Meehabalar ben boşandım bir kızım var 7 yaşında şükür düzenimi kurdum memurum kiraya çıktım ailem ile yaşamıyorum.boşandığımdan beri sürekli etrafımda birileri oldu kimi iyi niyetli kimi kötü.şans vermeye çalıştıklarım ya sabıkalı çıktı ya sorunlu.bir de yalnız yaşadığımı bilen her erkek direkt sana geleyim sende oturalım muhabbeti yapıyor tiksindim artık boşandığım için cinsel obje görülmekten.açık kapı gibi görülmekten.hepsinin amaç aynı ve bunların çoğu sosyal medyadan ekleyen tipler.evet diyeceksiniz şimdi delirdin mi neden birileri ile oluyorsun boşandın keyfine bak.ben bir buçuk yıldır yalnızım en güzel mekana da gitsem kendimi yalnız hissediyorum mesela kızımı alıp tatile çıkıyorum o kadar sıkıcı geliyor ki bana o tatil yalnız hiç zevk almıyorum sırf kızım için gidiyorum yanımda biri olsa daha hoş olmazmıydı diyorum.sonra o gittiğim tatillerde ya da herhangi bir ortamda aile olarak gelenleri görünce kendimi kötü hissediyorum.her işe kendim koşmam sanayiye gitmek bir erkeğin yapacağı işleri de sırtlandım yoruldum galiba .ailem zaten tutucu asla arkamda değiller.karşıma çıkan her erkeğin niyeti cinsellik olması beni tiksindir artık herşeyden ömrümü yalnız geçireceğim gibi.reel hayatta zaten karşıma çıksın desem ben her yere kızımla gidiyorum dışardan gören biri evli düşünür o yüzden kimse gelip de konuşmaya cesaret edemez yani.