- 14 Mayıs 2015
- 11
- 7
- 86
- 45
- Konu Sahibi yusufyusuf
-
canım sen kaynananla mı evleneceksin nişanlınla mı? önce onu bir belirle. eğer nişanlını seviyorsan ailesine karşı saygını koru gerisini boşver, kaynananla aynı evde yaşama durumunuz varmı evlendikten sonra onu çözemedim, eğer varsa bu durumda biraz sıkıntılı ama ayrı evde yaşayacaksanız sıkıntı yok gibi, eğerki nişanlınızda sizin aileniz hakkında böyle düşünüyorsa anlaşırsınız, bence evlenirken eşlerimizin ailemizi benimsemesi için dua edeceğimiz yerde, daha işin başında bizim böyle şeyler düşünüyor olmamız yanlış şeyler. Bir kadın olarak anne sıfatını daha iyi algılamamız lazım (oğlunun yanında yatması ve ped alması olaylarını saymazsak)gitsekde gelir zaten
ya ben kaynana olsam onun yaptiklarini yapmam daha gelinimle iyi anlasirim oglumla mutlu olsunlar diye
yaptigim yemegi yemez agiz ucuyla alir eline saglik demez, aldigim hediyeye agiz burun kivirir tesekkur demez, bana asla kizim demez ben anne dememe ragmen, asla yaranamadim ona ama artik yaranmaya calismiyorumda, hep iyi anlasmak istedim ama o hep her seferinde bir kere yere vuruyor beni her yaptigimda
ne diyeyim Allah var kimse gormese Rabbim gorur ama cok gucume gidiyor cok kalbimi kiriyor artik o yuzden tahammul edemiyorum ona, bende ana evladiyim benim annem sozlume bize geldiginde 100 kere oglum der bana 1 kez kizim der, misafirdir o oglu sayilir elbette ona iyi davranacak, benim kaynanam beni yok sayiyor varsa yoksu oglu
bu yatmak kısmına neden bu kadar takılındı?
ne var yani?
belki kadın bu şekilde seviyordur.
oğlu gibi değil de kocası gibi görüyor demen çok ayıp!
yazdıklarınızı okurken kardeşim canlandı gözümde..
bulduğum heryerde sıkıştırıp mıncık mıncık ederim.
sarılırım öperim okşarım..
uzanmışsa yanına uzanırım..
annemi küçük yaşta kaybettiğimiz için ben onu büyüttüm ve kardeşten ziyade benim evladım gibi..
ona bakarken hissettiğim şevkatin ve merhametin tarifi yok.
bir kez olsun bile kardeşimi erkek gözüyle görmedim ki biz herşeyi konuşuruz..
rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın onu.
ablası onu kardeşi gibi değil de kocası gibi görüyor zihniyetin de bir gelin evlerden ırak.
siz gencecık halıyle utanmıyormusunuz koskoca koca karıyı kıskanmaya
ustelık nısanlınızı dogurmus kadını
pes
daha neler duyacagım ya
az kendınızde barısık olun ya bı kendınıze çüş deyin su fılan carpın yuzunuze
ne kadar ayıp ne kadar cocukca seyler yazıyorsunuz
kı nısanlınızada soyluyorsunuz hersey bır yere kadar sız evlenecek yuva kuracak cocuklarınıza annelık yapcaksınız bu ne kendınızı bılmezlık ayol?
hadı yanına yatıp uyuması abartıymıs bılmem neymıs o cocukta bılmem kac yasına kadar annasıyla baabsının arasında uyudu acaba ote yandan sıze ne ? sızı geren ne ? cok ayıp
bız kızlar analarımızın kucaklarına halen daha yatarken erkek cocukları bunu neden yasamasınlar ki100% erkek annesi olarak yazdiginiz bu yorumunuz icin cok tesekkur ederim
hakli oldugunuz yerler var yok demiyorum ama bende durup dururken yazmadim bunlari
kuzenlerim arkadaslarim akrabalarim goruyorum benim kayinvalidem kadar ogluna asik ve paylasamayan bir anne daha yok, onun yaptigida ayip., herkes cocuk doguruyor herkes evladini seviyor ama dogurdum diye sahibide degil o artik bir birey
bız kızlar analarımızın kucaklarına halen daha yatarken erkek cocukları bunu neden yasamasınlar ki
türk toplumu bır kere cocuklarına deger vermedı senelerce bunu bılırız koruma kollama arkasında durma konularında genelı bu sekılde oldu sızde bırılerıne sormussnuz dınlemısınız dıllendırmısınız tamam bu yonde ıelrlemısınızde
ne demek sankı kocası gıbı davranıyor, siz kendinize yakıstırıyormusunuz genclıgınıze bu yorumu bu dusunceyı?
memnun olurum ne bana senin gibi gelin nede sana benim gibi görümce olmasın zati..kusura bakmayin ama sizin gibi gorumcede evlerden irak ozaman
sevmesin demiyoruz ama artik evlenecek yuva kuracak insan kendine bir ceki duzen verir en azindan gelin adayinin yaninda sanki yillardir gormuyormuscasina gozune soka soka sevmekte cok ayip!
canım yanlış anlama ama kadının kötü bir yanı yok. olsun sevsin oğlunu. her anne çocuğunu sever. bu kadar kötü düşünmeNisanliyim 25 yasindayim, nisanlim 27 yasinda.
Derdim kayinvalidem.
ilk gunden bir hata yaparak samimiyet kurdum, su an ondan nefret ediyorum.
Asla yuz yuze tartismamiz, kusmemiz, kizmamiz olmadi ama ben ona tahammul bile edemiyorum sadece yuzune saygisizlik yapmak istemiyorum o'da simdilik, evlenene kadar.
Kayinvalidem kendini omru boyunca ezdirmis, sadece evin hizmetcisi gibi calismis ama her konuda fikri olan herseye ama akliniza gelebilecek herseye karisan birisi. Sacim toplu oldugunda acsana der, actigimda toplasana. Onlara gittigimde adeta robot gibiyim Kadin laftan anlamiyor ne diyorsa o olacak!
Nisanlim, aman annem kirilmasin, ana kuzusu... cooook tartismalarimiz oldu.. of cok karistirdim once neden sevmedigimi soyleyeyim
Nisanlima kocasi gibi davranmasindan nefret ediyorum, yahu senin kocan var git onu op ona saril onu pohpohla onun yaninda yat, sac boyani, hatta pedini git kocana aldir.. neden nisanlima bunlari yapiyorsun.. Yemin ederim tahammul edemiyorum, ben yanlarindaykende ben yokkende biz nisanlimla telefonda konusurkende nisanlima yapisik sevmelere doyamamasina katlanamiyorum, cildiricam.
Annesi dogurmus buyutmus iyi hos, bizde ana evladiyiz herkes ana evladi, herseyin bi siniri var bi dur be Kadin bi durrrr
Nisanlima dedigim gibi cok tartismalarimiz oldu ona gore ben annesini kiskaniyorum.
Belki adi kiskancliktir bilmiyorum ama ben koca adama bebek muamalesi yapmasini, banada kuma muamalesi yapmasina katlanamiyorum, kiskancim evet anne gibi olsunda kiskanmayalim
Ay anlatmakla bitmez cildiricam
Arkadaslar bu boyle mi gider? Degistirmeye calisiyorum nisanlimi, hep tartisiyoruz ama biraz ilerleme var, annesi geceleri wc veya su icmeye kalkinca gelip sarilip uyuyodu nisanlimin yaninda, nisanlim artik kapisini kilitliyormus oyle diyor bilmiyorum
Ya dustugum duruma bakin anayla oglu ayirmaya calisiyormusum gibi resmen ama tahammul edemiyorum ben daha fazla inanin gormeden anlayamassiniz, simdiden 3 ayda 1 kez gorusurken katlanamiyorum evlenince nolacak
ayrilmakta istemiyorum ne yapayim ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?