• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep boyle mi gider

kusura bakmayin ama sizin gibi gorumcede evlerden irak ozaman
sevmesin demiyoruz ama artik evlenecek yuva kuracak insan kendine bir ceki duzen verir en azindan gelin adayinin yaninda sanki yillardir gormuyormuscasina gozune soka soka sevmekte cok ayip!

Kendine çeki düzen verir ama annesiyle sevgi gösterişleri bu konuya girmez bence. Hem birini sevmek neden ayıp olsun ki, özellikle çocuğunsa. Sizin görüşünüz saygı duyuyorum tabiki ama bir anneninde çocuğunu sevme şekline de karışılmamalı diye düşünüyorum.

Kendine çeki düzen verir ama annesiyle sevgi gösterişleri bu konuya girmez bence. Hem birini sevmek neden ayıp olsun ki, özellikle çocuğunsa. Sizin görüşünüz saygı duyuyorum tabiki ama bir anneninde çocuğunu sevme şekline de karışılmamalı diye düşünüyorum.
konu sahibi kıskandığı için kadının oğlunu sevişini gözüne sokmak olarak nitelendiriyor.

Nisanliyim 25 yasindayim, nisanlim 27 yasinda.
Derdim kayinvalidem.
ilk gunden bir hata yaparak samimiyet kurdum, su an ondan nefret ediyorum.
Asla yuz yuze tartismamiz, kusmemiz, kizmamiz olmadi ama ben ona tahammul bile edemiyorum sadece yuzune saygisizlik yapmak istemiyorum o'da simdilik, evlenene kadar.
Kayinvalidem kendini omru boyunca ezdirmis, sadece evin hizmetcisi gibi calismis ama her konuda fikri olan herseye ama akliniza gelebilecek herseye karisan birisi. Sacim toplu oldugunda acsana der, actigimda toplasana. Onlara gittigimde adeta robot gibiyim Kadin laftan anlamiyor ne diyorsa o olacak!
Nisanlim, aman annem kirilmasin, ana kuzusu... cooook tartismalarimiz oldu.. of cok karistirdim once neden sevmedigimi soyleyeyim
Nisanlima kocasi gibi davranmasindan nefret ediyorum, yahu senin kocan var git onu op ona saril onu pohpohla onun yaninda yat, sac boyani, hatta pedini git kocana aldir.. neden nisanlima bunlari yapiyorsun.. Yemin ederim tahammul edemiyorum, ben yanlarindaykende ben yokkende biz nisanlimla telefonda konusurkende nisanlima yapisik sevmelere doyamamasina katlanamiyorum, cildiricam.
Annesi dogurmus buyutmus iyi hos, bizde ana evladiyiz herkes ana evladi, herseyin bi siniri var bi dur be Kadin bi durrrr
Nisanlima dedigim gibi cok tartismalarimiz oldu ona gore ben annesini kiskaniyorum.
Belki adi kiskancliktir bilmiyorum ama ben koca adama bebek muamalesi yapmasini, banada kuma muamalesi yapmasina katlanamiyorum, kiskancim evet anne gibi olsunda kiskanmayalim
Ay anlatmakla bitmez cildiricam

Arkadaslar bu boyle mi gider? Degistirmeye calisiyorum nisanlimi, hep tartisiyoruz ama biraz ilerleme var, annesi geceleri wc veya su icmeye kalkinca gelip sarilip uyuyodu nisanlimin yaninda, nisanlim artik kapisini kilitliyormus oyle diyor bilmiyorum
Ya dustugum duruma bakin anayla oglu ayirmaya calisiyormusum gibi resmen ama tahammul edemiyorum ben daha fazla inanin gormeden anlayamassiniz, simdiden 3 ayda 1 kez gorusurken katlanamiyorum evlenince nolacak
ayrilmakta istemiyorum ne yapayim ben ya

Maalesef böyle kadinlar var ve maalesef evet devam edecek :KK43:
Cünkü nisanlinizi kocasi yerine koymus onu öyle görüyor uzaga gitseniz bile evinize gelir sizi rahatsiz eder
gerek telefon gerek yaniniza yerli yersiz gelerek..
cok rahat olabileceginizi sanmiyorum
Kv sizi rakibi olarak görüyor..
Bilemiyorum ne yapmali inannin bende merak ediyorum türkiyede bu durum cok yaygin ..
umarim siz bu durumu atlatirsiniz pek moral veremedim ama durum ortada ..

var boyle tuhaf ınsallar
benım esımde 28 yasına kadar annesının pedını almıs
ortada bıraktıgı kırlı camasırlarını sepete atmıs
yıkanmıs ıc camasırlarını balkona asmıs
bır ev kızı gıbı ısını yapmıs

sahsen ben erkek annesı olsam bazı seylere dıkkat ederım yanı
kadının agdası bı kere esımın ustune yapıstı yanı :KK70:

konu sahıbıne allah yardım etsın cok zor

Of bay
Derdim kayinvalidem.
Asla yuz yuze tartismamiz, kusmemiz, kizmamiz olmadi ama ben ona tahammul bile edemiyorum sadece yuzune saygisizlik yapmak istemiyorum o'da simdilik, evlenene kadar.
Kayinvalidem kendini omru boyunca ezdirmis, sadece evin hizmetcisi gibi calismis ama her konuda fikri olan herseye ama akliniza gelebilecek herseye karisan birisi. Sacim toplu oldugunda acsana der, actigimda toplasana. Onlara gittigimde adeta robot gibiyim Kadin laftan anlamiyor ne diyorsa o olacak!
Nisanlim, aman annem kirilmasin, ana kuzusu... cooook tartismalarimiz oldu.. of cok karistirdim once neden sevmedigimi soyleyeyim
Nisanlima kocasi gibi davranmasindan nefret ediyorum, yahu senin kocan var git onu op ona saril onu pohpohla onun yaninda yat, sac boyani, hatta pedini git kocana aldir.. neden nisanlima bunlari yapiyorsun.. Yemin ederim tahammul edemiyorum, ben yanlarindaykende ben yokkende biz nisanlimla telefonda konusurkende nisanlima yapisik sevmelere doyamamasina katlanamiyorum, cildiricam.
Annesi dogurmus buyutmus iyi hos, bizde ana evladiyiz herkes ana evladi, herseyin bi siniri var bi dur be Kadin bi durrrr
Nisanlima dedigim gibi cok tartismalarimiz oldu ona gore ben annesini kiskaniyorum.
Belki adi kiskancliktir bilmiyorum ama ben koca adama bebek muamalesi yapmasini, banada kuma muamalesi yapmasina katlanamiyorum, kiskancim evet anne gibi olsunda kiskanmayalim

Arkadaslar bu boyle mi gider? Degistirmeye calisiyorum nisanlimi, hep tartisiyoruz ama biraz ilerleme var, annesi geceleri wc veya su icmeye kalkinca gelip sarilip uyuyodu nisanlimin yaninda, nisanlim artik kapisini kilitliyormus oyle diyor bilmiyorum
Ya dustugum duruma bakin anayla oglu ayirmaya calisiyormusum gibi resmen ama tahammul edemiyorum ben daha fazla inanin gormeden anlayamassiniz, simdiden 3 ayda 1 kez gorusurken katlanamiyorum evlenince nolacak
Of baydı yeminle nereden buluyorsunuz bu sut kuzularını...delikanlı adamla oğlu dahi olsa yatmak nedir yahu edep azıcık edep.
Ayrıl aklın varsa ayrıl

kocasi gibi dememin nedeni, benim bildigim
-kocaya askim bitanem diye sarilip opulur devamli bu
-insan ozel ihtiyaclarini ped gibi isterse kocasindan almasini ister
-insan kocasinin yaninda uyur neden gecenin bir yarisi gelip oglunun yanina yatiyor ve bu devamli olan birsey

tamam anliyorum seveer tabbiki o dogurmus o buyutmus ben asla yerini alamam almakta istemem zaten annedir eli opulesi kadindir cennet ayaklarinin altindadir nisanlim sirtinda tasisa hakkini odeyemez analar oyledir ama herseyinde bir siniri olmaz mi
ozaman her gece babam gelsin benim yanimda uyusun
bana boxer vs aldirsin
gelsin hep sapur supur opsun her dakika bana yapisik durmaya calissin

10 yasina kadar erkek evladiyla uyuyabilir (ki bence buda yanlis 3 yasina kadar olmali bu cocugun ozguvenini yok etmemek icin) neyse kucukken insan her turlu sever ama onun yaptigi 27 yasinda adam bu artik, bana annem hala benim gozumde cocuksun der ama bu tarz davranmaz asla kimse davranmaz, erkek kuzenlerim var onlari anneleri sevmiyormu seviyor

Bende mi sorun var, babaya boxer almakta ne var, şapır şupu öpecek yapıdaysa ne olmuş? Bunları yapan aileler akşam cümleten jakuzide buluşup buzlu bademmi yiyo anlamıyorum ki ben? Bir bayanda çamaşırını asıyor annesinin demişti. Don giymeyen anne mi var? Oğlunun kirli çamaşırlarını yıkayan annelerin çamaşırlarını asan çocuklarına helal olsun derim ben sadece.

Bu böyle gider kardeşim bu adamdan bi halt olmaz ilerde daha büyük sıkıntı olur bence sen yol yakinken ayrıl yoksa ilerde ruh hastası eder bunlar seni demedi deme

bencede ayrıl arkadaşım bu iş yürümez, nişanlına yazık ya, garibim benim , hayatını zindan edecen bu gidişle

Derdim kayinvalidem.

moralini bozmak istemem ama aynı bir arkadaşım vardı nişanlınızın ikiz annesi olsa gerek aynı huylar.evlendiler kadın aralarında uyumaya kalkıştı uyududa arkadaşım ayrıldı tabiki inan oda herşey ben merkezli bir insandı hep onun dediği olucak kızın yemek takımına kadar o aldı karıştı hadi dedi az sabır evlenince yüz göz olmam kurtulurum dedi ama, ama kızcağız kendi evinde bi tabak kırsa k.valde dünyanın lafını ederdi ortalarında yatmasıda son nokta oldu.bilemdim cnm ama nişanlınla iyice bir konuş seninki bence kıskanmak değil k.valden çok abartmış çok kıymetliyse bu kadar oğlu evdende salmasaymış dışarı töbe yrabbimya.

burada "bunde ne var kiskaniyorsun" diyen arkadaslarin adina cok mutluyum, hakli olabilirsiniz ama benim icin sorun iste. Yarin oburgun bu tarz bir iliskiniz olursa demek ki sizin icin sorun olmayacak ne guzel, benim icin sorun ve sorun olmaya devam edecek. Ama masum bir sevme saniyorsaniz gozunuzde normal bir annenin oglunu sevmesini canlandiriyorsaniz bilin ki oyle degil, yeminle abartmiyorum anlatacak aciklayacak cumle bulamiyorum ki, bu sevgi degil hastalik

diger arkadaslarada cok tesekkur ederim beni anladiginiz icin, ayrilmak istemiyorum seviyorum bu yuzden ayrilamam ki nebileyim

burada "bunde ne var kiskaniyorsun" diyen arkadaslarin adina cok mutluyum, hakli olabilirsiniz ama benim icin sorun iste. Yarin oburgun bu tarz bir iliskiniz olursa demek ki sizin icin sorun olmayacak ne guzel, benim icin sorun ve sorun olmaya devam edecek. Ama masum bir sevme saniyorsaniz gozunuzde normal bir annenin oglunu sevmesini canlandiriyorsaniz bilin ki oyle degil, yeminle abartmiyorum anlatacak aciklayacak cumle bulamiyorum ki, bu sevgi degil hastalik

diger arkadaslarada cok tesekkur ederim beni anladiginiz icin, ayrilmak istemiyorum seviyorum bu yuzden ayrilamam ki nebileyim

canim bunlar klinik vakadir kv ruh durumu bozuk.. normal bisi diil bu..
burda psikiatri kismi var danismak gerektigini düsünüyorum
ztn ruh hastalarida hasta olduklarini kabul etmez baskalarini hasta eder.. bu durumu yasayanlarda yazarlarsa daha net olur bence.. ileri safhalarde neler yasadilar? cözüm bulan var mi gibi..
bu konuyla ilgiliyim benim eski erkek arkadasimla ayrilik sebebim bu oluyor.. daha evlenmemize izin cikmadi ayrildik..o istedi..

Back
X