• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep erkek mi taciz eder?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşının karısınıda mı o ayarladı yani şu konuyu açtım ve tek duyduğum şey eşin yapmış olabilir mi? Eşim artık şahsın babasını arayacak kızınız bunları bunları yapıyor diye elimizde binlerce tehtit msjı var hem sosyal medyadan hemde wtsp sms mms daha ne kdr açıklayıcı olabilirim bilmiyorum
Cunku sacma ve oturmayan yerler var. Arasın babasını madem. Yureklendirin onu. Yarın hazırlanıyorum adliyeye gidelim diyin.

kadın rahatsızda olabılır..basa cıkmak zor değil bence..engellersınız heryerden olur bıter muhattab olmayın..
Şükür biri bni anladı kadının gerçekten psikolojik sorunları var hem fiziksel hem psikolojik rahatsız eşimin kadınla bir geçmişi olmayacağına da kadını görüp tanıdığım için o kdr eminim ki anlatamam kadın bizden de büyük eşimden de devamlı farklı hesaptan taciz ediyor biz engellemekten yorulduk

Valla ona kinin sebebi başka ondan pleksi kesim makinası satın alıyor 35 bin gibi bir fiyta 20 bin ni vermiş geri kalan 15 vermiyor ve makinayıda eşimin arkadaşından almıyor gel makınanı al diyor almıyor gefiyem olsun diyor düşünün bu derece psikolojik sorunları olan birisi
Ee anlamissiniz işte ruh hastası olduğunu takma . engelleyin olsun bitsin

Şükür biri bni anladı kadının gerçekten psikolojik sorunları var hem fiziksel hem psikolojik rahatsız eşimin kadınla bir geçmişi olmayacağına da kadını görüp tanıdığım için o kdr eminim ki anlatamam kadın bizden de büyük eşimden de devamlı farklı hesaptan taciz ediyor biz engellemekten yorulduk
Duymak istediklerinizi söyledi belkide🤦‍♀️ gerçekçi olun lütfen konu açtınız yarım yamalak bilgiyle bizden yorum bekliyorsunuz . Ne yapalım daha günahı varmı bilmediğimiz kadını yerden yere mi vuralım. Mesajları atın bakalım taciz varmı yok mu?

Kardeşim nerden bilelim kadının hasta olduğunu? Siz nerden eminsiniz hastalığına?

Duymak istedikleriniz belli ki kadın ile ilgili ileri geri sözler ise burda kimse onu yapmaz.

Duymak istediklerinizi söyledi belkide🤦‍♀️ gerçekçi olun lütfen konu açtınız yarım yamalak bilgiyle bizden yorum bekliyorsunuz . Ne yapalım daha günahı varmı bilmediğimiz kadını yerden yere mi vuralım. Mesajları atın bakalım taciz varmı yok mu?
Aslında yarım yamalak bir konu yok işin tuhaf kısmıda da burda başlıyor verdiğimiz siparişleri bile kendimiz almaya gitmiyoruz kargoya verip gönderir halbuki aynı şehirdeyiz biz bu kdr uzakken bizi neden bu kadar rahtsız ettiğini anlamıyoruz

Arkadaşlar hepinize hayırlı geceler ✌️

Konu başlığınından anlayacağınız üzere hep erkek mi taciz eder hayır kadın tacizleride var hem cinsimin böyle birisi olması bni ve eşimi çok rahatsız ediyor ve artık arşa kadar çıktı bu olay konuya gireyim hemen
Benm iki kızım var şükür aranızda bilenler vardır ki şimdi ki dönemde çoçuk doğdu diye yasin yaptırıp dağıtılır. Bizde ilk kızım doğduğunda yani 2018 de yasin yaptırmak istedik sosyal medya üzerinden bir bayan bulduk neyse sipariş verdik yasinlerimiz geldi içinde ufak bir hediye emzik zincir i çıktı kızımın adını yazan yasinlerde isimliydi ztn neyse ikinci kızım içinde tekrar aynı kişiye yaptırdık keşke yaptırmasaydım lanet olsun dedim yani hem yasin hem çikolata yapıldı neyse siparişler bir geldi ki içinde duvar saati büyük kızıma ahşap puzzle neyse eşime dedim ki bak bunlar normal değil her müşterisine böyle mi yapıyor falan bnm eşim kimseye art niyet düşünmez tabi o da uzun süreli müşterisiyiz diye göndermiştir dedi bunada peki neyse kızıma buzu sütaş ineği ördü sipariş verdik parasını almadı almadığı gibide yanında örme büyük bir bebek daha göndermiş ısrarla hesap numarası istiyoruz vermio hediyem olsun dio devamlı iş yerine kargolar göndermeye başladı hiç birini almadık geri gönderdik.

Neyse bna sosyal medya üzerinden bir msj geldi işte sen ne kadar aptasın eşin seni aldatıyor töbe eşime attım ne tesadüf ki sadece x kişiyle takipleşiyor bu hesap ve bnm adımıda biliyor tabi umursamadık. Sonra eşime arayıp msj atıp işte bnden uzak durun eşin bnden uzak dursun kendi hesabı üzerinden eşimin afını ve soyisimni kullanarak tehtit stry atmaya başladı ismi ve soyisim mi tam açılımıyla yazmıyor örnek A. H yazıyor yazdıklarının altına 2 gündür de fake bir hesaptan bna sen ne kdr salak bir kadınsın etrafında olup bitenleri bilmiyorsun die msj attı bnde x bni tehtit etmeye devm et mahkeme de görüşcem seninle dedim bna gerizekalı sın sen yazmış aynı hesaptan eşimede yazıyor snra başka bir telden eşime wtsp mms ve bnzeri msjlar atıyor çıldırmak üzereyim artık aynı şehirdeyiz haklıyken haksiz duruma düşmek istemiyorum mahkeme ye vereceğim ama bna akıl verin lütfen???
Hep zaten bir arkadaşı yandaşı olur .Vallahı hıc bır kadın hıc bır sey hormedıgı bır adama bole seyler yazmaz

E kadın her müşterisine böyle mi yapıyor o zaman?? Ne saçma ! 🤦🏻‍♀️

eşinin arkadaşına da ekstra hediyeler yollamış mı size yaptığı gibi peki konu sahibi?
Hep bi eşlerın yandaşı olur zaten .Eşiniz ve arladası sızı kandırıolar konu sahıbı

Aslında yarım yamalak bir konu yok işin tuhaf kısmıda da burda başlıyor verdiğimiz siparişleri bile kendimiz almaya gitmiyoruz kargoya verip gönderir halbuki aynı şehirdeyiz biz bu kdr uzakken bizi neden bu kadar rahtsız ettiğini anlamıyoruz
İşte bunlar yeterli değil anlatabiliyormuyum tam olarak tacizlik ne yaptı? Fake hesabin o kadın oldugunu nasıl çözdünüz mesela?

durup dururken kadın neden eşinize senin huzurunu bozucam desin ki? yanlış anladıysam düzeltin.
konuda anlaşılmayacak bir şey yok belki ama anlatım tarzınızda var bir problem. Hoppa
içinizde şüphe yoksa kadını ya şikayet edin ya da her açtığı hesabı engelleyip umursamadan yolunuza bakın..

Kadını durduk yere sapık yapmayın bence .İşin aslını ogren.Neden sala
Anlamiyosanız kadına hasta sorunları var diyip gecistirmeyin bi araştırın bakalım bi şeyler çıkıcak mi ? Sanmıyorum kadın önüne gelene böyle şeyler yapsın. Niye siz acaba
mesela o kadın neden bana yazmıyor sen salaksın dıye ?Bı dusun bunu bence .

Lütfen kelimeleri ve cümleleri biraz daha özenli yazın hiçbir şey anlaşılmıyor cümleleriniz birbirine karışmış. Bence kadın meczubun biri eşinizin aldattığını sanmıyorum öyle olsa delil sunar saçma sapan eşin seni aldatıyor ama kimle sen bul gibi muhabbetlere girmez. Her yerden engelleyin yazarsa şikayet edin polise.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X