Hep haksız ben miyim?

mortaldance

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
1.189
490
38
32
sürekli konu açıyorum ve konularım genelde kapatılıyor ben haksız konumda olduğum için en son konumda erkek arkdaşımdan ayrılsam mı karşı tarafta başka birisi var demiştim ve bayağı eleştiri almıştım sonradan düşündüm ki haklısınız onunla beraberken bunları düşünmek saçmalıktı karşı tarafla görüşmeyi kabul etmedim ve yoluma devam ettim ama görüyorum ki sevgilimle de olmuyor neden olmuyor diyenler için kendisi benden yaşça makamca en çok ta eğitim durumundan üstünün üstü ve sürekli bunu dile getiriyor ve beni eleştiriyor ben artık bu durumdan bıktım diğer tüm şikayetlerim Faso fiso Tek derdim beni küçük görmesi bir haftadır bunu düşünüyorum bu Nereyr kadar gidecek diye alttan alıyorum
KIzıyorım ama ne var ki ben seni düzeltmeye çalışıyorum diyor yanı bende düzeltilecek ne var allah aşkına hayır yaptığımda birşey olsa sürekli kendisini üstün gösterme çabasında yarı yolda bırakmayayım devam edelim diyorum ama artık çok etkilemeye başladı beni ilerde evlenip boşanmaktan iyidir sizce de düşüncem mantıksız mı

Canım benim herkes kadın erkek herkes ister ki eşi ile arasında uçurum olmasın. Çok çok yüksek diyorsan sen de en azından açıköğretim üniversite falan okuyup denklestirmeye çalışsan nasıl olur? Bunu onun için değil kendin için yap.

Eminim bu ukalalığı yapan erkeğin mesleği hakim-savcı dır. Bir hukukçu olarak erkeklerde çok fazla ezme isteği olduğunu gördüm.

Üstünün üstü nedir yahu. Adamın oteller zinciri falan mı var?Olsa ne yazar.. kendinizi niye küçük görüyorsunuz. Valla ben olsam bunu sürekli dile getiren adamla evlenmek değil yanyana bile durmazdım. Hadsiz

Mutlaka bir iliski yasamak zorunda misin? Bu iliskiyi bu ustunun ustu kisiyle yasamak zorunda misin? Bosanacagini dusundugun kisiyle evlenmek zorunda misin? Ayrica ustunun ustu ne demektir ya.

Böyle düşünebilmen bence hayrına olmuş demek ki bi kopukluk olacak ki ,sorgulamaya başladın ilişkinizi. Zararın neresinden dönersen yanına kar kalır

T9 da yazıyorum üstün yazarken öyle çıktı bende değiştirmek istemedim ben kendimi küçük görmüyorum ama öyle bir konuşması varki kendini ezik hissetmemek mümkün değil

Allah aşkına zorlamaktan vazgeç ya zevk mi alıyosun üzülmekten

Mutlaka bir iliski yasamak zorunda misin? Bu iliskiyi bu ustunun ustu kisiyle yasamak zorunda misin? Bosanacagini dusundugun kisiyle evlenmek zorunda misin? Ayrica ustunun ustu ne demektir ya.
O kelimenin niye öyle olduğunu bir önceki yorumumda açıkladığım nir ilişki yaşamak zorunda değilim tabiki ama bunca yıl emek verdim bitmesin diye uğraştım bu şekilde de olmuyor ve bende bitirmenin mantıklı olacağını anladığımdan fikir almak istedim sizlerden

Yok ben zaten ön lisans mezunuyum lisans için uğraşıyorm bir yıldır

Meslek memur yazıyor doğru mu ?
Ve bu adam hala bunu yapıyor sana !
Önce bi güzellik ile konuş. Hala devam ederse senin kişiliğine kim hakim'miş göster ona.

Ayril...

Fikir aliyorsun ama uygulamiyorsun. Ustunluk catismasindan ziyade , sen onunla mutlu degilsin. Olsaydin onunla ilgili bu kadar konu acmazdin. Olsaydin baska adamlar kafani karistirmazdi. Ittire ittire iliski yurutulmez.

Meslek memur yazıyor doğru mu ?
Ve bu adam hala bunu yapıyor sana !
Önce bi güzellik ile konuş. Hala devam ederse senin kişiliğine kim hakim'miş göster ona.
Doğru memur çok konuştum ayrılalım kaldıramıyorum da dedim yok öyle birşey yanlış anlıyorsun diyor iki gün sonra eskisi gibi davranıyor

Ayril...

Fikir aliyorsun ama uygulamiyorsun. Ustunluk catismasindan ziyade , sen onunla mutlu degilsin. Olsaydin onunla ilgili bu kadar konu acmazdin. Olsaydin baska adamlar kafani karistirmazdi. Ittire ittire iliski yurutulmez.
Ben ayrılmak çok istedim sürekli dile getirdim hep fikrimden vazgeçirdi iki gün iyi üç gün kötü oldu sürekli eleştirdi sen bilmezsin sen nerden bileceksin daha önce nerden biliyorsun aaa enterasan gibi bir sürü şey yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…