• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep bozulan diyetler. Biktim artik kendimden

yarım saat pilatesimi yaptm geldimm
havalar düzeldi gibi yarın sabah yürüyüşümede cıkarım
sanırım en büyük sıkıntım su icmemem.s günde 1bardak suyu zor iciyorum hic aklıma gelmiyo su icmek napcam ben kızlar:84::84::84:

Ben de su içemiyorum, içsem de zar zor, napacağımı bilmiyorum :31:

sanırım en büyük sıkıntım su icmemem.s günde 1bardak suyu zor iciyorum hic aklıma gelmiyo su icmek napcam ben kızlar:84::84::84:

canim süpersin, cok güzel vermisin kiloyu tebrik ederim. boyunda coook iyi
ben burda destek buldum zaten, saolsun arkadaslar cok güzel moral oldu
pazartesi basladim ve su ana kdr hic kacamak yapmadim
benim icin büyük bi basari :1:
ve en önemlisi motivasyonum cook yüksek.
mecbur oldugum icin degil istedigim icin basladim bu sefer kendimi süper hissediyorum :69:

Zaten o duyguyu hissetmek her şeyin başlangıcı...Sıkılmadan şikayet etmeden seve seve yapmak başarıya ulaştıracak bizi..Eğer motivasyonunu sağladıysan sorun yok. 1 ay sonra tekrar uğrarım başlığına umarım ikimiz de çok daha güzel yerlere gelmiş oluruz :69:
Azmin daim olsun..

canım ya sen beni anlatmışsın resmen, geçen sene 63tüm yaklaşık 6 ay içinde 73 oldum! doğum kontrol hapı, hep yeme isteği vs vs beni de bu hale getirdi. yaklaşık da 2-3 aydır yememe dikkat ediyorum ama pek bi değişiklik yok bugün tartıldım 72.3 . ama akşam yine geri alcam o kiloları kesin yarına ne olur kimbilir. spor yapamıyorum ben hemen sıkılıyorum umarım her şey düzelir de yaza kadar eski hale gelebiliriz di mi? yine de hala her şeyeeeee rağmennnnn umudum var sen de yitirme:)

umudum geri geldi :) basaricam bu sefer insallah. sanada kolay gelsin

su icmeden kilo vermezsin. imkani yok... istedigin kadar az ye spor yap, bolca su icmedigin sürece vücut kilo veremez ki.

Zaten o duyguyu hissetmek her şeyin başlangıcı...Sıkılmadan şikayet etmeden seve seve yapmak başarıya ulaştıracak bizi..Eğer motivasyonunu sağladıysan sorun yok. 1 ay sonra tekrar uğrarım başlığına umarım ikimiz de çok daha güzel yerlere gelmiş oluruz :69:
Azmin daim olsun..

saol tatlim. bi istedigim kiloma ulasayim, buraya fotograf cekip cekip koyucam :1:

of of of. Cok kalorili bi gündü.cok mutsuzum :43::43:

bozma moralini. cok mu kacirdin?

ah canim benim kiyamam ben sana. böyle seylerde moralde cok önemli, moralini bozmamaya calis bu kadar.
ben tok durmak icin mucizem tavus gögsü hem kalorisi cok cok az (100g mi 100 kalori) ve o kadar doyurucu ki.

moralin bozuldukca gel buraya :69:

tartilma günümüzü cuma mi yapsak? genelde haftasonu kaciriyor biraz insan pazarteside tartilinca insanin moralini bozuyor bu kadr az mi verdim diye.
cuma günü kilo verdigimizi görünce hem haftasonu belki kacamak ihtimali düser :)

destegin için tekrar te$ekkür ederim canim, zaten morelim bozulmazsa bile artik burdayimmm sayenizde birazda olsa kilo verebilecegimi umut ediyorum :54:

tartilma gününün cuma günü olmasi bencede mantikli :)

epak tavsiyen için te$ekkür ederim ama ben bu kadar spor yapmama ragmen veremiyorum malesef :(

bugünki menüm
sabah-öglen kari$ti:
2 avuç misir gevregi
1.5 kk peynir
1 ince dilim yagsiz salam
çay ka$iginin ucuyla tereyagi ve ayni miktarda çokokrem

ara :
çok çok az çikolata

ak$am :
bir küçük buddann az ha$lanmi$ derisiz tavuk
15 kadar yogurtsuz az yagli manti (abarttimmi acaba?)

ara:
bir hurma
kekin tadina baktim
bir lokmada çikolata
toplam 1100 kal sanirim

ya kizlar çok tatli $ey yedim gibi ama hepsini toplasan avucum kadar degil ;)

kizlar bir sorum olacak, $imdi ben çok zor kilo verdigim için bayagi spor yapiyorum, $öyleki günde en az 3.5 km yürüyorum ve haftada 2 veya 3 kere spor salonuna gidiyorum haftada 1 gün bir saat step ve 2 gün ise di$arda 3-4km ko$uyorum ve spor salonuna gitmek için yürÿorum yakla$ik 25dk ve gidi$ dönü$ tam 5.2km, $imdi bu kadar spor yapinca acaba kilo verme sorunum olurmu diye endi$eleniyorum, yani acaba yaglarim kasa dönü$ürmü? ve eger dönü$ürse fizik olarak bi degi$iklik olmazmi? çünkü ben yaglarimin kasa dönü$mesini degilde, incelmek istiyorumm off offff, bir fikriniz varmi Allah rizasi için?

destegin için tekrar te$ekkür ederim canim, zaten morelim bozulmazsa bile artik burdayimmm sayenizde birazda olsa kilo verebilecegimi umut ediyorum :54:

tartilma gününün cuma günü olmasi bencede mantikli :)

gel canim gel :) bi üzgün animda actim basligi ama baya büyük bi grup olduk :69:

epak tavsiyen için te$ekkür ederim ama ben bu kadar spor yapmama ragmen veremiyorum malesef :(

bugünki menüm
sabah-öglen kari$ti:
2 avuç misir gevregi
1.5 kk peynir

ara :
çok çok az çikolata

ak$am :

ara:
bir hurma
kekin tadina baktim
bir lokmada çikolata
toplam 1100 kal sanirim

kizlar bir sorum olacak, $imdi ben çok zor kilo verdigim için bayagi spor yapiyorum, $öyleki günde en az 3.5 km yürüyorum ve haftada 2 veya 3 kere spor salonuna gidiyorum haftada 1 gün bir saat step ve 2 gün ise di$arda 3-4km ko$uyorum ve spor salonuna gitmek için yürÿorum yakla$ik 25dk ve gidi$ dönü$ tam 5.2km, $imdi bu kadar spor yapinca acaba kilo verme sorunum olurmu diye endi$eleniyorum, yani acaba yaglarim kasa dönü$ürmü? ve eger dönü$ürse fizik olarak bi degi$iklik olmazmi? çünkü ben yaglarimin kasa dönü$mesini degilde, incelmek istiyorumm off offff, bir fikriniz varmi Allah rizasi için?

stepde kalca ve bacak kaslarin gelisir muhtemelen.
spor salonunda danisabilecegin biri yok mu?
ona göre program yapiliyor cünkü...

günaydın kısslaarrr :3:
bugün tartılıyomuyuz?
83 olmuşum ben 2 kilo/su herneyse giden gitmiş işte :46:
hadi bakalım hayırlısı :nazar:

Ben de su içemiyorum, içsem de zar zor, napacağımı bilmiyorum :31:

uruzcum bence sen su içersen daha hızlı kılo verıceksınnn kesınlıklee, ben gunde 2 lt kesın ıcıyorum hatta daha fazla bıtkı caylarıyla 3lt oluyordur... küçük su şişlerinden al elinin altında bulunsun bittikce doldur iç ben öyle yapıyorum.. zaten su ıcmeye baslayınca alsıkanlık yapıor ve canın ıstıyor agzın kuruyor filann en azından bende öyle oluyor artık :))))

bugünki menüm
sabah-öglen kari$ti:
2 avuç misir gevregi
1.5 kk peynir

ara :
çok çok az çikolata

ak$am :

ara:
bir hurma
kekin tadina baktim
bir lokmada çikolata
toplam 1100 kal sanirim

canım googlda kalorisepeti yaz orda kl hesaplıycagınb sıte cıkıyor karısna ordan daha net olrak hesaplıyabılırsın... aslında bu kadar spor yapınca vucdun sıkılıasır bende step yapmıstım baya sıkılasmıstı vucudum cok fit olmuştum... sen tatlıyı ve yağı kessen bırde oyle denesen acaba nasıl olur? birde ben aksamları yatmadan sırkelı su ıcıyorum metobolızmayı calsıtırıyor ve cok saglıklıda istersen sende deneyebılrısın..

evet kizlaaaaaaaar, tartildim az önce
veee :) 91,6 kg.

Pazar 94 kiloydum. yani 2.5 kilo vermis gibiyim :) Rglim basladi dün bide, parmaklarim falan sis hep :(
belki daha fazla vermisimdir bilmiyorum

cok mutluyuum :)

uruz
Su an ki kilo: 76
Baslangic kilo: 76
Diyete baslama tarihi: 27/03/2011
Ara hedef: yok
Asil hedef: 65
Boy: 1.69

melekbade

Su an ki kilo:73.1
Baslangic kilo:74.3
Diyete baslama tarihi:27 Mart 2011
Ara hedef:65
Asil hedef:55

Leblebayss
Su an ki kilo:90
Baslangic kilo:90
Diyete baslama tarihi:28 Mart 2011
Ara hedef:70
Asil hedef:55(yada 60)

tricia

Su an ki kilo: 85
Baslangic kilo: 83 (1 Nisan 2011)
Diyete baslama tarihi: 28 mart
Ara hedef: 73
Asil hedef: 60

ThirtyFouR

Su an ki kilo: 91,6 (1 Nisan 2011)
Baslangic kilo: 94
Diyete baslama tarihi: 29.03.2011
Ara hedef: 85
Asil hedef: 72

posetcay

Su an ki kilo:55
Baslangic kilo:55
Diyete baslama tarihi:29,03,2011
Ara hedef:47-48
Asil hedef:45

leyya88

Su an ki kilo: 62-62.5
Baslangic kilo: 62-62.5
Diyete baslama tarihi: 28/03/11
ara hedef : 57
asil hedef : 53

kryozlm

şuanki kilo 54
Başlangıç kilo 54
Diyete baslama tarihi: 29.03.11
ara hedef 48
asıl hedef 43

baglacolanki

Su an ki kilo:80
Baslangic kilo:80
Diyete baslama tarihi:29/03/2011
Ara hedef:65
Asil hedef:60
Boy:1.67

Tartilma günümüz kizlar :) bekliyorum iyi haberlerinizi

Pazar 94 kiloydum. yani 2.5 kilo vermis gibiyim :) Rglim basladi dün bide, parmaklarim falan sis hep :(

süpersiiinnnnnnnnn:nazar::nazar: tebrık ederım senıııı boyule devam etmelısınnn tamm gazzz:))))))

tebrikler canım ya sen hepimizden azimli çıktın regliden sonra bi iştah açılması oluyor sakın düşme en çok o zaman verirsin :81::81:

Back
X