Hep böylemi devam edecek

lovesnob

La tahzen !
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
2.687
1.995
158
34
Slm hanımlar yine eşimle tartıştık ama artık bıktım inanın normalde süper bi insan ev işi yapar hiç bişeyi me karışmaz ama işin içine arkadaş veya aile girince Adam onlara toz kondurmaz bende dayanmam o ne derse karşılığında susmam ve cevabını veririm gelelim bugün kü konuya bi arkadaşı kamu dan istifa etti uzun süre önce eşim yardımcı oldu özel sektörde işe girdi maaşı iyi diye sonra bu işi yapamadı kovuldu bi daha eşim yardımcı oldu başka firmaya girdi ordan da kovuldu sonra kendi iş buldu orda çalışıyo ve eşime seni görmeye gelicem demiş aramızda 6 saat var bende dedim neye geliyo eşimde diyo beni özlemiş dedim niye bu kış günü geliyo madem bunda bi iş var kesin eşimde dedi ki yeni işinden ayrılır belki beni işe koy der bende kızdım dedim bıktık artık onun işinden o kovulsun sen bul dedim eşimde kankam o benim o bana değer veriyor falan bende dedim ki doğru öok değer veriyor aramaz sormaz sadece arar işten kovuldum der o değil diğer arkadaşlarında hep iyi niyetini su istimal ediyor dedim Ada'm birden çıldırdı kankama öyle diyemezsin falan bağırdı bana bende dedim deli misin niye bağırıyorsun diyo beni delirttin dedim bugün olmazsa yarın senden ayrılıcam arkadaşı için bana hakaret eden Ada'mla işim olmaz ay bide üste çıktı sen hep böylesin de işime karışma arkadaşlarıma karışma vs vs öyle baya tartıştık gitti uyudu şimdi bende bebeğimi uyutuyorum başka odada uzun oldu kusura bakmayın ama bu evlilik böyle Nasıl devam eder arkadaşlar bi akıl verin ayrılmak çözüm mü sizce

Siz neden karışıyorsunuz ki?
Mafrm çok hassas nu konuda yorum yapmayıverin. Koca adam sonuçta.

Bişey yok merak etme
Bazen yoktan yere can sıkıyoruz
Karışmasan olmuyo karışsan olmuyo.
Yarın sinirinde gecer bırak kendi arkadaşını tanısın

Sık sık aynı şeylerin tekrarlanması konusunda haklısın ama müdahale etme belli ki çok yakın arkadaşı

iyi tarafından bakarsan eşin yardımcı olarak sevaba giriyor.

Onlar arkadaslariyla bizim gibi telefonda saatlerce konusmazlar ya da her fırsatta çıkıp bi kahve icmezler. Uzaktadirlar ama bişey oldugunda yardimci olacağını bilirler. . Sende olsan yakın arkadasini korursun. . Yani bosanmayi dillendirecek kadar kavga göremedim. Ha bide eşiyle tartismalarini anlatan kadınların aslında çok iyidir demelerinide anlamıyorum. Çok iyiyse bu kavgada normal aşılmayacak bişey değil bence

sizde hatalisiniz bukadar kurcalamaya bosanmakla tehdit etmeye gerek bi durum yok size ne birakin ne hali varsa gorsun bazen hiiii deyip gecin sonucta sizi irgalayan yada aile olarak maddi olarak sizi zora sokan bi durum yok birakin ne yapiyosa yapsin esiniz illaki bigun oda dur diyecektir anlayacaktir

adam zaten kirk yilda bir ariyormus siz niye buna bu sekilde mudahele ettiniz ki?Malesef kabahatlisiniz.adam cikar icin bile ariyorsa once esinizin yaninda olun onunla ayni dili konusun ki kendi lafinizi dinletebilin.Aksi halde bu sekilde zitlasir durursunuz.Bence esinizin gonlunu alin.Haksizlik etmissiniz.

Neden karışma gereği duydunuz? Hemen her erkek böyle ailesi ve yakın arkadaşları ile ilgili olumsuz şeyler duymak istemiyor. Yakın arkadaşı demek ki yardımcı olsun işte.
Sürekli görüşmüyorlarmış ki. Erkekler kadınlar gibi sürekli iletişim halinde değil ki.

Karışmamaya çalışıyorum ama bıktırıyor arkadaşları elim arkadaşlarına o kadar önem veriyor ki ben umurunda Değilim gibi hissettim

Evet çok sinirli yapım var maalesef alttan alamıyorum içimden geçen hemen ağzımda oda dedi zaten bi daha bişey anlatmayacam pişman ediyorsun beni

Sık sık aynı şeylerin tekrarlanması konusunda haklısın ama müdahale etme belli ki çok yakın arkadaşı

iyi tarafından bakarsan eşin yardımcı olarak sevaba giriyor.
Eşimi sadece çıkar için aramakta sinir oluyorum o yüzden tepki gösterdim bide arkadaşı için bana bağırmasına

Ya boşanmak bu kadar laçkalaçmamalı karı koca arasında. Arkadaşını koruyosun seni boşıcam dersen sen , oda yarın birgün anneni koruduğun için seni gerçekten boşar.
Erkekler her defasında blöf yemez

ah ya buradaki çoğu konu sayesinde konu acmama gerek kalmıyor. Yardım etmek için cicili bicili elbiselerimle saatlerce bisiklet tamir etmesini beklemek mi dersin geçireceğimiz son günde arkadaşının programını yapmak mı dersin. Hayır bende severim ama kimseyi madur etmem birine yardım ederken. O ya benimle olan nadir zamanından çalıyor yada çemkiryo ben kızınca..iyi niyetine deyse bide adam işi düştükçe arıyor üstelik erkeğin dedikoducusu, en iticisi işim düşmese aramam dediğini bile duydu hala aynı! çıldırtıyor beni. Bende artık karışmıyorum ben demiştim dimi sana değdimi o gün kavga etmemize diyorum en fazla sende öyle yap bence. Kendi görmeden anlamıcak.

Maalesef öyle bende artık karışmama kararı aldım zaten ne hali varsa görsün

O kadar öok sinir ediyor ki beni inanki sinirimden ne diyeceğimi bilmiyorum artık

Sizin gibilere bulmuşta bunuyor derler.
Sizin rahatınız yerınde adam kankasına iş bullursa bulsun. Sen neden karışıyorsun kı taş atıyosunda kolunmu yoruluyor

manevi destek veriyo sonucta ne olursa olsun onun arkadaşı isterse 10 kere atılsın işten yardım edebiliyosa eşin ne zararı var ki iş bulmakta.. abartı tepki vermişsin

Saçmalamışsın
Sakinleşsin de konuşun barışın
Sana ne zararı var anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…