kızım büyüdükten sonra yaşlanmış olacağım ben istemem artık evlenmeyi ben kızım küçükken evlenirdim evlenecek olsam o aile ortamında büyüsün diye tabi sırf bunun için her önüme gelene atlamıyorum benim sıkıntım birini tanıdığımda ailem ile yaşamıyorum dediğimde konunun benim evime gelmek ve cinselliğe gelmesi hoş değilBekleyin diyenlerden biri benim,çünkü konu sahibi nerede sapık , sabıkalı varsa onu çekiyor kendine ,ders alıyor mu hayır sosyal platformda ne olduğu belirsiz herif lerle yazışıyor.Ben diyorum madem evlenmek istiyorsun bırak kızın büyüsün kendi ayaklarının üstünde dursun .Sana akıl verir belki o zamana kadar iyi biri ile tanışırsın.Çünkü bu gidişat iyi değil....Ben uyarayım.....
sosyal medya şimdiki zamanda boş iş oradan adam gibi adamlar pek çıkmaz, nadir. gerçek bi beyfendi zaten sosyal medyadan yürümez ev muhabbeti yapmaz. boşanmış olmanın da gayet normal bi şey olduğunu bilir, çevrene bakabilirsin iş hayatında belki fark etmediğin insanlar olabilir onlara bakabilirsin. şimdi kızın olduğu için senin 1 değil 50 kere düşünmen gerekiyor ne yazık ki dünya bu hale geldi. çok dikkatli olmalısınMeehabalar ben boşandım bir kızım var 7 yaşında şükür düzenimi kurdum memurum kiraya çıktım ailem ile yaşamıyorum.boşandığımdan beri sürekli etrafımda birileri oldu kimi iyi niyetli kimi kötü.şans vermeye çalıştıklarım ya sabıkalı çıktı ya sorunlu.bir de yalnız yaşadığımı bilen her erkek direkt sana geleyim sende oturalım muhabbeti yapıyor tiksindim artık boşandığım için cinsel obje görülmekten.açık kapı gibi görülmekten.hepsinin amaç aynı ve bunların çoğu sosyal medyadan ekleyen tipler.evet diyeceksiniz şimdi delirdin mi neden birileri ile oluyorsun boşandın keyfine bak.ben bir buçuk yıldır yalnızım en güzel mekana da gitsem kendimi yalnız hissediyorum mesela kızımı alıp tatile çıkıyorum o kadar sıkıcı geliyor ki bana o tatil yalnız hiç zevk almıyorum sırf kızım için gidiyorum yanımda biri olsa daha hoş olmazmıydı diyorum.sonra o gittiğim tatillerde ya da herhangi bir ortamda aile olarak gelenleri görünce kendimi kötü hissediyorum.her işe kendim koşmam sanayiye gitmek bir erkeğin yapacağı işleri de sırtlandım yoruldum galiba .ailem zaten tutucu asla arkamda değiller.karşıma çıkan her erkeğin niyeti cinsellik olması beni tiksindir artık herşeyden ömrümü yalnız geçireceğim gibi.reel hayatta zaten karşıma çıksın desem ben her yere kızımla gidiyorum dışardan gören biri evli düşünür o yüzden kimse gelip de konuşmaya cesaret edemez yani.
Sosyal medyada takılıp etraf kötü dolu demek de ilginç.kalmadım haklısınız ama eski eşimle görücü usulü tanıştım kötü bir tecrübe oldu ondan reel de birilerini bulan çok az oluyor
Nerden tanışıyosunuz bu adamlarla?kızım büyüdükten sonra yaşlanmış olacağım ben istemem artık evlenmeyi ben kızım küçükken evlenirdim evlenecek olsam o aile ortamında büyüsün diye tabi sırf bunun için her önüme gelene atlamıyorum benim sıkıntım birini tanıdığımda ailem ile yaşamıyorum dediğimde konunun benim evime gelmek ve cinselliğe gelmesi hoş değil
evet kızım olduğu için dikkat ediyorum bekar biri çıksa bile sorguluyorum bu kişi bekar beni niye istesin diyorum sırf cinsellik derdi diyorum.çocuklu biri olsa onun çocuğuna annelik yapabilir miyim onu da bilmiyorumsosyal medya şimdiki zamanda boş iş oradan adam gibi adamlar pek çıkmaz, nadir. gerçek bi beyfendi zaten sosyal medyadan yürümez ev muhabbeti yapmaz. boşanmış olmanın da gayet normal bi şey olduğunu bilir, çevrene bakabilirsin iş hayatında belki fark etmediğin insanlar olabilir onlara bakabilirsin. şimdi kızın olduğu için senin 1 değil 50 kere düşünmen gerekiyor ne yazık ki dünya bu hale geldi. çok dikkatli olmalısın
sosyal medya çoğu.çünkü ben dışarıya kızım ile çıkıyorum reel detanışmam çok zor direkt evlidr sorusu geliyor akıllara kızımla görenNerden tanışıyosunuz bu adamlarla?
nerde takılayım hanımefendi gttiğim yerler kızımla aile ortamı cafeler oyun alanları yedi yirmi dört gezen birisi değilim kiSosyal medyada takılıp etraf kötü dolu demek de ilginç.
Sosyal medya çöplük gibi bir yer. Ordan tanışıp mutlu olanlar da var ama milyonda bir onlar. İyisinin denk gelmesi zor. Zaten kadınlar tarafından tercih edilecek bir erkek reelde de tercih ediliyor. Çok eşli takılmak isteyen erkekler veya reel hayatta kimsenin yüzüne bakmadığı iğrenç herifler genelde sosyal medyadan deniyor şansını. He iyisi de vardır ama denk gelmeniz samanlıkta iğne aramak gibi olur.sosyal medya çoğu.çünkü ben dışarıya kızım ile çıkıyorum reel detanışmam çok zor direkt evlidr sorusu geliyor akıllara kızımla gören
evet sosyal medyadan mükemmel bir insana rastlamak çok zor mekanlar da rastlamak çok zor mesela bazıları cafelere sırf karı kız tavlamak için geliyor zengin süsü verip kendine kiralık araba bile tutanı gördümSosyal medya çöplük gibi bir yer. Ordan tanışıp mutlu olanlar da var ama milyonda bir onlar. İyisinin denk gelmesi zor. Zaten kadınlar tarafından tercih edilecek bir erkek reelde de tercih ediliyor. Çok eşli takılmak isteyen erkekler veya reel hayatta kimsenin yüzüne bakmadığı iğrenç herifler genelde sosyal medyadan deniyor şansını. He iyisi de vardır ama denk gelmeniz samanlıkta iğne aramak gibi olur.
Özellikle hiç tanımadığı, hakkında hiçbir bilgi sahibi olmadığı rastgele bir kadına mesaj atıp bam güm yürüyen bir erkekten hayır gelme olasılığı çoooook düşük. Hani internetten tanışmışsınızdır ama ortak görüşleri, hobileri paylaşmanız dolayısıyla iletişiminiz oluşmuştur onda yine belki iyisi denk gelebilir. Ancak hiç tanımadığınız birinden mesaj geliyorsa pek bir şey beklemeyin.
Ayrıca internetten tanıştığınız insanlara kızınızla tek yaşadığınızı söylemeyin.
sizi anlıyorum mesela bir mekanda da adam gelse yanımıza konuşsa sapık muamelesi yaparız e filmlerde ki gibi kitaplar havaya saçılsın bir tanışmada olmuyor e eş dost tavsiye ediyor onu da denedim onayladım evlendiğim kişi bipolar çıktı37 yaşında hiç evlenmemiş biri olarak yazıyorum. Çoğu erkeğin bakış açısı maalesef aynı. İnanın sizin boşanmanızla ilgili gördüğünüz muamele değil. Çevremde benim gibi hiç evlenmemiş, evlenip boşanmış, çocuğu olan arkadaşlarım da maalesef aynı şekilde dönüşler alıyor. Gerçi benim de erkek seçimim sıkıntılı. 10 tane aday olsun karşımda. 9 u düzgün 1 tanesi problemli olsun. İlla giderim o problemliyi seçerimkova burcuyum aykırıyım biraz ondan sanırım:)
Ayrıca sosyal medyadan tanışmalar genel de çöp oluyor. Çoğu erkek kişisi kafa dağıtmalık giriyor. Ciddi ilişki düşünüyorsanız -ki bende ciddi düşüyorum - tanışma noktası orası olmayacak emin oldum buna:)
Ama yalnız kalmakta artık sıkıntı yaratmıyor bana. Şöyle çözüm buldum. Haftada iki reformer pilatese gidiyorum. Spor yapınca otomatik mutluluk hormonu salgılıyor insan. Vücudum şekillendikçe özgüvenim de yükseliyor. Evde baktığım köpeğim, tavşanım ve kuşlarım var onların temizlik, bakım ve ilgilenmesi ile vakit geçiriyorum. Arada da annemi, köpeğimi alıyorum. Biniyoruz aracımıza fıldır fıldır geziyoruz:) Ayrıca 16 yıllık kurumsal beyaz yaka çalışanım:) Çevre de var ama olmayınca da olmuyor hani. Evlilik hayatını merak etmiyor da istemiyor da değilim ama olmayınca olmuyor işte:) Ben saldım yani, oturdum hayırlısını bekliyorum öylece
sizi anlıyorum mesela bir mekanda da adam gelse yanımıza konuşsa sapık muamelesi yaparız e filmlerde ki gibi kitaplar havaya saçılsın bir tanışmada olmuyor e eş dost tavsiye ediyor onu da denedim onayladım evlendiğim kişi bipolar çıktı
Yalnız 1.maddede patladım. Erkek benden bilezik istedi nedir yaValla ben öyle de utanıom :) kafe de yanıma gelse falan:)
benim aynalara yansıyan moktan ilişki tecrübelerim
1. ex nisanlı bana bilezik takacağı yere benim ona bilezik vermemi istedi. Sülalesindeki bütün kadınları ilişkimize soktu.
2. üniv den çok samimi arkadaşımın eski eşi (kızla uzun zamandır görüşmüyorduk, gerçi bu kişiyle de görüşmüyorduk. Eski günlerden bir arkadaş gibi askıda bıraktım, ilişkiye çevirmedim.)
3. Alkolik bir doktor.
4. Hele sonuncuuu :) ona kalbim çarptı. Askerdi kendisi güzel rütbeli bir komutandı. Çok yakışıklıydı, boyu boyuma, yaşı yaşıma idi. Irağa 6 aylık göreve gidiyor diye halil sezai isyan moduna bağladı. Ben evlenmek istemiyorum, çocuk istemiyorum, üremek falan istemiyorum dedi. Onu da 3 bye bye ile gönderdik:)
Yalnız 1.maddede patladım. Erkek benden bilezik istedi nedir ya
Merhabalar bende denizliliyim yazar mısınız banaSabıkalılara varacak kadar kötüyse erkek seçimleriniz, siz seçmeyin. Kızım var diyorsunuz bir de. Görücü usulü falan birileriyle tanışın illa hayatınıza birini alacaksanız.
Yanında bir erkek olmayınca hayattan zevk almayan kadınlar her zaman moktan erkeklere denk gelirler. Değişmez kuraldır bu.
Ya hahaha bu sitede daha neler duyacağım derken her defasında daha ilginci geliyor. Yenilen pehlivan güreşe doymamış altın kispetini sizden istemiş diye yorumladımDaha komik birşey söyleyeyim de güldüreyim
Kendisi yağlı güreş baş pehlivanı idi. Sürekli yeniliyordu. Ben de dedim içimden. Her halde altın kemer kazanamıyor diye hırs yaptı benden bilezik talep etti
Sizinki cidden cimrilik-hesapçı turnusolu olmuş :)Haaa uzun yıllar önce de işyerinden bir arkadaşım kuzeniyle tanıştırdı. 2. Görüşme de benden babasının aracının mtv si ni ödememi istediNeymiş benimle evlilik düşünüyormuş Hayat müşterekmiş:)
benim hayatım demiyorum zaten ince eleyip sık dokuyorum tabiki ben sadece yalnızlıkda zor bunu kızım hariç kimse ile dolduramıyorum ailem de anlamıyor ynımda değiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?