kızlar sewgilim bu ilişkinin en başından beri periyodik aralıklarla eski konuları açıyor.anlatıyorum bi müddet konu kapanıyor,sonra hop yeniden.eski tartışmalar hala dewam ediyor,yeni tartışma gündemimimz yok denecek kadar az.
3-4 aydır hiç tartışmıyoruz desem yeridir ama bugun tartıştık.
madem eski konulara takılıyor demek ki söylediklerime inanmıyor we bana güwenmiyor diye düşünüyorum.böyle söylüyorum we ayrıl o zaman benden güwenmediğin biriyle neden bunca zamandır birliktesin ki dedim.eskiden güweniyorum derdi.şimdi sadece sewiyorum dedi bağırarak we bu bağırması kaba geldi bana.ne yapıcam???
eğer takıntılı bi kişilikse ne kadar kapansa da bu konu gündeme gelmeye devam edecektir.
şu an seni sevdiği için birlikte, seninle olmak istiyor ama güvensizliğini aşamıyor..
bu konu ilerde de çok başını ağrıtır benden sölemesi...
değişir die düşünme değişmiolar çünkü...
ne kadar zamandır birliktesiniz bilmiorum ama uzun bi süreyse şimdiye kadar aşması gerekirdi bazı şeyleri.
kızlar ben 24 yaşındayım,sewgilim benden 2 yaş küçük yani 22.we benden önce hiç bir ilişkisi olmamış biri.2 yıl 7 aydan beri birlikteyiz.
bu eskileri açmasında benim yaptığım hatalar da war,ben onları kabul edip zaten sayısız kez özür diledim hııçkırıklar içinde.ama hatamın olmadığı konularda da ne yapıp edip bi yerden beni suçladığı da oluyor,eğer hiç bir suçum yoksa da geçmişe dayandırarak eski hatalarımı söyleyerek suçluyor bu defa da.en öenmlsi de düşüncelerime takıyor.ben daha düşüncemi söylemeden kendince yasemin böyle düşünmüştür diyip ona göre dawranıyor we kendi söylediklerine inanıyor.ben ne desem de inanmıyor bu sefer.
söyediklerimin altında başka şeyler arıyor,bu lafı şunu düşünerek dedin diyor halbuki onun söylediği şeyle benim anlatmak istediğim çok farklı.
bugun beni arayacağını söyledi fakat çok sinirli olduğum için konuşmayı düşünmüyorum.yarın arayıp konuşacağım we gerekirse de son noktayı koyacağım.
yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
olayı uzatmamak için samimi davranmaya çalışıyor
sen soğuk davranınca onunda şeytanları çıkıyor piyasaya
aslında ortada mühim bi sorun bile yoktur Allah bilir
doğru mu anladım aceba ?
aynı yerde mi ikamet ediyorsunuz ?[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?