asla eşim annesini sevdiği için rahatsız olmadım daha çok memnun oldum annesini seven eşinide sever diye ama hayat öyle değilmiş demekki arkadaşım çok iyi anlayışlı kültürlü bi kayınvalideye denk gelmişsinki bu soruyu sorabiliyosun allahta bozmasın ama bi çoğumuzunki gibi dedikoducu oğullarını dolduruşa getirip üstümüze salan bi kayın validen olsaydı eminim düşüncelerinde değişirdi benim kayın validem eşimle tartıştığımız zamanlarda kahkahalarla gülüyor ve hemen bana saldırıyor bu güne kadar ağzımı açıp tek kelime etmedim saygısızlık yapmadım ama analı oğullu bi bir olup dövmedikleri kaldı kaynanam kıskançlığından eşimle beni aynı kanepede bile oturtmadı bırak elele tutuşupta gezmeyi onlar yolda bile yanyana yürür ben arkada kalırım hiç kıskanmadım ama yetti artık sana soruyorum şimdi böyle bi kültürsüzlük içindede aynı şeyi söylermiydin hiç birimiz mükemmel değiliz ama 6 aylık hamile bi kadına oğlunu doldurupta vurdurtması çokmu mükemmel bi annelik olur
sizin özelinizde değil konu genelinde yazmıştım...
genelde eşini annesinden kıskanan kadınlar var diye...
kayınvalidem için tek söz söylemeye hakkım yok haklısınız ancak benim eşim bu anlattıklarınızın hiç birine izin vermez...
izin veren adama da ben kocam demem...
sizin durumunuzda kocamın annesinin anneliğini sorgulamak yerine kocamın adamlığını sorgularım...
daha kolay netice elde etmek için...
iki taradada hatalar olur herhalde...ama genelde k.valide kendisine yapıldığı gibi yapar gelinine,gördüklerini uygular..
"Kaynanaların adı çıkmış dokuza inmiyor sekize siz sanki çok mu iyisiniz melek misiniz, siz 3 gelinsiniz ben tek kaynanayım siz hiç düşündünüzmü ben tek başıma sizinle nasıl başa çıkıyorum. Kendinizi çok mükemmel dört dörtlük görmekten vazgeçin, ortada bir hata varsa bunun kabahatinin yarısı benimse yarısı sizindir. Ben sizden oğullarımı kıskanıyorum sanıyorsunuz peki siz hiç kocanızı ben yani annesinden kıskanmıyormusunuz bi düşünün bakalım.
bi kişi , etrafındanki herkesle iyi geçiniyorsa bi tek kayınvalideyse sorun yaşıyorsa , kendine bakmasının hiiiç ama hiç gereği yok bence , sorumlu kişi bellidir
adları çıkmış tmm ama , boşunada çıkçak değil , neden kayınpederlerin yada kayınçoların adları çıkmamış , yada kayınvalide - damat sorunu yok , kayınvalideler oğullarını kıskanıyoooooooor , başka açıklaması yok bu olayın bence kızlar
bi kişi , etrafındanki herkesle iyi geçiniyorsa bi tek kayınvalideyse sorun yaşıyorsa , kendine bakmasının hiiiç ama hiç gereği yok bence , sorumlu kişi bellidir
adları çıkmış tmm ama , boşunada çıkçak değil , neden kayınpederlerin yada kayınçoların adları çıkmamış , yada kayınvalide - damat sorunu yok , kayınvalideler oğullarını kıskanıyoooooooor , başka açıklaması yok bu olayın bence kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?