• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep bozulan diyetler. Biktim artik kendimden

evet öyle malesef, yemeklerle aram yok aslinda sadece $ekerli $eylerle doyurmak istiyorum kendimi oda kilo yapiyo malesef :(
benim diyete ba$lama sebebimden biride yemek yemeyi ögrenmek aslinda, çünkü ailem olmazsa hayatta yemek yemem hep tatli $eyler yemek istiyorum küçüklügümden beri öyle, mesela sorarlardi en sevdigin yemek ne diye, bende hep sütlaç ve a$ure derdim, o derece yani, $u anda bile en sevdigim yemek peynir ve kek :( :( :(

neyapakkk kısmet dielimişşş bize öle olmak:D
ya bide ben yedikce mutlu olanlardanım:)aslında bu dedigim bu sene için gecerli..onceden zorla yemek yerdim akşamları iki kaşık yer kalkardım masadann...şimdii iki kaşık dişimin kovuguna yetmiyo:)ya bideee yeni evli sayılırım 1 yıl oldu hamile falan olursam yusyuvarlak bşy olurum bu kiloyla ondan nekdr çok verirsemmm hamileyken ve sonrasında okdr rahat olurumm:)

ayy yok canım yaaa ben kendimi bildim bileli böyleyim
devamlı canım biseyler yemek ister
büyük bi haz benim icinnnn:16::16::16::16:

ke$ke boylarinizida belirtseydiniz kizlar :)

bu arada ben güya bugün ba$ladim ama.... az yedim ama kötü $eyler yedim, yazayim bari (utanarak)

2 dilim nutellali kek
yarim dilim ekmekle yarim kk peynir
bir dilim elma
bir çatal etli türlü
1 yemek ka$igi yulaf ezmesi
ince bir parça çikolata
yarim hurma

yarin düzene gircek in$allah :1:

canım ben 158im:1::1::1:
cikolatasız yapamıyosun galibaa
ama yarından itibaren dikkatli oluyoruuuzzz

Son düzenleme:
evet öyle malesef, yemeklerle aram yok aslinda sadece $ekerli $eylerle doyurmak istiyorum kendimi oda kilo yapiyo malesef :(
benim diyete ba$lama sebebimden biride yemek yemeyi ögrenmek aslinda, çünkü ailem olmazsa hayatta yemek yemem hep tatli $eyler yemek istiyorum küçüklügümden beri öyle, mesela sorarlardi en sevdigin yemek ne diye, bende hep sütlaç ve a$ure derdim, o derece yani, $u anda bile en sevdigim yemek peynir ve kek :( :( :(

ya ebnde tam tersi agır yemekleri severim bol yaglı salcalıı o beni maffediyo..aburcubur çokk aklıma gelmes:)

aa ne tuhaf ya bende hamur i$i olarak en sevdigim $ey lava$ ekmegi öyle bombo$ yerim, diger hamur i$lerini nadiren yerim sadece tadimlik, cips falanda nadiren yerim, meyve suyu kola vesayre hayatta içmem, kizartmalarla aram yok, pilav makarna türü sadece tadimlik yerim, gelgelelimki tatliya gelince oturup iki dilim keki yerim, nutellayi ka$iklarim (ekmekle aram olmadigi için) reçelide ka$ikla yerimmesela birer yemek ka$igi kahvaltida :( :( :(

bende hayatta tatlı yiyemem
ne cikolata ne baklava ne sütlü tatlılar pudingler fln hic yiyemem
dondurmayı bile yarısına kdr ancak yiyebilirim

ama onun dısında börekler kızartmalar cipsler cekirdekler kolalar meyve suları of ooffff

aa ne tuhaf bende tatliyi herkes sever sanirdim :D ben tatli yemedigim gün çok halsiz oluyorum çünkü hayatimdan tatliyi çikarinca hayatimda yiyecek ba$ka bir$ey kalmiyor :52::52: ama geçen haftadan beri yemek yiyorum ve tatliyi azalttim zaten yemek yeyince insanin cani fazla tatli istemiyor ama yinede tatlisiz olmaz:56:

aa ne tuhaf ya bende hamur i$i olarak en sevdigim $ey lava$ ekmegi öyle bombo$ yerim, diger hamur i$lerini nadiren yerim sadece tadimlik, cips falanda nadiren yerim, meyve suyu kola vesayre hayatta içmem, kizartmalarla aram yok, pilav makarna türü sadece tadimlik yerim, gelgelelimki tatliya gelince oturup iki dilim keki yerim, nutellayi ka$iklarim (ekmekle aram olmadigi için) reçelide ka$ikla yerimmesela birer yemek ka$igi kahvaltida :( :( :(
bende tam tersiyim cnm:)

bende hayatta tatlı yiyemem
ne cikolata ne baklava ne sütlü tatlılar pudingler fln hic yiyemem
dondurmayı bile yarısına kdr ancak yiyebilirim

ama onun dısında börekler kızartmalar cipsler cekirdekler kolalar meyve suları of ooffff
aynen:):):)

offf offf nasil vercem kilolari :( :(
kizlar ben yatiyorum yarin okulum var erkenden :(
iyi geceler ve iyi diyetler, yarin tekrar görü$ürüzzz:69:

Selaamm kızlaar
bende varıımm :)
İnşaallah başarıcaz. bu yaza zayıf girmek istiyorum

Su an ki kilo:90
Baslangic kilo:90
Diyete baslama tarihi:28 Mart 2011 (daha önce başladım ama kaçamaklar olunca şimdiki tarihi yazayım dedim (: )
Ara hedef:70
Asil hedef:55(yada 60)

Kızlar ben diyetisyen eşliğinde zayıflıyordum..1 yıl kadar önce 2 ayda 16 kilo verdim ama bi kaç kez aksaklık oldu ve diyetisyene gidemedim,motivasyonum gitti ve sonra hoop geri almış oldm.
Ama üzülmüyorum çünkü üzülmek bi işe yaramıyo,en iyisi direk uygulamaya geçmek.
Hep başlayıp akşamına biten diyetler gerçekten çok can sıkıcı.Beslenme programı diyorum ben,diyet kelimesi iğrenç geliyor açıkcası.:52: Beslenme programlarımı değiştirerek her hafta birini uyguluyorum.Hep aynı şeyleri yemiyorum böylece.Sebze sevmem aslında ama sebze yerine salata yesekde oluyormuş,diyetisyenim söylemişti.İdeal kiloma ulaştıktan sonra kilomu korumak için diyetisyenime yeniden gidicem.Bide şunu söylemek istiyorum;komşumuzun kızı (26 yaşında) 2 yıl önce hap kullanarak 86 kilolardan 59 kilolara düştü..Yemesine dikkat edip,yürüyüşte yaptı ama kısa sürede vermiş oldu hap sayesinde..Geçenlerde bize gelmişti..İnanamadım!:53: 65 kilo olmuş sanırım.. Bayağı kilo almış. -ki zaten ben alıcağını biliyordum,hapla verilen hangi kilo geri gelmediki? hiçte sağlığımı tehlikeye atamam..Hala da yağ kırdırıcı hap almayı düşünüyor,birde öğretmen.Azim denen bişey var..Neyse uzun lafın kısası; Rabbim hiçbirimizin emeklerini karşılıksız bırakmaz,ALLAH yardımcımız olsun inşaallah.

Son düzenleme:
ho$geldiniz kizlarrr :) ben bugünki yediklerimi yazayim bari :

Sabah :
küçük paket krem peynir (%0 yagli ve 1 pakedi 33 kaloriymi$)
-2 yemek ka$igi sade ve çikolatali misir gevregi
- bir küçük fincan çok az sütlu nescafe (1 yemek ka$igi süt anca vardi)

Öglen :
-2 ince dilim beyaz ekmek arasi bir dilim hindi gögüs salami
-1 kutu zero kola

kolayi henüz içmedim ama içicem ve sandiviçimi bitirmedim ama doydum belki sonra yerim
bunlarin yanindada 1 litre su içtim :) nasil kizlar sizce? bakalim ak$am tatli bi$ey yemeden dayanacakmiyimmm

Leblebayss
Diyete baslama tarihi:28 Mart 2011

tricia

Su an ki kilo: 85
Baslangic kilo: 85
Diyete baslama tarihi: 28 mart
Ara hedef: 73
Asil hedef: 60

ThirtyFouR

Su an ki kilo: 94
Baslangic kilo: 94
Diyete baslama tarihi: 29.03.2011
Ara hedef: 85
Asil hedef: 72

posetcay

Su an ki kilo:55
Baslangic kilo:55
Diyete baslama tarihi:29,03,2011
Ara hedef:47-48
Asil hedef:45

leyya88

Su an ki kilo: 62-62.5
Baslangic kilo: 62-62.5
Diyete baslama tarihi: 28/03/11
ara hedef : 57
asil hedef : 53

kryozlm

şuanki kilo 54
Başlangıç kilo 54
Diyete baslama tarihi: 29.03.11
ara hedef 48
asıl hedef 43

Son düzenleme:
Selaamm kızlaar
bende varıımm :)
İnşaallah başarıcaz. bu yaza zayıf girmek istiyorum

Diyete baslama tarihi:28 Mart 2011 (daha önce başladım ama kaçamaklar olunca şimdiki tarihi yazayım dedim (: )

Kızlar ben diyetisyen eşliğinde zayıflıyordum..1 yıl kadar önce 2 ayda 16 kilo verdim ama bi kaç kez aksaklık oldu ve diyetisyene gidemedim,motivasyonum gitti ve sonra hoop geri almış oldm.
Ama üzülmüyorum çünkü üzülmek bi işe yaramıyo,en iyisi direk uygulamaya geçmek.
Hep başlayıp akşamına biten diyetler gerçekten çok can sıkıcı.Beslenme programı diyorum ben,diyet kelimesi iğrenç geliyor açıkcası.:52: Beslenme programlarımı değiştirerek her hafta birini uyguluyorum.Hep aynı şeyleri yemiyorum böylece.Sebze sevmem aslında ama sebze yerine salata yesekde oluyormuş,diyetisyenim söylemişti.İdeal kiloma ulaştıktan sonra kilomu korumak için diyetisyenime yeniden gidicem.Bide şunu söylemek istiyorum;komşumuzun kızı (26 yaşında) 2 yıl önce hap kullanarak 86 kilolardan 59 kilolara düştü..Yemesine dikkat edip,yürüyüşte yaptı ama kısa sürede vermiş oldu hap sayesinde..Geçenlerde bize gelmişti..İnanamadım!:53: 65 kilo olmuş sanırım.. Bayağı kilo almış. -ki zaten ben alıcağını biliyordum,hapla verilen hangi kilo geri gelmediki? hiçte sağlığımı tehlikeye atamam..Hala da yağ kırdırıcı hap almayı düşünüyor,birde öğretmen.Azim denen bişey var..Neyse uzun lafın kısası; Rabbim hiçbirimizin emeklerini karşılıksız bırakmaz,ALLAH yardımcımız olsun inşaallah.

insallah canim :) hosgeldin aramiza
bende diyetisyen esliginde akupunkturla 25 kilo vermistim.
kadin her hafta evime gelip hem igneleri takip hem kiloma bakiyordu
ondan korkuma diyeti birakamiyordum iyi oluyordu
ama bi kere vaktim olmadi aradim randevuyu iptal ettim, gidis o gidis :1:
simdi kadini aramaya cekiniyorum:78:

e beni de ekleseneee:21:
85
28 mart
73
60

ekledim tatlim, sende hosgeldin aramiza

ho$geldiniz kizlarrr :) ben bugünki yediklerimi yazayim bari :

Sabah :
küçük paket krem peynir (%0 yagli ve 1 pakedi 33 kaloriymi$)
-2 yemek ka$igi sade ve çikolatali misir gevregi
- bir küçük fincan çok az sütlu nescafe (1 yemek ka$igi süt anca vardi)

Öglen :
-2 ince dilim beyaz ekmek arasi bir dilim hindi gögüs salami
-1 kutu zero kola

kolayi henüz içmedim ama içicem ve sandiviçimi bitirmedim ama doydum belki sonra yerim
bunlarin yanindada 1 litre su içtim :) nasil kizlar sizce? bakalim ak$am tatli bi$ey yemeden dayanacakmiyimmm

canim benim diyetisyenim hep sunu tavsiye ediyordu:
karbonhidrat ve proteini bi arada yeme. ayirdigin zaman vücut o besini degerlendiremiyormus, kilo alamiyormusun.
yani mesela ekmekle (karbonhidrat) ve salami ( protein) bi arada yedigin zaman vücut bütün kalori ihtiyacini bu besinden aliyormus ve vücudun yag depolarina dokunmuyormus
ama bunlari ayirdigin zaman mesela sirf karbonhidrat veya sirf protien yedigin zaman vücut degerlendiremedigi icin mecbur yag depolarini kullaniyormus
o yüzden ben hep ayirmaya dikkat ediyorum, o sekilde süper kilo vermistim.

aaa tamam o zaman dikkat etmeye çali$acagim hiç duymami$tim bunu, ama bu durumda hiç sandeviç yememekmi lazim? ben okuldayim mecburen ekmek arasi bi$ey yiyorum, mesela peynir ekmektemi yememek lazim?

aaa tamam o zaman dikkat etmeye çali$acagim hiç duymami$tim bunu, ama bu durumda hiç sandeviç yememekmi lazim? ben okuldayim mecburen ekmek arasi bi$ey yiyorum, mesela peynir ekmektemi yememek lazim?

sandevic yersen ya peynirli yada recelli olabilir.
pinar labne peynir, kasar peynir, beyaz peynir veya istedigin herhangi bi recel.

protienli ögün ve karbonhidratli ögün arasinda en az 3.5- 4 saat olmasi gerekiyormus.

Selam hanımlar :16:

BUGÜNKÜ LİSTEM
1 tane simit = 300
1 tane 2 şekerli çay = 50
1 büyük bardak limonata = 150 (bana çok şekerli geldi o yüzden kalorisi baya fazla tuttum)
1 tane simit = 300
1 tane 2 şekerli kahve = 50

TOPLAM: 850 kalori

Akşam listemi de sonra eklerim :)

yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum:)
bende daha yeni uyandım kıslar kendime kızıyorum bu saate kdr ne uykusu diye ama sabaha dogru uyuyunca böle oluyo güya yürüyüş yapcaktım yalan olduuu:)

Son düzenleme:
Selam hanımlar :16:

BUGÜNKÜ LİSTEM
1 tane simit = 300
1 tane 2 şekerli çay = 50
1 büyük bardak limonata = 150 (bana çok şekerli geldi o yüzden kalorisi baya fazla tuttum)
1 tane simit = 300
1 tane 2 şekerli kahve = 50

TOPLAM: 850 kalori

Akşam listemi de sonra eklerim :)

ay canım simit çekti yanınada çay ohhhhhhhhhhhhh:)sende benim gibi çayı şekersiz içemiyorsunnn iki tane atarımmm 1 .5 atıyorum şimdii biras alışayım 1 atcam:)sonra yarım :)inşşşşşş:)
ay kıslar bu arada şimdi tvde gördm derya baykalda 1 çay kaşıgı zzeytin yagı 90 kaloriymişş ben de bol yaglı yaparım yemegi dememki sırf yagın kalorisi 1500-2000 kalori en az oda:)

Son düzenleme:
Merhaba kızlar benide aranıza alın evlendikten sonra 11 kilo aldım 2 gündür yemeklere salatalara yağ kullanmıyorum tadında bi eksiklik görmüyorum çok ta lezzetli size de tavsiye ederim ara öğünlerim meyve baya da su içiyorum 2 günde 1 kilo verdim spor yapmıyorum işte :( bugünden itibaren de günde 20 dk yürüyüş yapıcam. Ben de böyle bi sayfa açmayı düşünürken bi bakınayım dedim ve bu topiği gördüm teşekkürler canım inş hepimiz amacımıza ulaşırız. Bu arada boyum 1.67

Su an ki kilo:73.1
Baslangic kilo:74.3
Diyete baslama tarihi:27 Mart 2011
Ara hedef:65
Asil hedef:55

Back
X