• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep erkek mi taciz eder?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla sözlü tacizde var cinsel tacizde bunj kendisinin yaptığını defalarca bna belli eden birisi ve kendi hesabı üzerinden bizi tehtit ediyor gerizekalı değiliz sonuçta kusura bakmayın ama kimse kimseye 500 liralık hediye göndermez her müşterisine gönderiyorsa ztn çalışmasın kadınız sonuçta anlıyoruz
Sizi tehdit eden hesabın siparişi hazırlayan kadına ait olduğunu nerden anladınız ben onu soruyorum 🤷🏻‍♀️

Yok artık. Siparişleri hazırlayan kadınla aynı kadın olduğunu nereden çıkardınız öncelikle?

sosyal medya paragrafını pek anlayamadım karışık olmuş ama o kısma kadar anormal bir şey göremedim, kadın iyi yürekliymiş hediye vermiş,ikramda bulunmuş. Bunun tacizle ne alakası var?

hem sadece erkekler mi taciz eder demek cinsel anlamda bir taciz anlamına geliyor, sizin burada kullandığınız “ yok hemcinslerim de taciz edermiş” cümlesindeki taciz farklı bir anlam, kadına durup dururken tacizci yaftası yapıştırmanız bence hoş olmamış...

Dediğim gibi anlayamadım, sipariş hazırlayan kadınla aynı kişi olduğunu nereden anladınız? Çünkü emin olmadan böyle bir ithamda bulunmak iftiraya girer Allah korusun...
Arkadaşlar hepinize hayırlı geceler ✌️

Konu başlığınından anlayacağınız üzere hep erkek mi taciz eder hayır kadın tacizleride var hem cinsimin böyle birisi olması bni ve eşimi çok rahatsız ediyor ve artık arşa kadar çıktı bu olay konuya gireyim hemen
Benm iki kızım var şükür aranızda bilenler vardır ki şimdi ki dönemde çoçuk doğdu diye yasin yaptırıp dağıtılır. Bizde ilk kızım doğduğunda yani 2018 de yasin yaptırmak istedik sosyal medya üzerinden bir bayan bulduk neyse sipariş verdik yasinlerimiz geldi içinde ufak bir hediye emzik zincir i çıktı kızımın adını yazan yasinlerde isimliydi ztn neyse ikinci kızım içinde tekrar aynı kişiye yaptırdık keşke yaptırmasaydım lanet olsun dedim yani hem yasin hem çikolata yapıldı neyse siparişler bir geldi ki içinde duvar saati büyük kızıma ahşap puzzle neyse eşime dedim ki bak bunlar normal değil her müşterisine böyle mi yapıyor falan bnm eşim kimseye art niyet düşünmez tabi o da uzun süreli müşterisiyiz diye göndermiştir dedi bunada peki neyse kızıma buzu sütaş ineği ördü sipariş verdik parasını almadı almadığı gibide yanında örme büyük bir bebek daha göndermiş ısrarla hesap numarası istiyoruz vermio hediyem olsun dio devamlı iş yerine kargolar göndermeye başladı hiç birini almadık geri gönderdik.

Neyse bna sosyal medya üzerinden bir msj geldi işte sen ne kadar aptasın eşin seni aldatıyor töbe eşime attım ne tesadüf ki sadece x kişiyle takipleşiyor bu hesap ve bnm adımıda biliyor tabi umursamadık. Sonra eşime arayıp msj atıp işte bnden uzak durun eşin bnden uzak dursun kendi hesabı üzerinden eşimin afını ve soyisimni kullanarak tehtit stry atmaya başladı ismi ve soyisim mi tam açılımıyla yazmıyor örnek A. H yazıyor yazdıklarının altına 2 gündür de fake bir hesaptan bna sen ne kdr salak bir kadınsın etrafında olup bitenleri bilmiyorsun die msj attı bnde x bni tehtit etmeye devm et mahkeme de görüşcem seninle dedim bna gerizekalı sın sen yazmış aynı hesaptan eşimede yazıyor snra başka bir telden eşime wtsp mms ve bnzeri msjlar atıyor çıldırmak üzereyim artık aynı şehirdeyiz haklıyken haksiz duruma düşmek istemiyorum mahkeme ye vereceğim ama bna akıl verin lütfen???
Eşinizin telefonunu falan bi kurcalasaydınız . Bu olay birden bire nasıl böyle ortaya çıktı aldatılıyorsun falan diye siz önce bir takım yerlere bakın telefon galeri bilmem ne emin olun sonra yapacağınızı yapın

Ben olayı anlayamadim nasıl yani sizemi asiliyor esinizemi
Belki arkadaşinı esiniz ayarladı.. Bak herkese böyle davranıyor gibi göstermek için.
Arkadaşının karısınıda mı o ayarladı yani şu konuyu açtım ve tek duyduğum şey eşin yapmış olabilir mi? Eşim artık şahsın babasını arayacak kızınız bunları bunları yapıyor diye elimizde binlerce tehtit msjı var hem sosyal medyadan hemde wtsp sms mms daha ne kdr açıklayıcı olabilirim bilmiyorum

Soyadından sesli harfleri çıkarmış ve sadece kndi hesaplarını tkp ediyor
Sonra eşime arayıp msj atıp işte bnden uzak durun eşin bnden uzak dursun
Arıyor ve mesaj atıyor? Aradı yani sesini duydunuz öyle mi?? Size hediye gönderen kadın niye benden uzak durun diyor?

ben gerçekten ya sizin anlatımınızdan dolayı bir şey anlamadım ya da gerçekten beynime girmiyor, benim mantığıma ters geliyor 🤷🏻‍♀️
Nasıl bulastiginizi gayet net anladım.
Odak noktanız yanlış yerde. Saçmalığı sadece ben görüyor olamam değil mi ? Eşinizin arkadaşına kadar size uzak durun diyor ne alaka yahu.
Arkadaş nerden çıktı yahu?? Eşin arkadaşına da mı mesaj atıyormuş güya kadın?

eğer öyleyse kesinlikle çok saçma bu olay. Oturmayan yerler var

Arıyor ve mesaj atıyor? Aradı yani sesini duydunuz öyle mi?? Size hediye gönderen kadın niye benden uzak durun diyor?

ben gerçekten ya sizin anlatımınızdan dolayı bir şey anlamadım ya da gerçekten beynime girmiyor, benim mantığıma ters geliyor 🤷🏻‍♀️

Arkadaş nerden çıktı yahu?? Eşin arkadaşına da mı mesaj atıyormuş güya kadın?

eğer öyleyse kesinlikle çok saçma bu olay. Oturmayan yerler var
eşinin arkadaşına da atmış, arkadaşı da aman aman uzak durun ondan bize de yaptı demiş

Arkadaşının karısınıda mı o ayarladı yani şu konuyu açtım ve tek duyduğum şey eşin yapmış olabilir mi? Eşim artık şahsın babasını arayacak kızınız bunları bunları yapıyor diye elimizde binlerce tehtit msjı var hem sosyal medyadan hemde wtsp sms mms daha ne kdr açıklayıcı olabilirim bilmiyorum
eşinizi tanımıyoruz, bir kinimiz yok kendisine. sizin dediklerinizde objektif olamayacağından yorum yapıyoruz.
madem öyleyse şikayet edin niye bekliyorsunuz ki.

derdı
derdı ne sızınle anlayamadım
Şöyle söyleyim eşimle sadece şu msjı atan bir kadın senin huzuru bozarım
Eşinizin telefonunu falan bi kurcalasaydınız . Bu olay birden bire nasıl böyle ortaya çıktı aldatılıyorsun falan diye siz önce bir takım yerlere bakın telefon galeri bilmem ne emin olun sonra yapacağınızı yapın
Eşimin sipariş dışında bir görüşmesi yok x kişiyle telefonu ztn elimde onun dışında yazdığı msjlarıda bnm görmediğimide o gösteriyor işte böyle böyle yazdı bna diye yani saklamaz gizli saklımız yok

Şöyle söyleyim eşimle sadece şu msjı atan bir kadın senin huzuru bozarım
Eşimin sipariş dışında bir görüşmesi yok x kişiyle telefonu ztn elimde onun dışında yazdığı msjlarıda bnm görmediğimide o gösteriyor işte böyle böyle yazdı bna diye yani saklamaz gizli saklımız yok
kadın rahatsızda olabılır..basa cıkmak zor değil bence..engellersınız heryerden olur bıter muhattab olmayın..

E kadın her müşterisine böyle mi yapıyor o zaman?? Ne saçma ! 🤦🏻‍♀️

eşinin arkadaşına da ekstra hediyeler yollamış mı size yaptığı gibi peki konu sahibi?
Valla ona kinin sebebi başka ondan pleksi kesim makinası satın alıyor 35 bin gibi bir fiyta 20 bin ni vermiş geri kalan 15 vermiyor ve makinayıda eşimin arkadaşından almıyor gel makınanı al diyor almıyor gefiyem olsun diyor düşünün bu derece psikolojik sorunları olan birisi

Herkes gibi bende anlamadim.Hic tanimadiginiz bir kadina siparis verdiniz geldi .Is ne zaman ne vakit taciz boyutuna vardi.Kadinla basindan beri eşiniz ve siz ayni anda mi muhatap oldunuz esinizin adini telefonunu nereden biliyor. Olay orgusunde oturmayan yerler var.Birde bak hemsire uyuzluk olsun diye demiyorum ama ben cok şüpheciyimdir babamin ogluna hele bu zamanda guvenmem esim aslaa yapmazlari birak olaya don soguk kanlilikla bir daha bak derim.

Arkadaşlar hepinize hayırlı geceler ✌️

Konu başlığınından anlayacağınız üzere hep erkek mi taciz eder hayır kadın tacizleride var hem cinsimin böyle birisi olması bni ve eşimi çok rahatsız ediyor ve artık arşa kadar çıktı bu olay konuya gireyim hemen
Benm iki kızım var şükür aranızda bilenler vardır ki şimdi ki dönemde çoçuk doğdu diye yasin yaptırıp dağıtılır. Bizde ilk kızım doğduğunda yani 2018 de yasin yaptırmak istedik sosyal medya üzerinden bir bayan bulduk neyse sipariş verdik yasinlerimiz geldi içinde ufak bir hediye emzik zincir i çıktı kızımın adını yazan yasinlerde isimliydi ztn neyse ikinci kızım içinde tekrar aynı kişiye yaptırdık keşke yaptırmasaydım lanet olsun dedim yani hem yasin hem çikolata yapıldı neyse siparişler bir geldi ki içinde duvar saati büyük kızıma ahşap puzzle neyse eşime dedim ki bak bunlar normal değil her müşterisine böyle mi yapıyor falan bnm eşim kimseye art niyet düşünmez tabi o da uzun süreli müşterisiyiz diye göndermiştir dedi bunada peki neyse kızıma buzu sütaş ineği ördü sipariş verdik parasını almadı almadığı gibide yanında örme büyük bir bebek daha göndermiş ısrarla hesap numarası istiyoruz vermio hediyem olsun dio devamlı iş yerine kargolar göndermeye başladı hiç birini almadık geri gönderdik.

Neyse bna sosyal medya üzerinden bir msj geldi işte sen ne kadar aptasın eşin seni aldatıyor töbe eşime attım ne tesadüf ki sadece x kişiyle takipleşiyor bu hesap ve bnm adımıda biliyor tabi umursamadık. Sonra eşime arayıp msj atıp işte bnden uzak durun eşin bnden uzak dursun kendi hesabı üzerinden eşimin afını ve soyisimni kullanarak tehtit stry atmaya başladı ismi ve soyisim mi tam açılımıyla yazmıyor örnek A. H yazıyor yazdıklarının altına 2 gündür de fake bir hesaptan bna sen ne kdr salak bir kadınsın etrafında olup bitenleri bilmiyorsun die msj attı bnde x bni tehtit etmeye devm et mahkeme de görüşcem seninle dedim bna gerizekalı sın sen yazmış aynı hesaptan eşimede yazıyor snra başka bir telden eşime wtsp mms ve bnzeri msjlar atıyor çıldırmak üzereyim artık aynı şehirdeyiz haklıyken haksiz duruma düşmek istemiyorum mahkeme ye vereceğim ama bna akıl verin lütfen???
Eşinizden nasıl bu kadar eminsiniz ? Yani nasıl bir eş var sizde ki böyle sapık dadanmış bana daha çok siz körsünüz gibi geldi. Bu arada evet tacizin cinsiyeti olmaz illaki vardır ama bu durum çok çok saçma ve ötesi eşine asılacak kadın senin gözüne sokmadan yapar önce ekler msj atar bir şey yapar ne bileyim bu işte bir iş var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X