 yaşında bir kadin ama yüzü 22 23 gibi duruyor ve herkes aynı şeyi der ona. Harika bir şey özellikle 30dan sonra. Birde fazla kiloda yoksa daha harika. Bende öyle olmak istiyorum inşallah 30dan sonra :)

Evet kesinlikle oyle. Benimde bir tanıdığım var 34 yaşında bir kadin ama yüzü 22 23 gibi duruyor ve herkes aynı şeyi der ona. Harika bir şey özellikle 30dan sonra. Birde fazla kiloda yoksa daha harika. Bende öyle olmak istiyorum inşallah 30dan sonra :)
inşallah cnm ben normal gidiyorum yaa😁yaş 26 ama işte yinede 24 falan😂
yüze bakımda önemli ve masaj defne samyelinin masajını izlemistim magazinde bir ara genç görünmeyi ona bağlıyordu🤗

inşallah cnm ben normal gidiyorum yaa😁yaş 26 ama işte yinede 24 falan😂
yüze bakımda önemli ve masaj defne samyelinin masajını izlemistim magazinde bir ara genç görünmeyi ona bağlıyordu🤗

Aa bende bakiyim youtubedan. Defne samyelini hem yüz hem fizik olarak cok beğeniyorum. 2 tane kocaman kizi var yanlarinda yasit gibi duruyor. Ama tabi sadece masajla olmaz o düzenli botox yüz vitaminleri bakımları v.s de neler yapıyordur kimbilir :)

Aa bende bakiyim youtubedan. Defne samyelini hem yüz hem fizik olarak cok beğeniyorum. 2 tane kocaman kizi var yanlarinda yasit gibi duruyor. Ama tabi sadece masajla olmaz o düzenli botox yüz vitaminleri bakımları v.s de neler yapıyordur kimbilir :)
Tabiii cnm o allahın emri😊

ayni dertten muzdaribim 7 yasinda oglum var ablasi saniyorlar 🙄 kucuk anne diye dalga gecen bile oldu 😂 alistim artik cok takma 30 lu yaslarda iyi olur ama 😉

Valla bende sen gibiyim yaş 27 bana bazen reşitmisin diye soruyolar :KK48: ama ben durumdan çok memnunum :21:

Back
X