Hep dert, hep sorun

kardelennim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2007
57
0
86
49
Diğer
Selam arkadaslar, lafi uzatmadana konuya gireyim esimle tartistik konu su,bu ay fazla para harcamisim okadar cokta degil aslinda ama o abartti ve cüzdanimi alip icinden bütün parayi alip bana sadece az bir miktar birakarak ister küs ister küsme bundan sonra böyle dedi bazen söylenirdim ben baska arkadaslarin basina geldiginde bana esim böyle yapsa bogcami alip giderim derdim bugün benim esimde aynen böyle diyor ister küs ister bohcani al git artik para kontrolü bende diye benimde ayligigim var az daha diycektim ozaman herkes kendi parasini harcasin diye ama demedim yuttum esim dedim ama evli degiliz 7 senedir beraber ayni evi paylasiyoruz evli gibi onun biriktirmesi gereken askerlik parasi var mecburen her ay oraya bir miktar para koyuyor,hic ses etmedim verdigi parada masada duruyor ne yapayim ben simdi?

neden7 senedir birlikte olduğunuz adamla evli değilsiz?

onun karısı değilsiniz ki,para istemeye bile hakkınız yok,isterse çeker gider de,para da vermez..

istediğiniz yapar..

Çok sacma ..
neden evlı degılsınız bende mrk ettım dogrusu ..
böle bı hakKı yok

şimdi teknik olarak o sizin eşiniz değil.. hiçbir hak talep edemiyorsunuz ...
yoksa size ''sen benim gönülden eşimsin'' mi dedi?

evli degiliz cünkü bir imzanin okadarda önemli olduguna inanmiyoruz sonucta sadece bir imza eksik kendi parasi tabiki ama ikimizin de ayligi var sadece onun geliri yok bende onun kadar kazaniyorum ama hic ayirt etmedik halada etmiyoruz fakat bugün böyle birsey olunca sasirdim hic konusmadim ve sizden fikir alayim dedim ama hemen yargilamaya gecmissiniz tsk ederim yinede

evli degiliz cünkü bir imzanin okadarda önemli olduguna inanmiyoruz sonucta sadece bir imza eksik kendi parasi tabiki ama ikimizin de ayligi var sadece onun geliri yok bende onun kadar kazaniyorum ama hic ayirt etmedik halada etmiyoruz fakat bugün böyle birsey olunca sasirdim hic konusmadim ve sizden fikir alayim dedim ama hemen yargilamaya gecmissiniz tsk ederim yinede

Ya lütfen cahil olmayın!!!! Bir imza o kadar da önemli değil diyip, evlilik denen kurumu ayaklar altına almayın.
İlerde çok pişman olursunuzkötükedihüso
Bi de eşim demeyin yaww, sevgilim diyin..

yanlış anlama olmasın. birlikte yaşamanıza karşı değilim. ama eşim kelimesini bende yadırgadım. o sizin erkek arkadaşınız eşiniz değil....

bencede kımse yargılamyırda eşim degılde sevgılımde o zaman ...

bence bırılerının dolduruşuna gelmiş gibi..

"ikimizin de aylığı var sadece onun geliri yok" demişsiniz ne dmek bu tam anlayamadım..
aylığı varsa neden sizin paranıza el koyuyor?

bence evlen o imza hayatında cok şey değiştirir inan bu ğün bunu yapan yarın neler yapmazki hiç bir hakkın olmaz hukiki anlamda tebkini koy bence

bukadar rahat ben olmazdım sen ona eşim diorsun o sana ister küs istersen bohçanı al git...
çabucak yıkabilr size göre bi yuvaysa bu yuvayı ama evli olsan yuvalakar bukdr kolay yıkılmaz diycemde neyse.
sen benim ne demek istedigimi anlamışındır 7 yıl vaybeee

ne war canım her birbirini seven illa ewlenmek zorunda die bi kural mı war...böyle uygun görmüşler saygı duymak lazım bu bir...
ikincisi işin içine para girdiği zaman durum biraz çıkmaza giriyor...sen de konuş sewgilinle tamam bu ay çok açılmış olabilirim ama birdaha olmaz,daha dikkatli olurum de...konuşarak herşey halledilebilir bu kadar büyütme bence...

Paranıza el koymaya hakkı yok.Hem kendi işi için para biriktiriyor.Askerlik konusunda yanılmıyorsam.Yani kendi parasıyla biriktirsin, siz biraz katkıda bulunursunuz ama sizin paranıza el koyması ters olmuş.Bence buna müsade etmeyin...Bu ilk oluşuydu ama izin verirseniz önümüzdeki ayda aynısını yapacaktır....

"ikimizin de aylığı var sadece onun geliri yok" demişsiniz ne dmek bu tam anlayamadım..
aylığı varsa neden sizin paranıza el koyuyor?

yani parayi ayirmiyoruz gelirde giderde bir ama onun askerlik parasini biriktiriyoruz ben hic ses etmedim bugüne kadar halada etmem bugün böyle davranmasi beni üzdü acikcasi.ama hic bisey söylemedim

yorumuma gelince,biraz fazla harcamışsınız. ama paranın çoğunu alıp sizi cezalandırması yanlış.karşılıklı konuşup nerelerde fazla harcanmış onların bir daha tekrarlanmamasına karar verilip bu konu tatlıya bağlanırdı. kızmakla haklısınız...

Paranıza el koymaya hakkı yok.Hem kendi işi için para biriktiriyor.Askerlik konusunda yanılmıyorsam.Yani kendi parasıyla biriktirsin, siz biraz katkıda bulunursunuz ama sizin paranıza el koyması ters olmuş.Bence buna müsade etmeyin...Bu ilk oluşuydu ama izin verirseniz önümüzdeki ayda aynısını yapacaktır....

tam benim düsüncemi yazmissin ama yanlis bi laf söyleyip onuda kirmak istemedim önce kk hanimlarindan bi fikir alayim dedim

İşte ben bu imza konusuna ifrit oluyorum.Biz müslümanız. Böyle nikahsız yaşamak dinimizce uygun değil.Yani sizcesi falan yok bu imzanın ...

Neyse konumuza gelelim bugün paranızı elinizden alan insan yarın herşeyinizi alır sizi kapının önüne koyar hakkınızı bile arıyamazsınız. İşte imza bu işede yarıyor..

Back
X