Hep eski defterleri ayor ve ben artk bu durumdan bktm!!!

yasmin45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
488
8
96
40
Manisa
kızlar sewgilim bu ilişkinin en başından beri periyodik aralıklarla eski konuları açıyor.anlatıyorum bi müddet konu kapanıyor,sonra hop yeniden.eski tartışmalar hala dewam ediyor,yeni tartışma gündemimimz yok denecek kadar az.
3-4 aydır hiç tartışmıyoruz desem yeridir ama bugun tartıştık.
madem eski konulara takılıyor demek ki söylediklerime inanmıyor we bana güwenmiyor diye düşünüyorum.böyle söylüyorum we ayrıl o zaman benden güwenmediğin biriyle neden bunca zamandır birliktesin ki dedim.eskiden güweniyorum derdi.şimdi sadece sewiyorum dedi bağırarak we bu bağırması kaba geldi bana.ne yapıcam???

can sıkıcı bi durum gerçekten... sevgiLim bana sorsa aynı şeyLeri senn verdiğin tepkiyi verirdm heraLde... güvenmiyosa çeksn gitsin ya, açık açık konuşmaLısın bence... ben sana ne yaşadımsa anlattım inanıp ananmamak sana kaLmış de...

ya nagish alıp karşıma çok konuştum canım.sonuçta ewlenmek için can atıyor hatta o daha üni de okuyor,bi ara okulu bırakıp polis olcam,hemen ewleniriz dedi.bende saçmalama okulunu oku dedim.madem ewlenmeyi düşünüyorsun benle bu dawranışlarının sebebi ne diyorum.beynimi kontrol edemiyorum eskiler gelliyor aklıma diyor.bi ara psikolojik tedawi almasını söyledim.o da kabul etmişti.sonra gitmedi.acayip saplantılı.bir şeye saplanıp kalıyor.artık şaşırdım we şuan bizde ailece kötü bi dönemden geçiyoruz bunu ona söylemedim ama.we bu durumdayken artık eski konular daha da acıtıyor canımı...........

kesin ve net tavrınızı koyun ! içine sindiremediği ve onu huzursuz eden geçmiş ile ya vedalaşsın ya barışsın....yoksa canınız çok yanar ki,evlenirseniz ve bu durum devam ederse katlanılmaz olur....
buna çözüm bulun ,bu konuyu kapatmadığı takdirde devam edemeyeceğinizi bitmesi gerektiğini belirtin....

geçmişte canını sıkan bişey olmuş ve onu unutamıyo.. banada oluyo bazen sevdiğin için affediyosun görmemezlikten geliyosun ama unutmuyosun.. bende böyleyim sürekli eski şeyleri hatırlatıp kakıyorum başına ki bidaha bişey yaparken 2 kere düşünsün diye.. büyük güven sorunu var

benim sevgilimin de ara ara geçmiş krizleri tutuyo..kızıyorum konuyu kapatıyo..ben unuttum o unutamıyo eski sevgilimi :))

eğer takıntılı bi kişilikse ne kadar kapansa da bu konu gündeme gelmeye devam edecektir.
şu an seni sevdiği için birlikte, seninle olmak istiyor ama güvensizliğini aşamıyor..
bu konu ilerde de çok başını ağrıtır benden sölemesi...
değişir die düşünme değişmiolar çünkü...
ne kadar zamandır birliktesiniz bilmiorum ama uzun bi süreyse şimdiye kadar aşması gerekirdi bazı şeyleri.

evlilikte ve ilişkide en önemli olan güven

bu yoksa zamanla sevgi kaybıda olur sonradan boşanmak dul kalmak hoş değil

Kesinlikle katılıyorum. Hiç bir zaman unutmayacak....:umursamaz:
Seviyor olabilir ama elinde değil....

şu an sadece seni seviyorum diye bağırıyor; ama ilerde seni seviyorum ama olmuyor diye de bağırabilir... sevmek herşeye çözüm değil maalesef... aranızdaki güven sorununa dagün gelip çözüm olmayabilir...

geçmişle ilgili tavrını kesin ve net koymalısın bence de... geçmişte hatayı sen yapmışsan son kez olanlar için özür dile ve son kez özür diliyor olduğunu da belirt... yok eski ilişkilerse konu son kez uyar ve bir daha ağzını bile açmasına izin verme... geçmişiniz sadece sizi ilgilendirir ; günümüze taşınmadığı sürece elbette...

bazı şeylerden ödün vermemek lazım... tavizi gördülerian tepemize çıkma hakkını elde etmiş oluyorlar...

aynı şeyi bende yaşıyorum.pilav gibi ısıtıp ısıtıp önüme getirme diyor her seferınde tamam diyorum ama bır an gelıyor acabalar benı mahvedıyor.yapmaz ama ya yaparsa yenıden ? yada kendı yaptıgım hataları oda yapmış gibi kafasını yıyorum deyım yerındeyse.ama arkadaşım engelleyemezsin oda kendını engelleyemez inan tedavi gördüm sonuç ne mi hiç sadece benım yapabılecegım bırsey kalmadı kendıne güvenmıyorsun kendıne güvenmelisin dedi psıkolog ama ben kendıme güvenen birisiyim.yok çözümü.

guvensız saglam bı ılıskı kurulmaz..
sevgılınızın takıldıg konuları sızde bı dusunsenız..

kızlar ben 24 yaşındayım,sewgilim benden 2 yaş küçük yani 22.we benden önce hiç bir ilişkisi olmamış biri.2 yıl 7 aydan beri birlikteyiz.
bu eskileri açmasında benim yaptığım hatalar da war,ben onları kabul edip zaten sayısız kez özür diledim hııçkırıklar içinde.ama hatamın olmadığı konularda da ne yapıp edip bi yerden beni suçladığı da oluyor,eğer hiç bir suçum yoksa da geçmişe dayandırarak eski hatalarımı söyleyerek suçluyor bu defa da.en öenmlsi de düşüncelerime takıyor.ben daha düşüncemi söylemeden kendince yasemin böyle düşünmüştür diyip ona göre dawranıyor we kendi söylediklerine inanıyor.ben ne desem de inanmıyor bu sefer.
söyediklerimin altında başka şeyler arıyor,bu lafı şunu düşünerek dedin diyor halbuki onun söylediği şeyle benim anlatmak istediğim çok farklı.
bugun beni arayacağını söyledi fakat çok sinirli olduğum için konuşmayı düşünmüyorum.yarın arayıp konuşacağım we gerekirse de son noktayı koyacağım.
yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.

bu davranışları saman alevi gibi gelip geçci mi ?:uhm:

canım şöyle oluyor,tartışıyor benle,ben eğer uzatırsam o da bazen uzatıyor.ama uzatmadığı ertesi günü bana canım diyerek konuştuğu da oluyor.bu sefer benim sinirlerim daha da zıplıyor.içimden gelmiyor ona canım demek,sonra bana yine kızıp hem suşlusun hem güçlü diyor.bende madem kızıyorsun we benle sorunun war,o sorunu halletmeden niye hiçbişey olmamış gibi dawranıyorsun diyorum.senle sert konuşmak istemiyorum diyor.
daha dün benle tartıştı msn de.söyledi söyledi,alttan aldım çünkü benim 1,5yıl önce yaptığım hatamı yüzüme wuruyordu.bende alttan aldım.bi süre konuşmadık.o başka bi konudan bahsetti,sonra benim aklıma telefon faturasıyla ilgili bişey geldi.ya canım bu şimdi mi söylenir diye canımlı konuştu benle.ya işte böyle canım.msn yi kapattık aradı,canımlı konuştu yine.telefonu kapatırken de sesi soğuk gibiydi.yarın arıcam dedi.öle kappattık.bende msn de konuşalım dedim.iyi tamam dedi.bu şekilde kapattık.

olayı uzatmamak için samimi davranmaya çalışıyor

sen soğuk davranınca onunda şeytanları çıkıyor piyasaya

aslında ortada mühim bi sorun bile yoktur Allah bilir

doğru mu anladım aceba ?

aynı yerde mi ikamet ediyorsunuz ?

geçmişine sahip çık!diyeceğim o ki senin pişmanlık duyduğunu hissettğin an seni ezmeye başlar..geçmişim bu bile bile geldin,yaptıklarımın da arkasındayım zorla tutmuyorum ki seni de..ay yapma etme mırın kırın dön geri dediğim an pas pas yapar..rest çek kıymete binersin..

yok canım aynı yerde değiliz.ben manisadayım.o adanada.şimdi okullar açılacak istanbula gidecek.yine fark eden bişi yok yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…