Hep böyle mi olacak?

lineum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
417
3
0
Eskişehir
Günaydın Kızlar;

Eşim malumunuz

Dün işyerinde çok yoruldum. Zaten bazı işlerim istediğim gibi gitmiyor canım sıkkın bu sebeple.

Eşim evvelsi gün geç geldi o yüzden tek çeşit yemek yapabilmiştim. Dün gönlü olsun diye o kadar yorgun olmama rağmen güzel şeyler hazırladım. Gün içinde de mesajlaşmıştık. Bir gece önce yorgun geldiği için hemen uyuduk dün benimle ilgilenecekti.

Eve girdi, ben mutfaktaydım kolay gelsin dedi sonra üzerini değiştirmeye gitti. Ben mutfaktaki hazırlıkları tamamlarken oturma odasında uyuya kalmış. Sonra yemek yedik ve ben yatmaya gidiyorum dedi

Tamam git dedim. Sonra başladı peşimde dönmeye ama bende heves mi kalır? Bende bilgisayarda çalışmaya başladım. Bir ara odada yokken baktım teline annesiyle konuşmuş.

Ne zaman annesiyle konuşsa aynı şeyler oluyor. Yoruldum, daraldım artık. Annesinin gölgesinde kurtulamıyoruz bir türlü. Eskiden tartışırdım artık anladım ki ona da değmez. Sustum. Yorgunum dedim. Çalıştığım içinmiş ;(

Bunları annesi söyletiyor biliyorum. Bir insan okudu, iş güç sahibi oldu diye bu kadar eziyet çeker mi?

Sabah işe giderken uğurlamamı bekledi benden, hiç bir şey söylemedim. Birde gün içinde bana sitemli mesaj atma diyor. Atacak değilim zaten. İçimden hiçbir şey gelmiyor artık.

Son düzenleme:
siz nie eşinize tavır aldınız orasını anlayamadım

Günaydın ,

Ne olduğunu tam anlayamamkla birlikte erkeklerin dönem dönem toplu iğne başından bile sorun çıkarabildiklerini biliyorum ,çalışman olmasa başka birşeye takar,sürekli takar takar senide yıpratırlar en güzeli o böyle şeylere taktığında sen kabuğuna çekil bağlantını kes bir şekilde o seninle iletişim kuracaktır bir de sakın patlama sen patlayınca,sanki tüm suçlu sen oluyorsun herşeyi sen yapmışsın gibi davranıyorlar.

Erkekler çözümleri çetrefilli gibi görünen basit matematik problemi gibiler:) bırakırsan kendiliğinden çözülüyorlar.

Umarım herşey hepimiz için yoluna girer.

ya kuzum ortada ne varki kocanızın canı sıkkındır yada yorgundur
bi mutfaktan çıkıp kapıya gidip hoş geldin deseydin halini hatrını sorup gününün nasıl geçtiğini sorsaydın oda sana sorardı ne var bunda büyütülecek kapris yapılacak bişi yok

siz nie eşinize tavır aldınız orasını anlayamadım

Aslında yazdım ama çok açıklayıcı olmadı demek ki...

Annesiyle konuşunca sürekli surat yapıyor bana, uzak duruyor. Sıkıldım peşinde koşmaktan. Bende ilgi bekliyorum, çalıştığım ortamda ağır sorumluluklarım var. Oda bana destek olsun, oda sorsun günün nasıl geçti diye. İlgilensin, iltifat etsin, beni sevsin istiyorum.

Evin huzurunu sağlamak için emek veren taraf olmaktan yoruldum. Karşıma alıp konuşmaya çalışsam bana demagoji yapacak. Ben çalışayım diye günde fazladan iki saat yol gidip geliyor. Bıktım bunun sitemini işitmekten artık. Gerçekten yoruldum artık...

Saol canım yorumun için. Birkaç kişi birden aynı şeyleri yazmış acaba ben mi fazla alınganlık yaptım? Ben bütün gün eşimi beklemiştim ama, oda biliyordu bunu gelir gelmez ben yatıyorum diyince çok canım sıkıldı. Çok şey mi istedim ben ondan

Eşim kapıyı çalmaz, anahtarla girer. Eve girdiği sırada ben mutfaktaydım. O gelseydi, öpseydi, ilgilenseydi olmaz mıydı yani?

Eşim kapıyı çalmaz, anahtarla girer. Eve girdiği sırada ben mutfaktaydım. O gelseydi, öpseydi, ilgilenseydi olmaz mıydı yani?

olabilir ama beklentiye girersen böyle mutsuz olursun hele bi hoş geldin kocacım nasılsın de boynuna atla anasıyla konuşacak vaktide olmaz sana yapacak tavrıda bence fazla beklenti içindesin kim bilir ne sorunu vardı eşinin yapıcı ol sanmaki herkes güllük gülistanlık

Lineum sunu kendine yapma.

Herşeyi bir sebebe bağlama.

İnsanın türlü türlü hali var. Belki senin zannettiğin gibi annesiyle konuştuğu icin değil gerçekten yorgun olduğu icin ilgilenememiştir. Üstelik hata yaptığını farkedip, tavrını değiştirmiş.

Yapma bunu kendine. Sende OKB görüyorum, her olaya, her yapılana anlam yüklüyorsun. tedavi olmayı düşünmez misin?

Hayır çok haklısın çok değil beklediğin ,alınganlıkta değil yaptığın her kadın ilgi ister,naçizane bir tavsiyem olucak anahtarla açar kapıyı dedin ya anahtarını kapının üzerinde bıraksan zile bassa sende hoşgeldinn filan diip böyle neşeli neşeli karşılasan (eminim yapıosundur ama erkek işte kapıyı sen aç istiyordur filan ) ,belki oda böyle bir şey istiyordur,ketum bu erkekler biz herşeyi söylüyoruz da onlar hiç bişye söylememeye programlı gibiler.

Ben OKB' yim zaten. EMDR aldım uzun bir süre ama o ara eşim annesinin kinini kusmakla meşgul olduğu için çokta randıman alamadım. İlaç deme birçok doktor faydası olmadığını söylüyor çünkü. Ayrıca yeni evliyim malum yan etkiler bizi birbirimizden uzaklaştırabilir.

Bu arada annesiyle yaptığı görüşmeyi silmeyi unutmuş. Tel yanımdaydı baktım hemen geldi odaya, silmiş o görüşmeyi.

Gerçekten büyütüyorsam şayet söylediklerinizi tekrar tekrar duymaya ihtiyacım var. Takıntı ne yapayım? Ama eşimde hatalı davranıyor bazen kendime de haksızlık etmek istemem.

Çok teşekkür ederim. Ben yine konu açsam ne olur siz yine söyleyin bunları bana. Sevgiler...

Ben de aldım EMDR terapi ve inanlmaz faydasını gördüm. Evimden ilk ayrıldığım süreden şubata kadar fln bildiğin depresyondaydım, cirkin, mutsuz, hilkat garibesi gibi hissediyordum, 50 kiloya düşmüştüm. Sonra tesadüfen gördüm emdr yi ve gittim. O kadar mutlu gecti ki seanslarım hipnozdan cok cok daha etkili....

Ben de OKB yim ve ilaç kullanmayı bırakalı uzun zaman oldu, ilaç kullandığımda acılarımı ya da takıntılarımı öteliyormuşum gibi hissediyordum. Neyse.

Sen annesiyle görüşmesine taktığın icin evde huzursuzluk cıkmasın diye silmesi normal. ben de olsam silerdim. Eşin hatalı davranıyor ama senin kadar değil minikkuşum. Uzun cabalarla yaptığınız seyi kücücük kıvılcımlarla yakıyorsun.

Eşin gündüz olumsuz msjlar atma demiş, haklı, atma. Eğer icinden güzel seyler yazmak gelmiyorsa hicbişi yapma. Biri de bana öyle msjlar atsa akşam eve gidesim gelmez.

Olayları bu kadar büyütme. Eğer gerçek huzurun tadına varabilsen, onu kaybetmemek icin bunların hic birini yapmazsın.

en azından kendi kendinin farkındasın canım bunu kabullenemeyenler var olaki sana eşin haksız falan deseydik alır başını giderdin bu yüzden sen kimin ne dediğine bakma kendi kendine çözüme ulaş sakin olmaya çalış bazen kk daki bazı bayanlar yarasız yere kurt düşürür

Bu akşam ilgilenirsen benimle seni affederim yazdım

Cevap yok tabii...

canım kendını hiç üzme ortada hiç bişe yok :)
takma kafana küçük konuları kendine yaparsın herşeyi . Surat asıyosa ve uyumak istiyorsa bırak uyusun sorunları vrdır. bnmde eşim 3 ay bynca ne konuştu ne ilgilendi benle 3 ayda 4 kez birlikte olduk :) artık bnm üzülmeme kıyamadı ve dün barışık nıhayet uzun sürede beni çok özlediğini anladım :) düşün butun gece bian bile arkasını dönmedı ve hep sarıldı akşam su içmeye kalktım gitme ben getirirm dedi düşün artık :) biraz rahat bırak. kayınvalidenide sorun etme siz birbirinizi seviyosanız o çan çan konuşur siz birbirinize destek olun ytr :)

kadınlar biraz daha özverili olmalı.sende yorgun geliyorsun.haklısın ama, evin hanımı sensin.biraz daha hoşgörülü davran.ilk seneler çok fazla fedakarlık gerektirir.ama ilgini azaltırsan,eşin senden iki kat azaltır.erkeklerin pek midanesi olmaz.gelin kaynana sorunu yıllardır süregelen bir sorundur.elbette istisnalar vardır.ama genelde böyledir.fazla kaprisin sonu iyi olmaz.haklı tarafın çok, ama yinede sen yapıcı ol.

Canım senin adına çok sevindim. Bundan sonra her günün böyle geçsin. Sabrını da takdir ettim doğrusu. Mutluluklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…