Hep bozulan diyetler. Biktim artik kendimden

merhaaba cnm bende 8 ay içnde 8 kilo aldım yani her ay 1 kilo alıyorum:)artık dur demem lasım çünkü hoş durmamaya başladı:)istedigim kıyafeeti giyemiyorum rahat rahat:)
ama rejimede başlayınca bırakıyorummm iki gn sonra:)bide güzel güzel yemekler yapıyorummm eee gelde yeme yaptıklarımı:)amaaaa başlamam lasımmm yürüyüş yapmam lasım ama çok üşeniyorummm:)evde spor videolarını yaptım önceden ama olmuyo sıkıcı geldii dışarıda yürümek gibisi yokkk..
sabah kahvaltıda nesle nesfit falanmı yesem diyorum ama onların tadınıda hiç sevmemm:)

merhaaba cnm bende 8 ay içnde 8 kilo aldım yani her ay 1 kilo alıyorum:)artık dur demem lasım çünkü hoş durmamaya başladı:)istedigim kıyafeeti giyemiyorum rahat rahat:)
ama rejimede başlayınca bırakıyorummm iki gn sonra:)bide güzel güzel yemekler yapıyorummm eee gelde yeme yaptıklarımı:)amaaaa başlamam lasımmm yürüyüş yapmam lasım ama çok üşeniyorummm:)evde spor videolarını yaptım önceden ama olmuyo sıkıcı geldii dışarıda yürümek gibisi yokkk..
sabah kahvaltıda nesle nesfit falanmı yesem diyorum ama onların tadınıda hiç sevmemm:)

Sadece yediklerinin miktarını azaltmak bile büyük bir aşama ...
Normalde 10 dilim yiyiyorsan 5 dilim yemeye çaış ya da 2 kase çorba içiyorsan 1 kase içmeye çalış :)
Yürüyüşle birlikte neden güzel sonuç almayasın ki !

iyi gecti canim :) öglen tavuk gögsü yedim salatayla.
aksam üstü sadece cay ictim. isteydim simdi geldim
bu saatten sonra bisey yesem gec oldu

İlk gün çok güzel geçmiş, senin adına çok sevindim :)
Benim de adamakıllı diyet yaptığım 2. gündü, aynı zamanda diyete başladık diyebiliriz ...
1-2 ay sonra bu çabalarımızın güzel meyvelerini almaya başlarız :8:

İlk gün çok güzel geçmiş, senin adına çok sevindim :)
Benim de adamakıllı diyet yaptığım 2. gündü, aynı zamanda diyete başladık diyebiliriz ...
1-2 ay sonra bu çabalarımızın güzel meyvelerini almaya başlarız :8:

aaa ne güzel canim, 3 kisi olduk birlikte baslayan :)
yaza fistik gibi giricez insallah. sen kac kilo vermek istiyorsun?

Sadece yediklerinin miktarını azaltmak bile büyük bir aşama ...
Normalde 10 dilim yiyiyorsan 5 dilim yemeye çaış ya da 2 kase çorba içiyorsan 1 kase içmeye çalış :)
Yürüyüşle birlikte neden güzel sonuç almayasın ki !

aynen cnmmm inan ekmekle hiç aram yok kahvaltıda yerimm 2-3 dilim akşam hiç yemem amaaa normalde yaırm tabak yemekle doyarken şimdi 1.2 tabak yiyorum dedigin giib azaltsam bile yeter aslındaaa:)Amaaa o kilo verme azmi yokkkkkkk bitürlü gelemedii..öncedennn 2 kilo alsam acaip azimli olurrr dikat ederdim şimdi salla gitsin diyorum:)

Burada gittikçe kalabalıklaşıyoruz, sen de aramıza katıl, bir bakmışsın motive olmusşun :)

aynen cnmmm inan ekmekle hiç aram yok kahvaltıda yerimm 2-3 dilim akşam hiç yemem amaaa normalde yaırm tabak yemekle doyarken şimdi 1.2 tabak yiyorum dedigin giib azaltsam bile yeter aslındaaa:)Amaaa o kilo verme azmi yokkkkkkk bitürlü gelemedii..öncedennn 2 kilo alsam acaip azimli olurrr dikat ederdim şimdi salla gitsin diyorum:)

Burada gittikçe kalabalıklaşıyoruz, sen de aramıza katıl, bir bakmışsın motive olmusşun :)

katıldım bile bende yaırn başlıyorum cnm rejime aslında iki gündür azalttım yediklerimi ama rejime yarın başlıycma tam anlamıyla hatta ögleleyin yürüyüş yapcammm ama inş uyanınca fikrimi deiştirmem:D

nesfit fena degil aslinda ama hic doyurucu degil bence.
benim söyle bi sorunum var, kahvaltiyi düzgün yapmayinca o gün bütün dengem bozuluyor, cok fena acikiyorum. sirf nesfitle doyamam herhalde su an :1:

Çok açgözlü olmicam, şimdilik 11 kilo versem yeter :1:

bana bakarak iyisin yine :1:

katıldım bile bende yaırn başlıyorum cnm rejime aslında iki gündür azalttım yediklerimi ama rejime yarın başlıycma tam anlamıyla hatta ögleleyin yürüyüş yapcammm ama inş uyanınca fikrimi deiştirmem:D

selam bayanlar .. bende varım maalesef :1::1:

yasasin 5 kisi olduk :))
en iyisi bi liste yapmak lazim. kim ne kdr vermek istiyor, ne kadar verdi.
isin ucunu birakmayalim, takipte kalalim

bende de öyle oluyo .. sabah erken uyanıp zamanında kahvaltı yapıp yürüyüşe çıkıcam diyorum bu yüzden annemde kalıyorum.. herşey güzel sabah annem erkenden uyandırıyo kahvaltıda saglıklık saglıklı yiyoruz:1: sonra annem hadi çıkalım diyince fikrim değişiyo yarın gideriz diye :37:

tek olunca insan can sıkıntısından bile yiyo :18: burdan destek oluruz en azından .. hadi bakalım inş. güzel sonuçlar alırız :71:

bide tek olunca insan daha cabuk vazgeciyor, baskasiyla yapinca onunla tatli bi rekabet oluyor ve insan kolay vazgecemiyor diyetten.

selam bayanlar .. bende varım maalesef :1::1:
sende hoşgeldin cnm:)
nesfit fena degil aslinda ama hic doyurucu degil bence.
benim söyle bi sorunum var, kahvaltiyi düzgün yapmayinca o gün bütün dengem bozuluyor, cok fena acikiyorum. sirf nesfitle doyamam herhalde su an :1:

bana bakarak iyisin yine :1:

doru diyosun cnmm bak bugun kahvaltı yapmıyayımm dedimm dayanamadım saat 3 dee 1 dilim börek yedimm...akşama kdr elim ayagım titrer heralde yemesem..nesfitinde tadını sevmiyorummmm bide doyurucu deilse hiç işime yaramaz:)ah ahh kahvaltıdan sonra yürüyüş yapsam akşamda az yesem benden iyisi yok:)

sende hoşgeldin cnm:)

doru diyosun cnmm bak bugun kahvaltı yapmıyayımm dedimm dayanamadım saat 3 dee 1 dilim börek yedimm...akşama kdr elim ayagım titrer heralde yemesem..nesfitinde tadını sevmiyorummmm bide doyurucu deilse hiç işime yaramaz:)ah ahh kahvaltıdan sonra yürüyüş yapsam akşamda az yesem benden iyisi yok:)

ben yürüyüsle cok güzel kilo vermistim, yazda geliyor simdi bahanemizde yok havalar soguk diye

Daha kalabalık olduğumuza göre herkes her gün neler yediği ve ne kadar spor yaptığı hakkında hesap versin :)

Su an ki kilo:

Baslangic kilo:

Diyete baslama tarihi:

Ara hedef:

Asil hedef:

bunlari doldurun bakim kizlar... hersey kayit altinda bundan sonra :1:

Su an ki kilo:55

Baslangic kilo:55

Diyete baslama tarihi:29,03,2011

Ara hedef:47-48

Asil hedef:45

Son düzenleme: