• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Eltiler kt, siz de Elti misiniz?

ecrin1001

BIR KIZI BIR OGLU VaRMIS
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
10.386
15
208
Diğer
herkes eltisi için beni çekemiyor kıskanıyor şöyle böyle diyor peki siz de elti olarak eltinize ne yapıyorsunuz yoksa siz çok iyisiniz ama eltiniz ruh hastasımı:)))

amaaaaaaaaaaaaaaan eltılık işte o senı çekemıyor sende onu helede 3 eltıysenız çok zor dostum çok zorrrrrrrrrdelikafaduldendelikafadulden

8 senedir eltimle hiçbir sorunum olmadı, birbirimize destek oluruz, hatta kayınvalidem her ay milli piyango alır ve para çıkarsa ikimizin arasında bölüştüreceğini söyler. Allaha şükür diyorum. Gerçi eltim benden daha iyidir, ailemle hatta benim akrabalarımla bile benden daha iyi olup, yakinen görüşür.

bende 5 tane elti var hepside birbirinden iyidir sağolsun çok şükür ne eltilerimle nede görümcelerimle aramda sorunum var hele görümcelerimle aram daha iyidir :nazar:

3 eltiyiz.Küçüğünü evleniğinden beri görmem zaten ayrı şehirlerdeyiz.Çünkü iki kardeş konuşmuyo,eltide beni çekemiyo birazda arsızz.Ona hoooşşşt dedim kafam pek bi rahat senelerdir. :jeyyar:Yani bir eltim var gibi.Büyük elti iyi allah için ama seneden seneye denk gelirsek oda bi gün .Benim şansım koca tarafının birbirine tutkun olmaması.Benim evime hep bizimkiler gelir .(Ahh çektiğinizi duyar gibiyim kızlarr):enbuyukkk::hooray::teytey::nazar:

bende ilgisiz eltiyim.o yüzden benim eltim pek bi dertli.aramıyomuşum sormuyomuşum:)kendisi kına gecemde yoktu:)ne kadar yakın olabilirimki.böyle iyi valla

biz simdilik 4 eltiyiz ikisini senede bir görürüm o yüzden onlar hakkinda pek bir sey söyliyemiycem.

diger eltim ise benim kizkardesim onunlada abla kardes iyi anlasiyoruz kendimizi hic de elti yerine koymadik......

kızlar benim cok merak ettiğim bi konuydu bu. şimdi görüncede sunu düşündüm.
bence eltiler arasındaki gerginlik tamamen büyüklerden kaynaklanıyor. hani söyle düşünün
kaynananız veya kaynınız görümceniz yani eltinizle ortak kişileriniz sizi üzerken o kişiye değer verseler. veya ikili muhabetlerde o önemsense. yada siz daha fazla sevilseniz o ciddiye bile alınmasa vsvs.
bence bütün mesele bunlardan kaynaklanıyor. yoksa eltilerin arasında baska ne gerginlik yaratabilirki???

bence eltiler arasındaki gerginlik tamamen büyüklerden kaynaklanıyor. hani söyle düşünün
kaynananız veya kaynınız görümceniz yani eltinizle ortak kişileriniz sizi üzerken o kişiye değer verseler. veya ikili muhabetlerde o önemsense. yada siz daha fazla sevilseniz o ciddiye bile alınmasa vsvs.
bence bütün mesele bunlardan kaynaklanıyor. yoksa eltilerin arasında baska ne gerginlik yaratabilirki???

bekar yazmışsın bekarmısın.,Sen daha kaç fırın ekmek yiyecen ohooooo delikafadulden
Mesel benimki senin yazdıklarının hiç biri değil.Benim elti çok cahildi zaten.Üstelik benim annem aracılık yaptı .Kaynım pek beğenmemişti kızı,Ama kız taraf anneme bir baskı yaptıki olsun diye,çünkü kıza gelebilecek en iyi koca adayı idi. Daha düğün günü kuaförde havalara girdi kızcağız. Yazık napsın delikafadulden her şekilde ondan daha üstün olduğumuz için bize kompleksinden olsa gerek bi havalar,bir tafralar.Asla uymadım,uymamda .Direk kestim görüşmeyi.yani evlendiğinden beri görüşmüyoruz.kaydirigubbakcemile3

ben buna cok katiliyorum.bir insanin ici kötü olabilir ama büyükler kücüklere icindeki kötü duygulari disa vurma firsati vermezse,hersey daha iyi olur diye düsünüyorum.belki birbirini sevmezler ama en azindan kalp kirici dedikodular,fesatliklar kiskancliklar bi nebze olsun azalir........

Iki eltim var...en büyükleri benim..ikisinlede anlasirim aslinda...pek fazla samimi olmamak sarti ile tabiki...cünkü bana göre sadece elti iliskisi degil her insan iliskisinde cok fazla samimi olmak icli disli olmak bir zaman sonra kusturur....yüz göz olmaya sebeb olur...:delphin:

Ortanca eltim ile kücük eltim oldum olasi birbirini sevmedi ve anlasamadilar...fakat bunun en büyük kaynagi ikisinin kiskancligi ...sürekli kayinvalidenin gözdesi olmak en sevilen gelin olmak yarisi diyebiliriz....yok ona bu yapildi bana yapilmadi. yok ona su alindi bana alinmadi yok o ve cocuklari daha fazla ilgi görüyor vs.vs.....ki kaynanam allah icin hepimize esit davranmaya calisiyor...:kahve:

Fakat ne oldu?? kendilerine yaptilar....kayinvalidemiz onlarin bu anlamsiz davranislari yüzünden ikisindende sogudu...ikinizde gülsümün eline su dökemezsiniz demis onlara...benneyaptımki

Insanin icinde fesatlik ve cekememezlik olduktan sonra sadece elti ile degil hic kimse ile gecinemez

Valla bizde bi laf vardı eltiyle eltinin b.ku tuvalette bile kavga eder diye sırnaşık şey

Çok severim o lafı şahit olduğum tüm elti ilişkilerinde var sorun.

Bende eltiyim. Büyük gelin benim ve eltim bunu pek çekemez. Büyük gelin olduğunu iddia eder. Benden bir ay önce evlendi ama ben ondan önce nişanlanmıştım ve sırf bu hırsı yüzünden düğünüme bir ay kala apar topar nikah yapmaya karar verdiler :kızgın:
Buna rağmen aile beni büyük gelin kabul eder ve bunu açıkca söylerler. Çünkü eşimle ve ailesiyle yaklaşık 11 senedir tanışıyoruz. sengözlerimebaksanab

Kızıyorum aileye yanında bu tarz şeyler söylemeyin diye ama oluyor işte.

Eltimi severim. Hep yardımcı olmaya çalışırım. Kaynım biraz sorunlu ve asabi bi herif. O yüzden bana ne yaparsa yapsın eltim kıyamıyorum. Çünkü pek görmemiş bi kız. Görmemiş derken ortam usul yöntem görmemiş pek.

biz üç eltiyiz.
en küçükleri benim.
büyük eltimle aramda 15 yaş, küçükle 13 yaş var.
onlar 2 ay arayla evlenmişler ben aralarına yaklaşık 9 yıl sonra katıldım.
büyük ablam -elti lafından hiç hoşlanmıyorum- benim canımdır, ablamdır, dert ortağımdır.
beni kardeşinden öte tutar. onun canı acısa benim içim ezilir.
Ankara'da yaşıyor, telefonda ağlamama dayanamayıp ertesi günu bana koştu.
benim için yaptıkları anlatmakla bitmez..
küçük ablamla da büyüğü kadar olmasa da yakınım, onunla da hiçbir sorunum yoktur.
eşimin küçük abisiyle problemleri var ama eşler olarak bizi alakadar etmiyor.
sorun abi-kardeşin; bizim ilişkimizi etkilemesine izin vermiyoruz.

eltiler arasındki problemin elti sıfatından kaynaklandığına inanmıyorum ben.
huy olarak anlaşamıyorlardır, anlamazlık sıfata yüklenir.
ama insan pırlanta gibiyken elti adı altına girince canavarlaşıcağına inanmam ben

eltilerin anlaşşmama nedeni tabii önce kıskanclık ama ..
aileler de önemli...

sürekli kıyaslama yapıyorlar, aynı şeyler alınmıyor,
özellikle arada yaş farkı da yoksa o güzel bu zayıf diye sıfatlanınca eltiler birbirinden soğumaya başlıyor...

buda çok önemli bir etken canım.eğer insan biraz cahilse yada içinde zaten fesatlık varsa bu tür yaklaşımların etkisinde kalabiliyo maalesef
biz 2 eltiyiz.ben 7 yıllık evliyim eltim 6 aylık.benim kaynanam kayınbabam yok ama inanın bu kıyaslamaları etrafımdaki beni çekemeyen bazı insanlar üstü kapalı yapmaya çalışıyolar.çok şükür ki ben bu oyunlara gelmeyecek kadar olgunum ama bu kıyaslamalardan etkilenenler oldukça fazla
ben eltimle altlı üstlü oturuyorum ama oldukça mesafeli bir ilişkimiz var.şimdilik böyle daha iyi diye düşünüyorum.onu tanıdıkça belki biraz daha samimiyet kurarım ama ne olursa olsun ilişkilerde bir sınır olmalı yüz göz olmamak adına
ha bu arada 2 görümcem var onlarla daha samimiyim.nede olsa 7 yıldır onları tanıyorum ve allah var eltimden daha sıcaklar bana .aramız çok iyi:nazar:

Elti eltinin külüne muhtaçtırrr delikafadulden
Ay komşuydu di mi oooo:1shok:
Neyse efendim,sen iyi ol,kötüler gelsin dize
Bu da benden bi elti nasihati size kaydirigubbakcemile3

benim eltim yok ama elti adayım var nefret ediyorum ondann
kaynımıda oldumm olası sewmem zatenn
eşimde nefret ediyo allahtan düğünleri olucak
bi görünür 15 dk sonra kaçarsın diyor

Back
X