- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.792
- 598
- 31
- Konu Sahibi Bonibonlukek
Ben o fake hesap ile salihanın aynı kişi olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bnde bunu anlatmaya çalışıyorum ve bna söyle diyor işte lafta ismi yazışmalarda çıktı artık saliha hanımla eşim ortak arkadaşmış eşim üstünden ondan intikam alacakmış ama gerek kalmamış ne alaka biz onun müşterisiyiz yüz yüze gelmedik parasını bile hesabına atarız eşim sosyal medyasını bile takip etmez sırf seni şikayet edeceğim dediğim için yanlış anlaşılma kusura bkma diyor sahte hesabındn yazışmaların bir kısmı bu hepsini atamıyorum kabul etmedi galiba sistemLütfen kelimeleri ve cümleleri biraz daha özenli yazın hiçbir şey anlaşılmıyor cümleleriniz birbirine karışmış. Bence kadın meczubun biri eşinizin aldattığını sanmıyorum öyle olsa delil sunar saçma sapan eşin seni aldatıyor ama kimle sen bul gibi muhabbetlere girmez. Her yerden engelleyin yazarsa şikayet edin polise.
Ve paylaşımlarının çoğu bna ve çoçuklarıma yeğenlerime yaptığı siparişler sırf kışkırtmak için paylaşıyorKadının insta hesabına ve paylaşımlarına bakın bariz hasta.
Aynen belkide kadının dünyadan haberi yok. Bu hanım ona sen yaptın falan dediyse belki oyle paylaşım yapmak zorunda kalmıştır. Hic tatmin olmadım ben açıkçasıBen o fake hesap ile salihanın aynı kişi olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Kadının insta hesabına ve paylaşımlarına bakın bariz hasta.
Peki siz düşünmeyin bşy diyememBen o fake hesap ile salihanın aynı kişi olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Aynen öyle muhtemelen hedefi şaşırtmışlar. Saliha da orda zaten yazmış müşterlerin numarası bende olur normal vs diye.Aynen belkide kadının dünyadan haberi yok. Bu hanım ona sen yaptın falan dediyse belki oyle paylaşım yapmak zorunda kalmıştır. Hic tatmin olmadım ben açıkçası
Hanımefendi siz istediğinizi düşün söyle söyleyim fake hesaptan yazıyor seni şikayet edeceğim dediğimiz ztn hep wtsptan yazıyor sen bna msj geldiğini nerden biliyorsun kendisi hedef şaşırtmaya çalışıyor ortak arkadaşla intikam almak nedir salakmıyız biz yaAynen öyle muhtemelen hedefi şaşırtmışlar. Saliha da orda zaten yazmış müşterlerin numarası bende olur normal vs diye.
esınızle sohbet muhabbetlerı olmus olabılırmı acaba..Ve paylaşımlarının çoğu bna ve çoçuklarıma yeğenlerime yaptığı siparişler sırf kışkırtmak için paylaşıyor
Aynen belkide kadının dünyadan haberi yok. Bu hanım ona sen yaptın falan dediyse belki oyle paylaşım yapmak zorunda kalmıştır. Hic tatmin olmadım ben açıkçası
Kadınla yüz yüze gelmedik bile kaynımın iş yerine largo olarak gönderir siparişleriesınızle sohbet muhabbetlerı olmus olabılırmı acaba..
Ben bir soru sormustum ama görmediniz herhalde. Tekrar sorayım. Siz saliha hanıma sözlü veya mesajla söylediniz mi ondan şüphelendiginiziHanımefendi siz istediğinizi düşün söyle söyleyim fake hesaptan yazıyor seni şikayet edeceğim dediğimiz ztn hep wtsptan yazıyor sen bna msj geldiğini nerden biliyorsun kendisi hedef şaşırtmaya çalışıyor ortak arkadaşla intikam almak nedir salakmıyız biz ya
Ben hasta oldunu dusunmuorum .Kadının insta hesabına ve paylaşımlarına bakın bariz hasta.
Hyr hiç bir şekilde kendisi bilmiyor artık 2 gün önce yazdığında adı grçti fake hesaptan kendisi kendisi açıkladıBen bir soru sormustum ama görmediniz herhalde. Tekrar sorayım. Siz saliha hanıma sözlü veya mesajla söylediniz mi ondan şüphelendiginizi
Size yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sakin olun. Konu açtınız bizde fikrimizi yazıyoruz.Hanımefendi siz istediğinizi düşün söyle söyleyim fake hesaptan yazıyor seni şikayet edeceğim dediğimiz ztn hep wtsptan yazıyor sen bna msj geldiğini nerden biliyorsun kendisi hedef şaşırtmaya çalışıyor ortak arkadaşla intikam almak nedir salakmıyız biz ya
yuzyuze değil zaten telefonla gorusme gıbı bıseyeler..Kadınla yüz yüze gelmedik bile kaynımın iş yerine largo olarak gönderir siparişleri
Yazisma resmini eklemek yasak diye biliyorum. Konusmalari yazı seklinde ekleyin isterseniz resmini atmayınBuraya ekleyebiliyor muyum o ztn telfndan da kndi numarasıylada yapıyor
Hyr yok biz siparişi yazarız işte saliha hnm 50 tane yasin yarısı mor yarısı pembe o model atar bu olsun deriz erkekler de karışmaz bu işlere bn veririm mecbur kargo için eşimin adını soyadı tlfonunu verdim konumun buraya kdr gelmesi saçma ztnyuzyuze değil zaten telefonla gorusme gıbı bıseyeler..
sunları okuduktan sonra ınstegram vb alısverısınden tırstım acıkcası
Bna yazıp bni engellediği için yazışmaları görememiyorum yazıp hesabı kapatıyor yada engelliyor hep ekran görüntüsü varYazisma resmini eklemek yasak diye biliyorum. Konusmalari yazı seklinde ekleyin isterseniz resmini atmayın
Bence açık açık yüzüne söyleyin fake hesaplara aldırış etmeden direkt ona yazın derdi neyse söyler. Birde ısrarla neden bu hanımdan sipariş verdiniz o da bi tuhaf.Hyr hiç bir şekilde kendisi bilmiyor artık 2 gün önce yazdığında adı grçti fake hesaptan kendisi kendisi açıkladı