• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Kaybetmek

aynilsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2014
116
14
98
İstanbul
Bi insan hep kaybeder mi? Bi insan her konuda basarisiz olur mu? Olurmus.. Kendimi bildim bileli hep agliyorum.. Ve hep gizli aglarim. Agladigimi kimse goraun istemem nedense.. Su ana kadar soyle icimde ki herseyi anlatabilecegim kimse olmadi hep kendimle konustum kendimi en iyi dinleyen ben oldum. Nerden baslasam ki o kadar cok kara bulut var ki uzerimizde baba tarafim sirf gosteris babam o kadar sey cekti o kadar borc batagina girdi hic biri el atmadi? Size sorarim bi insan kardesine yardim etmezmi kanina, canima. İnsanlar ne ara bu kadar zalimlesti.. Yillarca hep bizi ezdiler kucumsediler ben guzel bi kiyafet giydigimde bana yakistirmadilar hep gozleri ustumdeydi simdi durumumuz iyi gorseniz 180 derece donduler biz kendimizi bi ev satin almistik borc harcla bir kere bile ziyaretimize gelmediler. Ama durumumuz duzelince kapimiza yapistilar. Bir samimiyet bu kadar serefsizlik olmaz. Beni insan yerine koymayan kuzenlerim surekli konusmaya calisiyor.. Ben en cok babam icin uzuluyorum onu hep dolandirdilar neden biliyomusunuz cok saf cok iyi niyetli. Evimizde ki kullandigimiz esyalari bile muhtac sahiplerine verir. Ama o kadar cok yara aldi ki hayattan bazen o kadar agliyorum ki herkes babami dolandirma pesinde...
Annemin tarafi ise tam rezalet o kadar hakkimiza girdiler ki anlatamam her biri bizimle ugrasiyor. Lanet bi kuzenim var adimizi cikarmak icin elinden geleni yapiyor. Aslinda cok sey var ama hangi birini anlatayim.. O kadar sey yasadim ki hirsli biri oldum. Akrabalarimdan biri var biz onu 6 kere evimize cagirdik her geldiginde samimi davraniyoruz oda guler yuzlu kaniyoruz iste ama o bizi adam yerine koyup dogum gunune bile cagirmiyor. Sadece o kadar emek verdigin insanin seni sallamamasi cok fwci bi durum.. Kendimden bahsetmiyorum bile hayatim boyunca hep yalnizdim simdide oyle hep duvarlara bakiyorum o kadar yoruldum ki evlilige dair umutlarim tukendi.. Keske anlattiklarim sadece bu kadar olsa daha neler varda ozeti bu iste..

Bazi insanlarin ailesi 5 para etmez. Malesef herkes oyle yardimsever, kenetlenmis ailelere sahip olamiyor. Kimi ailesinden cekiyor boyle.
Bence artik ailenizin yaptiklarina cok da kafa yormayin, demek o karakterde insanlar. Onlarin yaptiklarina uzulmeye bile degmesin, bosverin. Bazen el dedigin insanlar kendi kardesinden daha yakin olur insana. Konu komsu, arkadaslariniz da mi yok? O sekilde cevre edinebilirsiniz. Bosverin ailenizi, size uzuntuden baska birsey vermiyorlar ne de olsa.

Yaşadıkların hoş şeyler değil,
Tek değilsin. Şunu söylemek istiyorum, seviyesiz, sahip olduğu 3 - 5 kuruş ile övünen insanları ezeceksin.
Onların seviyesine düşmediğin takdirde ve onların davrandıkları gibi davranmassan hep ezerler seni.
Muhattap olma dicem, bu kez burnu havada derler. Görüşsen bir türlü.
Onların size yaptıklarını onlara yapın, gerçi bahsettiğiniz tipte insanlar çok yüzsüzdürler, onlar için değişen birşey olacağını sanmıyorum.
Herşeye rağmen, seni mutsuz edenleri takmaya değmez, tadını çıkarmaya çalış hayatın.

Bi insan hep kaybeder mi? Bi insan her konuda basarisiz olur mu? Olurmus.. Kendimi bildim bileli hep agliyorum.. Ve hep gizli aglarim. Agladigimi kimse goraun istemem nedense.. Su ana kadar soyle icimde ki herseyi anlatabilecegim kimse olmadi hep kendimle konustum kendimi en iyi dinleyen ben oldum. Nerden baslasam ki o kadar cok kara bulut var ki uzerimizde baba tarafim sirf gosteris babam o kadar sey cekti o kadar borc batagina girdi hic biri el atmadi? Size sorarim bi insan kardesine yardim etmezmi kanina, canima. İnsanlar ne ara bu kadar zalimlesti.. Yillarca hep bizi ezdiler kucumsediler ben guzel bi kiyafet giydigimde bana yakistirmadilar hep gozleri ustumdeydi simdi durumumuz iyi gorseniz 180 derece donduler biz kendimizi bi ev satin almistik borc harcla bir kere bile ziyaretimize gelmediler. Ama durumumuz duzelince kapimiza yapistilar. Bir samimiyet bu kadar serefsizlik olmaz. Beni insan yerine koymayan kuzenlerim surekli konusmaya calisiyor.. Ben en cok babam icin uzuluyorum onu hep dolandirdilar neden biliyomusunuz cok saf cok iyi niyetli. Evimizde ki kullandigimiz esyalari bile muhtac sahiplerine verir. Ama o kadar cok yara aldi ki hayattan bazen o kadar agliyorum ki herkes babami dolandirma pesinde...
Annemin tarafi ise tam rezalet o kadar hakkimiza girdiler ki anlatamam her biri bizimle ugrasiyor. Lanet bi kuzenim var adimizi cikarmak icin elinden geleni yapiyor. Aslinda cok sey var ama hangi birini anlatayim.. O kadar sey yasadim ki hirsli biri oldum. Akrabalarimdan biri var biz onu 6 kere evimize cagirdik her geldiginde samimi davraniyoruz oda guler yuzlu kaniyoruz iste ama o bizi adam yerine koyup dogum gunune bile cagirmiyor. Sadece o kadar emek verdigin insanin seni sallamamasi cok fwci bi durum.. Kendimden bahsetmiyorum bile hayatim boyunca hep yalnizdim simdide oyle hep duvarlara bakiyorum o kadar yoruldum ki evlilige dair umutlarim tukendi.. Keske anlattiklarim sadece bu kadar olsa daha neler varda ozeti bu iste..

Valla ben de hep yalnızlığımdan dolayı üzülen biriyimdir.Ama insanlar buna ben de dahil olmak üzere bahaneler üretiriz.Ailemiz yanlıştır akrabalar yanlıştır arkadaşlar yanlıştır.Ama bu yalnızlığa mazeret değildir ki doğru insanlar karşımıza elbet çıkar.Doğru olmayanları düşünerek vah vah etmemek lazım galiba(yalnız söyleyene bak senin aynınım ) terzi kendi söküğünü dikemez sanırım :)

aman boşverin o akrabaları falan.
aynı durumdayız sizinle.bizim akrabalar tam bir felaketler.ister baba tarafı ister anne tarafı.
o yüzden kimseyi takmıyoruz artık.belki başlarda dokunuyor insana ama sonda ne kadar kıskanıldığımızı görünce ne kadar çok çekemeyen insanları görünce alışıyor insan.içleri fesat hepsinin.
size tavsiyem kendi ailenin kıymetini bil başkalarına gerek yok.o akrabalar görünce üzülmene hiç gerek yok.
ben öyle yapıyorum.annem babam ablam yeter bana.allah onları başımdan eksin etmesin.diğerleride hep kıskançlıklarından çatlasınlar patlasınlar.:1:
demek ki onlardan hep öndeyiz ve çekemiyorlar.

Yorumlariniz icin tesekkurler.. bana kalsa gorusmem hic biriyle ama onlar rahat durmuyorlar babamla is yapmaya calisiyorlar ustelik bu insanlar zamaninda babama etmedikleri hakaret kalmamisti.. ama babam unutuyor onlar iyi davraninca.. kac kere uyariyorum babami haklisin diyor ama aradan zaman gecince yine unutuyor o kadar temiz niyetli ki :( hatta bazen anlamasi icin bagiriyorum ona o derece biktim.. annem ise tam tersi ailesine cok duskun ailesine tek laf ettirmiyor dusunun o kadar zarar gorduk ama o pek umursamiyor hatta ben olmasam babami uyaricak kimse olmayacak :(

Allah sabir versin kardesim cok zor bi durum seni cok iyi anliyorum bende boyle durumlar yasadim ve yasiyorum da hala. Bilmen sende de olur mu bazen basini alip gidesin gelir anneni babani bile bi kenara birakip kimsenin olmadigi bi yere, nefes alabilecegin yere ahh. Rabbim güc versin hepimize...

kesinlikle cok oluyor bana da hatta diyorum evlenirsem baska bi sehire gideyim o derece izaklasmak istiyorum o kansizlardan

Senin bu dedigini ben yaptim erzincandan Almanya ya geldim. Cok sukur esim cok iyi. Kafam eskisine göre daha rahat goz gormeyince kulak duymayinca iyi oluyor. Ama hayat bu burdada baska sorunlar cikiyor. Birazda bizde var galiba ben misal herseyi kafama takarim en kucuk ayrintiyi bile ama hic kimse icin degmiyor gercekten. Amannn bosver deyip yasayabilsem keske diyorum yapamiyorum maalesef. Insanlar kötü...

Arkadaşlar da yazmış yalnız değilsiniz gerçekten. .:-(:-( akrabalarimiz paraya göre adam ayırıyor ve asla öle can ciğer olmuyor malesef bu devirde:-(:-( iyi olan ailelere ozeniyorum valla..:-(:-(

bende oyleyim herseyi kafama takarim.. eb buyuk korkum ise evlenince mutsuz olursam sevinicek cok insan olacak. sanssiz bi insanim cunku

Back
X