kızlar benim cok merak ettiğim bi konuydu bu. şimdi görüncede sunu düşündüm.
bence eltiler arasındaki gerginlik tamamen büyüklerden kaynaklanıyor. hani söyle düşünün
kaynananız veya kaynınız görümceniz yani eltinizle ortak kişileriniz sizi üzerken o kişiye değer verseler. veya ikili muhabetlerde o önemsense. yada siz daha fazla sevilseniz o ciddiye bile alınmasa vsvs.
bence bütün mesele bunlardan kaynaklanıyor. yoksa eltilerin arasında baska ne gerginlik yaratabilirki???
ben buna cok katiliyorum.bir insanin ici kötü olabilir ama büyükler kücüklere icindeki kötü duygulari disa vurma firsati vermezse,hersey daha iyi olur diye düsünüyorum.belki birbirini sevmezler ama en azindan kalp kirici dedikodular,fesatliklar kiskancliklar bi nebze olsun azalir........kızlar benim cok merak ettiğim bi konuydu bu. şimdi görüncede sunu düşündüm.
bence eltiler arasındaki gerginlik tamamen büyüklerden kaynaklanıyor. hani söyle düşünün
kaynananız veya kaynınız görümceniz yani eltinizle ortak kişileriniz sizi üzerken o kişiye değer verseler. veya ikili muhabetlerde o önemsense. yada siz daha fazla sevilseniz o ciddiye bile alınmasa vsvs.
bence bütün mesele bunlardan kaynaklanıyor. yoksa eltilerin arasında baska ne gerginlik yaratabilirki???
kızlar benim cok merak ettiğim bi konuydu bu. şimdi görüncede sunu düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?