• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep korona gibi hissetmek.

Ahkalbimsenden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
290
329
33
Sizlerde de oluyor mu biraz boğazım ağrısa veya usutsem ( bu aralar havalar malum soğuk ) koronayim diye endiselenmek? Başım ağrısa boğazım biraz giciklansa gerçekten çok korkuyorum dışardan geldiğimde extra boğazım ağrıyor ateşim çıkmış gibi hissediyorum sürekli ..

Paranoyak olduk 😔 ben de diken üstündeyim çalışıyorum ve toplu taşıma kullanıyorum diye, sürekli koku ve tat alma durumumu kontrol ediyorum :)

Yo bende hiç olmuyo, çok rahatım ben buna karşı nedense hamile olmama rağmen, ha dikkat ediyorum bebeğim için o ayrı ama nasılsa yaşıcaz kaçış yok modumdayım

Hastalık hastası olursunuz yapmayın. İnternette bulunan doğal kürleri uygulayın baktınız olmuyor doktora görünün ağrının sebebini öğrenin kendi kendinizi niye korkutup kuruyorsunuz 🤦🏼‍♀️

Tat koku olayını da dibine kadar yaşadım baya burnum yoktu bi ara sonra geçti

Ay sormayın ya covid atlattık bizde ama hala korku var doğru düzgün dışarı çıkamıyorum korkumdan. Gece öksürsem eşim hemen bişeyler yapıp geliyor o da korkuyor belli etmiyor güya :KK70:
1 ayı geçti tat geldi koku hala tam yok

Sizlerde de oluyor mu biraz boğazım ağrısa veya usutsem ( bu aralar havalar malum soğuk ) koronayim diye endiselenmek? Başım ağrısa boğazım biraz giciklansa gerçekten çok korkuyorum dışardan geldiğimde extra boğazım ağrıyor ateşim çıkmış gibi hissediyorum sürekli ..
Valla geçende gördüm birini nette öksürüyordu sesi kısıktı doktor test yapmış negatif ama sen atlatmışsın iki üç hafta önce demiş hiç belirtide yoktu önceden normaldi kimbilir kimde var Allah bilir.

Bende olmuyor ama hepimiz psikolojik siddet altındayız sonuçta.. corona aşağı corona yukarı...allah sonumuzu hayır etsin kurtulalim

Back
X