• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep erkek mi taciz eder?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşimin 15 senedir aynı numara ve işi dolayısıyla değiştirme şamsı /0 bnde 6 senedir aynı noyu kullanıyorum hesap kapatmak bizim için problem değil 1 ay duruyor 1 ay snra tekrar başlıyor mahkeme de problem değil bizim için çnkü geve 1 de bna kendi hesabından msj atmasının hiç bir anlamı yok uzlaşmayada gitmek istemiyorum 5 aydır çektimiğimiz bize yeter artık iğrenç bir durum haline geldi
Bence dallandırıp budaklamaya gerek yok kadına açık açık yazın konuşun. Belki hiç ummadığınız başka şeyler çıkacak ortaya

Neden aldatıyor olma ihtimalini düşünmediniz hiç ? Rihanna bile aldatılmış sonuçta :işsiz:
Eşimin 15 senedir aynı numara ve işi dolayısıyla değiştirme şamsı /0 bnde 6 senedir aynı noyu kullanıyorum hesap kapatmak bizim için problem değil 1 ay duruyor 1 ay snra tekrar başlıyor mahkeme de problem değil bizim için çnkü geve 1 de bna kendi hesabından msj atmasının hiç bir anlamı yok uzlaşmayada gitmek istemiyorum 5 aydır çektimiğimiz bize yeter artık iğrenç bir durum haline geldi

Son 1 yıldır herşeyi online alıyorum. Yöresel ürünler aldım 250 kadar tuttu kadın bana 80 tl lik hediye yolladı.

Erzurumdan bal söyledim 110 tl ye adam bana 40 tl lik peynir yolladı.

Hataydan zeytin söyledim kadın bana biberli ekmek çörek ve çökelek yolladı 50-60 tl yi geçiyor.

Patik ve bere aldığım bir ablamız eşime atkı gönderdi. Eşinize yakışır kırmızı dedi :) hatta çok hoşuma gitti samimiyeti.

Tüm bunlar instagram adresleriydi. Hiç birinde olumsuz tek şey aklıma gelmedi. Bu insanlar ayağımız alışsın diye veya müşterinin gönlünü almak için yapıyor. Ya da gerçekten güzel insanlar.

Emekçi insanlar bu süreçte çok zorlanıyor kimse böyle şeylere girişmez. İnançlımısınız bilmiyorum ama mübarek ayda emin olmadan kul hakkına girmeyin derim.
Emin olmasam inanım böyle bir işe kalkışmam

Hmn efndi eşim aldattı demiyor bna ilk bni öyle yemledi snra diyor ki bn sizi ve eşinizi kullanarak saliha dan intikam alacaktım ama bn başkasıyla çözdüm işimi diyor sırf seni sikayet edeceğim dediğim için bu şekilde sıyrılmaya çalılıyor ortada bir aldatma yok
Konuda tutarsızlıklar olduğu için ben sizin kadar iyimser olamayacağım maalesef.Madem kadın sizin iddia ettiğiniz gibi tacizci ve ruh hastası, o zaman neden ilk kızınız için sipariş verdiğinizde size dadanmadı?Neden şimdi ve ne amaçla? Zaten eşiniz kadını şikayet etmiş.Siz de edin, dava açılsın. O zaman gerçekler ortaya çıkar zaten.

Sipariş verdiğiniz bu bayanın satış sayfasında hiç referansları yok mu nasış bir satıcıdır diye şak diye böyle hediyeler size niye göndersin eksik parçalar var ben size söyliyim siz bu işi bir araştırın eşinizden de çok emin olmayın

Neyse ben tükendim 😁 benim içime sinmeyen birseyler var hâlâ. Umarım sorununuz çözülür
İnanın 5 aydır bnde tükendim akranımız olsa derim ki eşim aldattı bni yani akranımız bile değil yaş farkı uçurum
Yani bna eşin seni şununla aldatıyor diyemiyor bna devamlı bahaneler sunuyor huzursuluk çıkartma ya çalışıyor neyse ben de bşy diyecek durumda değilim artık mahkeme de görüşcem kendisiyle nasıl olsa ıp adresinden bulunuyor yanılmayın isterim inşallah bn günahını almıyorum demekten başka bir şey yapamam ama eğer kadınlar birşey den şüphe ediyorsa o yüzde 80 doğrudur fikirleriniz iniç teşekkür ediyorum

ama buraya attiginiz konusmalara bakinca salihanin tam olarak ne yaptigini anlamadim.

size bir fake hesap yaziyor kocan seni aldatiyor diye, sonra da diyor ki benim alinacak intikamim vardi kocan yardimci oldu, onun bayan arkadasindan alacaktim diyor yani kocanizin sizi aldattigini iddia ettigi kisiden intikam alacakmis. bunu size yazan saliha mi? degilse saliha ne yapti, size mesaj atan bir fake hesabi hmmm bu kesin saliha diye dusunup inandiniz mi?

Sipariş verdiğiniz bu bayanın satış sayfasında hiç referansları yok mu nasış bir satıcıdır diye şak diye böyle hediyeler size niye göndersin eksik parçalar var ben size söyliyim siz bu işi bir araştırın eşinizden de çok emin olmayın
Valla bnm yerimde olsanız dersiniz ki allah size sabır versin bna diyor eşin seni aldatıyor eşime diyor eşin semi aldatıyor töbe

eşinizi tanımıyoruz, bir kinimiz yok kendisine. sizin dediklerinizde objektif olamayacağından yorum yapıyoruz.
madem öyleyse şikayet edin niye bekliyorsunuz ki.
Duymak istediklerinizi söyledi belkide🤦‍♀️ gerçekçi olun lütfen konu açtınız yarım yamalak bilgiyle bizden yorum bekliyorsunuz . Ne yapalım daha günahı varmı bilmediğimiz kadını yerden yere mi vuralım. Mesajları atın bakalım taciz varmı yok mu?
Aslında yarım yamalak bir konu yok işin tuhaf kısmıda da burda başlıyor verdiğimiz siparişleri bile kendimiz almaya gitmiyoruz kargoya verip gönderir halbuki aynı şehirdeyiz biz bu kdr uzakken bizi neden bu kadar rahtsız ettiğini anlamıyoruz
Yahu hanımefendiciğim, burada dedektifçilik oynayıp ağzınızdan cımbızla laf alıyoruz, sonra istediğiniz cevabı alamayınca bize kızıyorsunuz.

Yorum kovalamak zorunda değiliz biz olayı anlamak için. Konunuzu düzenleyin,şu harfleri de yutmayın nolur başım ağrıdı anlayacağım diye. Konuya olayın öncesini yazın olay örgüsüyle ki biz de anlayalım neden kadından şüphe ettiğinizi.

Son olarak attığınız ss lerdeki fake hesaplarla saliha hanımın aynı kişiler olduğuna dair hiç kanıt yok. Sağda solda tacizci diye adının çıktığını duyduysa kadın, kendini aklamak için numaraları nereden elde ettiğini açıklamak durumunda kalmıştır. Kaldı ki gayet de mantıklı açıklamış yani 🤦🏻‍♀️

Valla bnm yerimde olsanız dersiniz ki allah size sabır versin bna diyor eşin seni aldatıyor eşime diyor eşin semi aldatıyor töbe
Satış sayfasında hiç o kişiden ürün satın alan olmamış mı sayfası bu tarz ürünler üzerine mi bu tarz siparişler hazırlayan biri neden işini sekteye uğratacak böyle bir şeyle uğraşsın bunda var bir tuhaflık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X