hep erkekler mi bu konuları konuşacak birazda biz konuşalım :)

_eZeL_

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2007
2.608
3
641
Edirne
kızlar erkekler askerlik anılarını anlata anlata bitiremezler birazda biz paylaşalım onların anılarını eşleriniz acemiliklerini hangi şehirde yaptı ustalıkta nereye gönderildi sengözlerimebaksanab

askerliğin a sını bile duymak yüreğime büyük bir kaya oturmasını sağlıyor.
Öyle büyükki bu kaya beni hem korkutuyo hemde ona kavuşacagım günlerin zamanın azaldıgını gösteriyor.
Elbet katlanırım elbet gecer. Ömrümden ömür gider buda bi gercek:çok üzgünüm:
of of ne vardı daha önce yapsa askerliğini ne vardı yanisenağlamasenağlama

4 ayımızdamıydı neydi. Askerlik yapmadıgını öğrendiğimde ayrılmayı düşümüştüm. Nasıl beklerim ben asker yolu demiştim kendime. Oysa ona bağlanmışım fark etmeden oysa ona alışmışım farkına varmadan. Ayrılamadım yapamadım. Sacma şeydi zaten banada yakışmazdı. Bu günlere geldik şükürler olsun.

Şafak ne kadar olursa olsun bitmeye mahkumdur demişti:çok üzgünüm:

askere gidicek seneye:çok üzgünüm:

Ezel' cim ne zaman evlendin ?
İnsan bir haber verir dimi :mymeka:

askerlik miii valla benmki 18 gün öğretmen askerlik yaptı sonrada kendi okulunda askerliği bitirdi tabi buna askerlik denilirse bu devletide anlamak zorrrrrr adam paşalar gibi yaptı geldii bu kadarda rahat olunmazki canım yazık diğer gençlerimize

acemi ankarada asteymen olarak yaptı
orada sınava tabi tutuldu sınavda başarılı olduğu için kendi yaşadığımız şehri seçti
ist hadımköyde yaptı.evden gitti geldi.hiç anlamadık askerliğini

benim eşimde şu anda manisa'da dün birliğine teslim oldu doğu kışla şimdiden o kadar çok özledim ki bakalım ustalıkta nereye gidicek çok merak ediyorum onun için sizlere soruyorum acemilik nerde ustalık nerde diye hayırlısı inşaAllah askerlerimizin hepsi Allah'a emanet...

Back
X