Kızlaar fikrinize ihtiyacım var öncelikle üniversite öğrencisiyim 19 yaşındayım bundan 1.5 ay önce okulun nam-ı değer kaslı çocuğuyla sevgili oldum. Sevgilim benden 5 yaş büyük askerliğini yapmış olgun diye niye nitelendirilen ee haliyle beğenildiği için biraz egosu olan biri tabii bana karşı değil. Herşey çok güzel giderken ilişkimizin ilk açığı mesajlaşmayı çok sevmediğini söyleyip gün boyu ondan hiç haber alamamamla başladı. Bu ilgisizlik böyle devam ederken bide ego çıktı başıma. Yan yanayken tamam herşey çok çok güzel benden başkasına bikez bile baktığını dahi görmedim çok sadık falan ama görüşmediğimizdeki ilgisizlik rahatsız ediciydi. 3 haftalıkken ayrılık kararı alıp bunu ona söyledim ve şöyle ki bütün sosyal hesaplarında beraber fotoğrafımız falan var. Ben bikaçını kaldırdım fakat onda hiçbi değişiklik yoktu sonraki gün yüz yüze konuştuk özürler seni ihmal etmiycemler falan 1 hafta gerçekten değiştiğine inandırdı gel gelelim ki 2 gündür yine eski haline döndü sabah günaydın akşam iyi geceler şeklinde. Sizce ne yapmalıyım ben mi çok abartıyorum yoksa her seferinde benim tepki göstermemle mi düzelicek bu çocuk, tabi geçici olarak. Off çok kararsız kaldım