hep kötülere denk gelmek

bennetton

Guru
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
244
121
303
Afyon
Meehabalar ben boşandım bir kızım var 7 yaşında şükür düzenimi kurdum memurum kiraya çıktım ailem ile yaşamıyorum.boşandığımdan beri sürekli etrafımda birileri oldu kimi iyi niyetli kimi kötü.şans vermeye çalıştıklarım ya sabıkalı çıktı ya sorunlu.bir de yalnız yaşadığımı bilen her erkek direkt sana geleyim sende oturalım muhabbeti yapıyor tiksindim artık boşandığım için cinsel obje görülmekten.açık kapı gibi görülmekten.hepsinin amaç aynı ve bunların çoğu sosyal medyadan ekleyen tipler.evet diyeceksiniz şimdi delirdin mi neden birileri ile oluyorsun boşandın keyfine bak.ben bir buçuk yıldır yalnızım en güzel mekana da gitsem kendimi yalnız hissediyorum mesela kızımı alıp tatile çıkıyorum o kadar sıkıcı geliyor ki bana o tatil yalnız hiç zevk almıyorum sırf kızım için gidiyorum yanımda biri olsa daha hoş olmazmıydı diyorum.sonra o gittiğim tatillerde ya da herhangi bir ortamda aile olarak gelenleri görünce kendimi kötü hissediyorum.her işe kendim koşmam sanayiye gitmek bir erkeğin yapacağı işleri de sırtlandım yoruldum galiba .ailem zaten tutucu asla arkamda değiller.karşıma çıkan her erkeğin niyeti cinsellik olması beni tiksindir artık herşeyden ömrümü yalnız geçireceğim gibi.reel hayatta zaten karşıma çıksın desem ben her yere kızımla gidiyorum dışardan gören biri evli düşünür o yüzden kimse gelip de konuşmaya cesaret edemez yani.

Sabıkalılara varacak kadar kötüyse erkek seçimleriniz, siz seçmeyin. Kızım var diyorsunuz bir de. Görücü usulü falan birileriyle tanışın illa hayatınıza birini alacaksanız.

Yanında bir erkek olmayınca hayattan zevk almayan kadınlar her zaman moktan erkeklere denk gelirler. Değişmez kuraldır bu.

Yanlış bakıyorsunuz olaya.
Hepimiz yalnız gelip yalnız gidiyoruz.
Hayat uzun bir yol. Eninde sonunda ya eşi ölecek ya çocuğu evlenecek ama yalnız kalacağız. Hayat bu.
İlla birileri olunca keyifli olmuyor. Biri olsun, yalnız kalmayayım diye yapılan evlilik hatalı oluyor genelde.
Siz kendi hayatınızdan zevk almalısınız ne güzel evladınız yanınızda. Yalnız değilsiniz.

eski eşimle de görücü usulü tanıştık sonuç mutsuz oldum o da pek sağlıklı olmadi

yalnızlık yordu beni sanırım bayramlarda falan evde yalnız kalmak evdeki tadilatları kendin çözmeye çalışmak sürekli herşeye kendimin koşması

yalnızlık yordu beni sanırım bayramlarda falan evde yalnız kalmak evdeki tadilatları kendin çözmeye çalışmak sürekli herşeye kendimin koşması
Tadilat sürekli olan bir şey değil mesela illa her erkek anlamaz. Bizim evde tadilat işi olursa ustayı arayan bulan benimdi. Zor bir şey de değil.
Bayramda sevmediğiniz kayınvalide kayınpedere gitseniz daha mı mutlu olacaktınız mesela?
Benim yakın arkadaşlarından bekar olanlar bayramda yalnızsa tatile gidiyor geziyor mis gibi.

çünkü o zaman da yalnız kalmaktan korkup acele etmişsiniz şimdi olduğu gibi.
Yalnızlık o kadar kötü bir şey değil. Arkadaşlarınızla gezebilirsiniz, hobileriniz olabilir. Gezi kulüplerine katılabilirsiniz.
En yakın arkadaşım bekar, 40 yaşında. Benden çok ülke gezdi çünkü bekar ve benden az sorumluluğu var. Tiyatroya gider bunla ilgili bir hesap açtı hatta baya ileri derecede ilgileniyor. Yağlı boya resim kursları alarak evde de devam etmeye başladı. Aynı zamanda şehrindeki bir doğa klübüne üye bazı haftasonları yürüyüş yapıyorlar bazen kamp yapıyorlar.
Yani yalnızım diye bu kadar dertlenmiyor. Evli olmak için evli olanlar eminim ona imrenerek bakıyordur

Bakış açınız çok yanlış. Hayatınızda biri olmadığı için hiçbir şeyden zevk almıyorsunuz. Kendi kendinize yetme mutluluğundan mahrumsunuz. O yüzden de hiçbir zaman tam mutlu olamazsınız, hayatınızda biri olsa bile. Halbuki kızınızla birlikte tatile gitmek o kadar huzur verici ki. Ben de tatillere gittim arkadaşlarımla sevgilimle ama en zevk aldığım tatil annemle yaptığım tatillerdi. Eminim sizin boşanmanız, kocanızdan ayrılmanız da çok zor ve problemli olmuştur. Çünkü saygısızlık bile görse bu kafada insanlar, illa hayatımda biri olsun diye saçma tavırlara katlanıyorlar.

Ayrıca kızım var diyorsunuz, sosyal medyadan sabıkalı erkekleri buluyorum diyorsunuz. O kadar tehlikeli ki, siz erkek seçmeyin bence. Umarım görücü usulü biri ile tanışırsınız bu kadar istiyorsanız.

eski eşimle de görücü usulü tanıştık sonuç mutsuz oldum o da pek sağlıklı olmadi
En azından sabıkalı falan değildi sanırım eski eşiniz.
Arkadaşın görücü usulünden kastı ipsiz sapsız olmasın birilerinin tanıdığı ve genel özelliklerini bildiği biri olsun.
Tabi ki bu yolla da gelecek insan şeytan çıkabilir ama sosyal medyadan daha sağlam bir referans durumu mevcut.

Bu durumun yalnız yaşamanızla ya da boşanmış olmanızla ilgisi yok erkeklerin fıtratı maalesef bu. Onlar sizi cinsel obje olarak görüyorsa sizde onları görün. Her şeye kendinizin koşması çok daha iyi en azından kimseye bağımlı değilsiniz. Tabi ki yanınızda birinin olup yardımcı olması hoş bir şey ama bunun içinde hayatınıza saçma sapan insanları sokmayın. Acele etmeyin hayatın tadını çıkarın.

7 yaşında bir kız çocuğu annesi ve birçok olumsuz tecrübeleri olmuş olan bir kadın olarak,bir süre bu gönül işlerine ara mi verseniz.Kurslara,eğitimlere katılarak arkadaş grubu oluşturu.Yalnızlık hissinizi kendinizi gelistirerek,kaliteli etkinlikler yaparak yaparak yenmeye çalışsaniz.Haaa illa hayatımda biri olmalı da diyorsan eş dosttan referanslı sabıkası olmayan,en azından sapık olmayan insanları da evinizde değil de dışarıda tanıyın.

Sosyal medyayı bırakın,Sizin bir evladınız var beraber gittiğiniz tatilden zevk almamak ne demek sizin aklınız başınızda mı??? Umarım küçük çocuğa bu saçma duyguyu yansıtmıyorsunuzdur.Önceliğiniz evladınız olsun,sürekli birileriyle görüşüp durmayın,biri musallat olur ananızdan emdiğiniz sütü burnunuzdan getirir......

insan nasıl kızıyla yaptığı tatilden zevk almaz yahu
ben çarşıda vs işim olduğundan kızımın okuldan gelmesini beklerdim küçükken,beraber gidelim yürüyüş yapmış oluruz diye
ayrıca 20 yıldır yalnızım evime sütçüsü de tüpçüsü de tamircisi de marangozu da ustası da geldi
üstelik yıllardır çalışıyorum daha da kimse sana gelelim oturalım falan diyemedi ,alnını karışlarım adamın
en sevmediğim şey ama söylemek zorundayım acaba bir dönüp kendinize bakmanız mı lazım bu kadar kötü sabıkalı vs insanlarla tanıştığınıza göre
kızınız eğer bu düşüncelerini hissediyorsa çok mutsuzdur ,benden söylemesi

Etrafin getirdiklerini de gec konu sahibesi, bence kendin tanismalisin. Disari cikiyor musun, hayata karisiyor musun?
çıkıyorum her hafta kızımla çıkarım genel de amam arkadaşlar ile ayda yılda bir kızım benim dünyamın merkezi hep onun mutluluğu için uğraşıyorum o ne seviyorsa onu yapıyoruz

kızımla gitmek mutlu ediyor ama saatlerce araba kullanmak iki çift laf edememek vs gibi şeyler kendimi kötü hissettim

kızımla gitmek mutlu ediyor ama saatlerce araba kullanmak iki çift laf edememek vs gibi şeyler kendimi kötü hissettim
Bu kafadan çıkın erkek kahrı çekmeye bu kadar meraklı olmayın.Önce kızınızı büyütün kendini savunacak ayakları üstünde duracak yaşa gelsin sonra ne yaparsanız yapın.Sabıkalı,sapık adamları kendime neden çekiyorum diye de oturun bir düşünün....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…