Hep boyle mi gider

eğer görmezden gelmez gözünde büyütürsen evlendikten sonra daha çok sorunların olur bu konuda, nişanlını seviyorsan oda seni seviyorsa bu konuyu büyütmemeyi deneyin, ama nişanlınızda biraz tavrını koysun, eğer olmuyorsada bu şartlarda evlenip kendinize yazık etmeyin.

27 yaşında annesiyle mi uyuyor ilginçmiş gerçekten annesiyle konuştun mu?

canım sen kaynananla mı evleneceksin nişanlınla mı? önce onu bir belirle. eğer nişanlını seviyorsan ailesine karşı saygını koru gerisini boşver, kaynananla aynı evde yaşama durumunuz varmı evlendikten sonra onu çözemedim, eğer varsa bu durumda biraz sıkıntılı ama ayrı evde yaşayacaksanız sıkıntı yok gibi, eğerki nişanlınızda sizin aileniz hakkında böyle düşünüyorsa anlaşırsınız, bence evlenirken eşlerimizin ailemizi benimsemesi için dua edeceğimiz yerde, daha işin başında bizim böyle şeyler düşünüyor olmamız yanlış şeyler. Bir kadın olarak anne sıfatını daha iyi algılamamız lazım (oğlunun yanında yatması ve ped alması olaylarını saymazsak)

Bu ne be?
30 yasina varmis bi erkegin yanina yatmakta neymis.
Aile ici suistimalmi ne derler.
Onun kelimesini bulamadim simdi.

Böyle şeyleri okudukça, gidip kayınvalidemi içime sokasım geliyor...

Sevmesi, öpmesi normal şeyler, elbette gözünüze sokmak için yapılmıyorsa.
Lakin 'uyumak, yatmak' cümleleri çok enteresan.
Ben 5 yaşımda annemle babamın ya da ablamın yanına giderdim de kovalarlardı.
Ne biçim zihniyet anlamadım ben!
Bir insan neden annesiyle yatar ki?
Acaba uyandırmak için yanına geliyor da uzanıyor, nişanlınız bundan mı bahsediyor biraz abartarak?
Çünkü maksimum yaşanılabilecek durum budur, ötesi sağlıklı bir durum değildir.

Size önerim ise, Antartika'ya taşınmanız.
Bavulun içine kendini sığdırıp, sizle gelir mi bilemem ama....

böyle gider değişmez değiştirmeyede çalışma....herkesin sevgi anlayışı farklı..belki bizde çocuğumuza aynı şeyleri yapıcaz..

bu yatmak kısmına neden bu kadar takılındı?
ne var yani?
belki kadın bu şekilde seviyordur.
oğlu gibi değil de kocası gibi görüyor demen çok ayıp!
yazdıklarınızı okurken kardeşim canlandı gözümde..
bulduğum heryerde sıkıştırıp mıncık mıncık ederim.
sarılırım öperim okşarım..
uzanmışsa yanına uzanırım..
annemi küçük yaşta kaybettiğimiz için ben onu büyüttüm ve kardeşten ziyade benim evladım gibi..
ona bakarken hissettiğim şevkatin ve merhametin tarifi yok.
bir kez olsun bile kardeşimi erkek gözüyle görmedim ki biz herşeyi konuşuruz..
rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın onu.
ablası onu kardeşi gibi değil de kocası gibi görüyor zihniyetin de bir gelin evlerden ırak.

Kiskanmanizi gerektirecek bir durum yok. Bir kocanin, esin, sevgilinin annesini kiskanmak bana göre cok sacma birsey.
Ama rahatsiz olabilirsiniz, o da söyle; eger size zarari varsa.
Simdilik size bir zarari yok gibi gözüküyor, cünkü henüz nisanlinizla yasamiyorsunuz, annesi nasil severse sevsin, isterse alsin koynunda yatirsin.
Ama evlenince isin rengi degisebilir. Mesela her gittiginiz yere geliyorsa, her seyinize karisirsa, sizin kararlariniza saygi duymadan kendi karar almaya calisirsa bu is kötüye gider. Olmaz.
O yüzden iyi düsünün. Bu durumu acik acik konusun, evlendikten sonrasi icin kaygilarim var, annen hep karisacakmi diyin.
Ha size sacini ac, topla gibi seyler söylediginde siz cevap vermiyorsaniz bu sizin hataniz. Bir kere söyle tamam dersin, ama sürekli yaptiginda bu kadin kontröl etmek istedigi icin yapiyordur, ozaman haddini bildirmek gerekir. Ben böyle seviyorum, acamam diyeceksiniz. Yeri gelince lafi söyleyeceksiniz ki birdaha size karsi temkinli olsun. Insanlarin cogu böyledir, unutma. Simdiden "seni hayatima karistirmam" imajini verin, gecikmeyin. Eger simdi o imaji vermez, iyi gecinen gelin, herseyi okeyleyen gelin gibi görünürseniz, evlendikten sonra ya siz yipranirsiniz, ya esinizi yipratirsiniz, yada kaynanayla bi güzel kavga edip ipleri tamamen koparmak zorunda kalirsiniz, esinizde huzursuz olur. O yüzden ipler sizin elinízdeyken sIkI tutmak lazim, karistirmamak lazim, herseye nane olamayacagini tatli-sert sekilde anlatmak lazim. Daha mutlu olursunuz.

demekki öyle alıstırmıs öyle yetiştirmiş oğlunu ve sen varsın die de değişmez sonucta kadın.. herkesin ailesiyle diyalogu farklıdır.. bence anormal bişey yok ama sen nişanlıyken bukadar taktıysam ilerde daha cok sorun yaparsın ve olaylar büyür .. nişanlın annesine laf söyletmez ve senden sogur.. kendine karıstırtma rahat edersin

Yahu sevmek de bir yere kadar
Kazma kadar adama sarilip gece uyumak nedir? Sacmaligin daniskasi

kusura bakmayin ama sizin gibi gorumcede evlerden irak ozaman
sevmesin demiyoruz ama artik evlenecek yuva kuracak insan kendine bir ceki duzen verir en azindan gelin adayinin yaninda sanki yillardir gormuyormuscasina gozune soka soka sevmekte cok ayip!

siz gencecık halıyle utanmıyormusunuz koskoca koca karıyı kıskanmaya
ustelık nısanlınızı dogurmus kadını
pes
daha neler duyacagım ya
az kendınızde barısık olun ya bı kendınıze çüş deyin su fılan carpın yuzunuze
ne kadar ayıp ne kadar cocukca seyler yazıyorsunuz
kı nısanlınızada soyluyorsunuz hersey bır yere kadar sız evlenecek yuva kuracak cocuklarınıza annelık yapcaksınız bu ne kendınızı bılmezlık ayol?

hadı yanına yatıp uyuması abartıymıs bılmem neymıs o cocukta bılmem kac yasına kadar annasıyla baabsının arasında uyudu acaba ote yandan sıze ne ? sızı geren ne ? cok ayıp

100% erkek annesi olarak yazdiginiz bu yorumunuz icin cok tesekkur ederim
hakli oldugunuz yerler var yok demiyorum ama bende durup dururken yazmadim bunlari
kuzenlerim arkadaslarim akrabalarim goruyorum benim kayinvalidem kadar ogluna asik ve paylasamayan bir anne daha yok, onun yaptigida ayip., herkes cocuk doguruyor herkes evladini seviyor ama dogurdum diye sahibide degil o artik bir birey

bız kızlar analarımızın kucaklarına halen daha yatarken erkek cocukları bunu neden yasamasınlar ki
türk toplumu bır kere cocuklarına deger vermedı senelerce bunu bılırız koruma kollama arkasında durma konularında genelı bu sekılde oldu sızde bırılerıne sormussnuz dınlemısınız dıllendırmısınız tamam bu yonde ıelrlemısınızde
ne demek sankı kocası gıbı davranıyor, siz kendinize yakıstırıyormusunuz genclıgınıze bu yorumu bu dusunceyı?

kocasi gibi dememin nedeni, benim bildigim
-kocaya askim bitanem diye sarilip opulur devamli bu
-insan ozel ihtiyaclarini ped gibi isterse kocasindan almasini ister
-insan kocasinin yaninda uyur neden gecenin bir yarisi gelip oglunun yanina yatiyor ve bu devamli olan birsey

tamam anliyorum seveer tabbiki o dogurmus o buyutmus ben asla yerini alamam almakta istemem zaten annedir eli opulesi kadindir cennet ayaklarinin altindadir nisanlim sirtinda tasisa hakkini odeyemez analar oyledir ama herseyinde bir siniri olmaz mi
ozaman her gece babam gelsin benim yanimda uyusun
bana boxer vs aldirsin
gelsin hep sapur supur opsun her dakika bana yapisik durmaya calissin

10 yasina kadar erkek evladiyla uyuyabilir (ki bence buda yanlis 3 yasina kadar olmali bu cocugun ozguvenini yok etmemek icin) neyse kucukken insan her turlu sever ama onun yaptigi 27 yasinda adam bu artik, bana annem hala benim gozumde cocuksun der ama bu tarz davranmaz asla kimse davranmaz, erkek kuzenlerim var onlari anneleri sevmiyormu seviyor

memnun olurum ne bana senin gibi gelin nede sana benim gibi görümce olmasın zati..
hatta o kadıncağıza da yazık.
beraber olduğu adamı annesinden kıskanan bir kadın neleri nelerden kıskanır.
kimse senin gözüne sokmak için kimseyi sevmez.
senin ailenin yetiştirilme tarzı daha mesafeli olabilir.
buna kuzenlerinde dahil.
herkes herkesi mesafeli sevmek zorunda değil.
ablam da yeğenlerimi aşklarım canlarım diye sever.
çocuğunu sevmenin nesi ayıp hiç anlayamayacağım..
bu tamamen kişinin tarzıyla ilgili.
bi kendine gel.
adama yazık.

canım yanlış anlama ama kadının kötü bir yanı yok. olsun sevsin oğlunu. her anne çocuğunu sever. bu kadar kötü düşünme

Belki bana kızacaksınız ama bana ped konusu anormal gelmedi. Bazı aileler aile içinde herşeyi konuşabiliyorlar. Alışveriş arasında pedi yazmayı pek garipsemedim. Alışveriş listesinde ped de olupta alan babalarda var sonuçta. Bayanların regl olduğu bir gerçek var. Eskisi gibi değil ki hayat reklamları bile heryerde dönüyor insanlar daha rahat artık bu konuda. Yanına filan yatması evet abartı ama annesi sevgilimin yanına yatıyor diye de sinirlenmezdim açıkçası. Ama genel hareketlerinde de abartı varsa birşey diyemeyeceğim tabi. Yaşayan sizsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…