- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi ThirtyFouR
canım sende pko mu var, söylediysen kaçırmış olabilirim kusura bakma:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sende pko mu var, söylediysen kaçırmış olabilirim kusura bakma:26:
anladım canım, suçlu belli olmuş, pko kısır döngü demek kilo konusunda
Polikistik over sorunu (PKO) olan kadınların önemli bir kısmı kilo sorunuyla karşı karşıyadır. Kilo sorunu arttıkça yumurtlama bozukluğu daha da artmakta, yumurtlama bozukluğu arttıkça kilo verme sorunu da daha bariz hale gelmektedir. hormonlar com
ama pko da tedavi için doğum kontrol hapı gerekli diye biliyorum, belki başka bi dr yle görüşüp yan etkisi az bi hap kullanmalısın, deneye yanıla doğru hapı bulabilirsin bence:13:
chess canim bende PKO yok, varsada haberim yok
Dogum kontrol hapini korunmak icin kullanmistim, yazin dügünüm vardi adetimi gecistirmek icin bide.
Cünkü tam balayina denk gelicekti.
ay kizlar bu sefer basaricam insallah.
bugün canim ne cekiosa onu yicem, esime anlatiyorum. diyet öncesi güc toplamak icin herseyi yiyorum diyorum
manyaksin sen dedi bana:90:
ay kizlar bu sefer basaricam insallah.
bugün canim ne cekiosa onu yicem, esime anlatiyorum. diyet öncesi güc toplamak icin herseyi yiyorum diyorum
manyaksin sen dedi bana:90:
Doğum kontrol hapı ve kilo sorunu birleşince Thirty'nin pko sorunu var diye kalmış aklımda :)
Ortalığı karıştırdım, özür diliyorum:78:
Thirty çok katı bir diyet mi yapacaksın?
Neden bu kadar çok yedin bugün? :)
Canın hangi yemeği çekerse belli ölçüler dahilinde yiyebilirsin
ben öyle yapiyodum zaten canim. pazar günleri free günümdü, hafta boyunca cok canim cektigi biseyi dozunda yiyodum.
kati diyet yapmam, tekrar geri almak istemiyorum kilolari. Ilk hafta salata haftasi yaparim, sonra karbonhidrat ve proteinleri ayirarak yaptigim ve bildigin diyete baslarim.
bol bol yesil cay ve form cay
ve spor yaparak zayiflicam insallah yine. Yaza kadar 10 kilo vermem lazim
Yasaksız diyet yapmak en iyisi, sonradan kilo almayı da bir nebze önlemiş oluyorsun böylelikle ...
Üstüne düzenli spor da eklersen seni kim durdurabilir ki
Yaza kadar derken haziran başına kadar mı 10 kilo vermeyi hedefliyorsun?
thirtyfour, seninle benim kadar hemfikir olan, aynı duyguları paylaşan olamaz heralde. ben de senin gibi 25 kilo kadar aldım. ama bir yılda değil. önce 63 kilodan bir yılda 71 kiloya çıktım. o kiloda evlendim.bir yıl sonra da 86ya çıktım. tak etti canıma, aynı haleti ruhiye içindeydim senle. önce kendi çabalarımla 81 kiloya düştüm. sonra da akupunktur ve diyetle 5 haftada 74 kiloya indim. sonra kendime güvenim geldi. boşuna da para vermeyimd yie akupunkturu bıraktım. biraz diyet ve sporla 71e kadar düştüm. fıstık gibi de oldum. sonra diyeti yavaş yavaş bıraktım. kilo da almıyordum ama sonra iyice zıvanadan çıktım. her zamankinden daha çok daha da çok yemeye başladım. ve yine aldım kilo. ama bu verdikten 1 yıl sonra oldu. 80e çıkmıştım. yine gittim akupunktura çünkü nasılsa rahat rahat veririm diyodum ama bu sefer o kadar motivasyonum yoktu yine 5 hafta gittim 5-6 kilo verdim sonra bıraktım. iyice de saldım kendimi. ne giyecek doğru dürüst bi kıyafetim vardı ne kendime güvenim. nihayet bugün tartıldım ve kocaman yusyuvarlak 85 kilo olmuşum. ben de düşündüm taşındım yarın buna bir son vermeye karar verdim. diyet, spor, gerekirse gene akupunktur. bu sefer çok geçerli bi motivasyonum da var. çünkü bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum. heralde 120 kiloyla doğuma giderim :2:
neyse, motivasyon demişsin ya, ben de birbirimizi motive edelim diye paylaştım bunu. ben yarın sağlıklı bir hayata başlıyorum inşallah. beraberce verelim de kurtulalım bu kilolardan
o nasil oluyor canim?
ne faydasi var?
forumda sayfalardan birinde var aslında tarifi maydonoz kürü yazınca googledan da bulursun. karaciğer yağlanması, vücüt temizlenmesi falan için. önce vücudumdaki toksinleri atayım diyorum.kilo da verdiriyor diyenler de var, çok bişi bekleme diyenler de var. bakalım kilo vermesem bile temizlenmiş olurum.
15-16 dal sapıyla maydonoz, yarım limon suyu yarım bardak suyu blenderda çekip içiyosun aç karna kahvaltına 10-15 dakka önce. bakalım görcez:)
ben de sabah maydonoz kürünü yaptım, içtim. gerçi pek içtim denemez daha çok yedim. suyuyla maydonoz tanecikleri pek birleşmiyor. bi de ben robotta yaptım ayrı bir blenderım olmadıı için. sabahın 6 buçuğunda herkesi kaldırdım apartmandasanırım yarın aynı miktarları incecik kıyıp limonlayıp yicem. sonuçta aynı mantık. neyse..
kahvaltıda maalesed poaça yedim evde hiç ekmek yoktu ben de işyerinde mecbur kaldım. ama zaten saat 8deydi bu. öğlen yemeğimde tavuklu salata yedim iş yerinde. akşama da iice alışverişimi yapıcam ki yarın da güme gitmesinzaten akşam da salata yiceem için poaçanın acısı çıkmış olur
bi de eve erken gidersem inşallah spor yapıcam![]()
Thirty günün ve diyetin nasıl geçti?![]()