• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep bozulan diyetler. Biktim artik kendimden

selam bayanlar.:3:

Su an ki kilo:80

Baslangic kilo:80

Diyete baslama tarihi:29/03/2011

Ara hedef:65

Asil hedef:60

Boy:1.67

Bugün yaptıklarıma gelince gece geç uyuduğum için geç kalktım.kahvaltımı 3 4 susamlı krakerle gecişl.irdim:31: yarım saat öncede 1kase çorba , 1parça et yanında 2 yemek kasığı makarna:32:
Bol bol suyumuda ictim..:nazar:

Merhaba kızlar benide aranıza alın evlendikten sonra 11 kilo aldım 2 gündür yemeklere salatalara yağ kullanmıyorum tadında bi eksiklik görmüyorum çok ta lezzetli size de tavsiye ederim ara öğünlerim meyve baya da su içiyorum 2 günde 1 kilo verdim spor yapmıyorum işte :( bugünden itibaren de günde 20 dk yürüyüş yapıcam. Ben de böyle bi sayfa açmayı düşünürken bi bakınayım dedim ve bu topiği gördüm teşekkürler canım inş hepimiz amacımıza ulaşırız. Bu arada boyum 1.67

Su an ki kilo:73.1
Baslangic kilo:74.3
Diyete baslama tarihi:27 Mart 2011
Asil hedef:55

selam bayanlar.:3:

sende bendensin cnm:)bende evleneli 9 ay olduu nerdeyse 8 kilo aldım:)bide düğün öncesi 2 kilo almıştım özetle 10 kilo vermem lasımm:)karnıbahar aldım markete gittim 40 dk da yürüyüş yaptım geldim:)bende yagı çok azaltcammmm her nekdr yaglı yemeklere bayılsamda:)

Bugün yaptıklarıma gelince gece geç uyuduğum için geç kalktım.kahvaltımı 3 4 susamlı krakerle gecişl.irdim:31: yarım saat öncede 1kase çorba , 1parça et yanında 2 yemek kasığı makarna:32:
Bol bol suyumuda ictim..:nazar:

gayet güzelll cnmmmmmm devamını getirirs inşş:)ben böl ebi anda azimlenirim 2-3 gün sonra fossss sönerim:)

insallah canim :) hosgeldin aramiza
bende diyetisyen esliginde akupunkturla 25 kilo vermistim.
kadin her hafta evime gelip hem igneleri takip hem kiloma bakiyordu
ondan korkuma diyeti birakamiyordum iyi oluyordu
ama bi kere vaktim olmadi aradim randevuyu iptal ettim, gidis o gidis :1:
simdi kadini aramaya cekiniyorum:78:

Hoşbuldum canım :)
Gidiş o gidiş,battı balık yan gitti dimi :/
Haklısın canım,bende öyleyim ama kilolarımı verip,koruma dönemine geçtiğimde arıcam.
Sonuçta gurur duyar ve o da küçükken kiloluymuş (: bu yüzden yakınlık duyuyorum birazda.
İnşaallah herşey çok güzel olur hepimiz için,Rabbim en hayırlısını versin inşaallah.

Bugün bende yediklerimi yazayım.

Sabah:az yağla 2 yumurtadan yapılmış omlet
1 dilim peynir ve 2-3 dilim beyaz ekmek (çavdarlı bitmişti,beyaz ekmekte doyurmuyor hiç. :/ )

ARA: 1 elma

Öğlen:5 yemek kaşığı kurufasulye ve 2 yemek kaşığı yoğurt

ARA: 1 bardak süt,1 elma.

Akşamda: öğlenin aynısı olucak.

ARA: 1 elma yine..

Kızlar,diyetisyene gittiğim sürece bende araştırıyordum.
Mesela elma ve havuç yediğimde sanki günlerdir açmışım gibi,midemde beni delirten bi kazınma oluyodu.Halada oluyo..ama bi yudum süt içsem bile anında yok oluyo..:52:
Çok hoşuma gidiyo bu durum..hani elma acıktırır derlerya,ordan aklıma geldi :) süt yerine yoğurt
yensede oluyor.

merhabalar
17 yaşındayım boyum 1.69 henüz yaşım küçük gelebilir ama 75 kilodayım. ilkokulda romatizma nedeniyle penadur iğnesi vurulmaya başladım kimi doktorlara göre kilomun artışında bunun etkisi varmış bazılarına göre ise alakası yokmuş 2 sene kullandıktan sonra bıraktm ondan sonra boyum ne kadar uzadıysa kilom da o kadar arttı yani yıllardır hep 16 kilo fazlam var. sürekli diyete başlamak istedim bi defasında doktora gittim verdiği diyeti 1 ay kullandım düzenli yürüyüşler yaptım ama 1 gram bile gitmedi kontrole gittiğimde doktorun değiştiğini söylediler tüm hevesim kırıldı bıraktım. daha sonra diyeti çok denedim ama haftanın ilk 3 günü dayanabildim sadece çünkü evde yemeği ben yapmıyorum evdekiler iiyisin böyle sağlıklı olda dediler hep. ama artık kendimi sağlıklı hissetmiyorum eğilip kalkarken belimin zorlandığını hissettim.
neyse geleyim asıl konuya dün bi karar aldım. 60 kiloya ulaşacağım. kaç ayda olursa olsun farketmez. dün akşam telkin dinlemeye başladım ilk günden işe yarıyor yağlı tuzlu yiyecekleri zorlanmadan reddediyor bilinç yemek istemiyorsun bugün sadece 1 dilim kepek ekmeği yiyim dedm yarısını yemekte zorlandım bıraktım. bol bol su içiyorum sanırım bugün şimdiden 2 litre olmuştur ve ben hala susuyorum. normalde su günde 1 bardaktan fazla içmem. gece yatmadan öncede sirkeli su içmeye başladım bakalım neler olucak. tek istedğim motivasyon kimse inanmaz oldu bana artık buda benimde kendime olan inancımı kaybettiriyor.
size diyet maratonunuzda başarılar umarım dilediğiniz kiloya ulaşırsınız hiç birniz çaresiz kadınlar değilsiniz. :89:

merhabalar
17 yaşındayım boyum 1.69 henüz yaşım küçük gelebilir ama 75 kilodayım. ilkokulda romatizma nedeniyle penadur iğnesi vurulmaya başladım kimi doktorlara göre kilomun artışında bunun etkisi varmış bazılarına göre ise alakası yokmuş 2 sene kullandıktan sonra bıraktm ondan sonra boyum ne kadar uzadıysa kilom da o kadar arttı yani yıllardır hep 16 kilo fazlam var. sürekli diyete başlamak istedim bi defasında doktora gittim verdiği diyeti 1 ay kullandım düzenli yürüyüşler yaptım ama 1 gram bile gitmedi kontrole gittiğimde doktorun değiştiğini söylediler tüm hevesim kırıldı bıraktım. daha sonra diyeti çok denedim ama haftanın ilk 3 günü dayanabildim sadece çünkü evde yemeği ben yapmıyorum evdekiler iiyisin böyle sağlıklı olda dediler hep. ama artık kendimi sağlıklı hissetmiyorum eğilip kalkarken belimin zorlandığını hissettim.
neyse geleyim asıl konuya dün bi karar aldım. 60 kiloya ulaşacağım. kaç ayda olursa olsun farketmez. dün akşam telkin dinlemeye başladım ilk günden işe yarıyor yağlı tuzlu yiyecekleri zorlanmadan reddediyor bilinç yemek istemiyorsun bugün sadece 1 dilim kepek ekmeği yiyim dedm yarısını yemekte zorlandım bıraktım. bol bol su içiyorum sanırım bugün şimdiden 2 litre olmuştur ve ben hala susuyorum. normalde su günde 1 bardaktan fazla içmem. gece yatmadan öncede sirkeli su içmeye başladım bakalım neler olucak. tek istedğim motivasyon kimse inanmaz oldu bana artık buda benimde kendime olan inancımı kaybettiriyor.
size diyet maratonunuzda başarılar umarım dilediğiniz kiloya ulaşırsınız hiç birniz çaresiz kadınlar değilsiniz. :89:
Hosgeldin tatlım:7: dilerim istediğin kiloya en kısa sürede ulaşırsın :34:

İyi akşamlar hanımlar :)

BUGÜNKÜ LİSTEM
1 tane simit = 300
1 tane 2 şekerli çay = 50
1 büyük bardak limonata = 150 (bana çok şekerli geldi o yüzden kalorisi baya fazla tuttum)
1 tane simit = 300
1 tane 2 şekerli kahve = 50
100 gr fırında tavuk bonfile = 150
Fırında patlıcan, biber, domates = 150
2 bardak doğal şeftali nektarı = 350

TOPLAM: 1500 kalori :56:

gayet güzelll cnmmmmmm devamını getirirs inşş:)ben böl ebi anda azimlenirim 2-3 gün sonra fossss sönerim:)

zaten biraz devam etsek yaşam şekli haline getircez valla bilmiyorum ben çok azimlendim kurallı bi diyet değil sadece yemeğimi küçük bi kasede yemeğe başladım yağı azalttım suyu arttırdım yavaş gidiyorum :61:

slm kıslarrr yemegimi yedim geldim:)
geç uyandıgım içinnn çok bşy yemedim bugunn:)
bikaç kraker yedim..akşamda salata,yogurtlu karnıbahar haşlama,3 kaşıkta bulgur pilavı:)

slm kıslarrr yemegimi yedim geldim:)
geç uyandıgım içinnn çok bşy yemedim bugunn:)
bikaç kraker yedim..akşamda salata,yogurtlu karnıbahar haşlama,3 kaşıkta bulgur pilavı:)

afiyet olsun gayet iyi gözüküyor akşam yemeğin akşamda yeşil çay içer meyve yer günü tamamlarsın :46:

afiyet olsun gayet iyi gözüküyor akşam yemeğin akşamda yeşil çay içer meyve yer günü tamamlarsın :46:

teşekür ederim cnm ama yeşil çayı bitürlü sevemedim gitit normal çay içecemm:)
meyveylede hiç aram yokkk daha bşy yemem ama şuanda acaip cnm tatlı bşyler istiyo allahtan evde kalmadı tatlı bşyler:)

meyveylede hiç aram yokkk daha bşy yemem ama şuanda acaip cnm tatlı bşyler istiyo allahtan evde kalmadı tatlı bşyler:)

Yeşil çay tatsız, ben de pek içemiyorum ama meyve çaylarını ya da kuşburnu ve adaçayını şekersiz bir şekilde rahat rahat içersin :)
Bir de bunları içmeyi dene, belki beğenirsin ...

uruz
Su an ki kilo: 76
Baslangic kilo: 76
Diyete baslama tarihi: 27/03/2011
Ara hedef: yok
Asil hedef: 65
Boy: 1.69

melekbade

Su an ki kilo:73.1
Baslangic kilo:74.3
Diyete baslama tarihi:27 Mart 2011
Asil hedef:55

Leblebayss
Su an ki kilo:90
Baslangic kilo:90
Diyete baslama tarihi:28 Mart 2011
Ara hedef:70
Asil hedef:55(yada 60)

tricia

Su an ki kilo: 85
Baslangic kilo: 85
Diyete baslama tarihi: 28 mart
Ara hedef: 73
Asil hedef: 60

ThirtyFouR

Su an ki kilo: 94
Baslangic kilo: 94
Diyete baslama tarihi: 29.03.2011
Ara hedef: 85
Asil hedef: 72

posetcay

Su an ki kilo:55
Baslangic kilo:55
Diyete baslama tarihi:29,03,2011
Ara hedef:47-48
Asil hedef:45

leyya88

Su an ki kilo: 62-62.5
Baslangic kilo: 62-62.5
Diyete baslama tarihi: 28/03/11
ara hedef : 57
asil hedef : 53

kryozlm

şuanki kilo 54
Başlangıç kilo 54
Diyete baslama tarihi: 29.03.11
ara hedef 48
asıl hedef 43

baglacolanki

Listemiz gittikce uzuyor kizlar :)

Son düzenleme:
Ben bilgilerimi eklemeyi unutmuşum :)

Merhaba kızlar benide aranıza alın evlendikten sonra 11 kilo aldım 2 gündür yemeklere salatalara yağ kullanmıyorum tadında bi eksiklik görmüyorum çok ta lezzetli size de tavsiye ederim ara öğünlerim meyve baya da su içiyorum 2 günde 1 kilo verdim spor yapmıyorum işte :( bugünden itibaren de günde 20 dk yürüyüş yapıcam. Ben de böyle bi sayfa açmayı düşünürken bi bakınayım dedim ve bu topiği gördüm teşekkürler canım inş hepimiz amacımıza ulaşırız. Bu arada boyum 1.67

canim hosgeldin aramiza. 2 günde cok güzel kilo vermisin, tebrikler. umarim böyle devam eder

Kızlar,diyetisyene gittiğim sürece bende araştırıyordum.
Mesela elma ve havuç yediğimde sanki günlerdir açmışım gibi,midemde beni delirten bi kazınma oluyodu.Halada oluyo..ama bi yudum süt içsem bile anında yok oluyo..:52:
Çok hoşuma gidiyo bu durum..hani elma acıktırır derlerya,ordan aklıma geldi :) süt yerine yoğurt
yensede oluyor.

genelde protein zaten tok tutar. sütte protein oldugu icin istahi kesebilir o an.
bende fark ettimi bunu kendimde. Izgara falan yedigimde kolay kolay acikmiyorum
ama patates veya makarna gibi seyler yedigimde 2-3 saat sonra hemen acikiyorum.

merhabalar

insanda azim olsun yeterki. benim bi arkadasim var 1 sene icinde 130 kilodan 67 kiloya düstü.
o basardiysa bende basaririm :16:

yesil cayin aromalisi oluyor, vanilyayi tavsiye ederim tadi fena degil
su an iciyorum hatta :)

Ben bilgilerimi eklemeyi unutmuşum :)

ekledim senide canim :16:

ben bugün tartiya ciktim dün 93,5 kgdi
simdi 90.3 gösteriyor :)

bende anlamadim ama dünden beri baya ödem sökmesi icin yesil cay flan ictim, vücudum baya su kaybetti sanirim

İlk kilolar su kaybı oluyor genelde ama insanı çok güzel motive ediyor :)
Ben en çok orta evrelerden çekiniyorum, kilo vermenim belli bir süre için durduğu zamanlar.
Genelde o zaman pes ederim ben, sonra yine yemenin içmenin dibine vurup verdiklerimi de alırım :18:
Bu sefer daha iradeli ve sabırlı olucam inşallah :)

ekledim senide canim :16:

ben bugün tartiya ciktim dün 93,5 kgdi
simdi 90.3 gösteriyor :)

bende anlamadim ama dünden beri baya ödem sökmesi icin yesil cay flan ictim, vücudum baya su kaybetti sanirim

İlk kilolar su kaybı oluyor genelde ama insanı çok güzel motive ediyor :)
Ben en çok orta evrelerden çekiniyorum, kilo vermenim belli bir süre için durduğu zamanlar.
Genelde o zaman pes ederim ben, sonra yine yemenin içmenin dibine vurup verdiklerimi de alırım :18:
Bu sefer daha iradeli ve sabırlı olucam inşallah :)

evet canim su kaybi,ama yinede cok mutlu oldum tartida o sayiyi görünce.
ben o konuda cok sansliyim, dikkat ettigim sürece cok güzel kilo veriyorum.
metabolizmam iyi calisiyor sükür, ama sorun dikkat etmekte iste.
haftaya türkiyeye izne gidiyorum, orda yine hasret kaldigim tatlara saldirmam insallah :1:

Back
X