Hep kötülük, hep kötülük!

Dionisa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
8.146
14
158
36
İstanbul
Gerçekten şu dünyaya kötülükler entrikalar hakim olmaya başladı.
bir tek unutma beniyi izliyorum oda evde canımın sıkıntısından ama senaryo o kadar kötülükler üzerine yazılmış ki insanın sinirinin bozulmaması imkansız
izlemek istemesem de dayanamayıp izliyorum.
Facebook sayfasında da takip ediyorum.
Takip edenler olayı abartmış durumda.
İzlerken etini koparanlar, tv ye terlik atanlar bile var.
Bu kadar kötülüğe yer vermeleri sinir bozuyor artık.
Dizide ki erkeklerin her biri en az 3-4 eş değiştirdi
bu genç kızlarımıza da çok kötü bir örnek.
eniştesinden çocuk yapıyor sonra ablasını delirtmeye çalışıyor yine çocuğu kendinden sanan kadın eve bakıcı olarak giriyor bu sefer oda kocasına göz dikiyor bu bölümde de bebeğin annesini arabayla ezdi.
o kadar da gerçekçiydi.
2 kafa dağıtalım diye izleyecek hiç birşey kalmadı.
yeterince kötülük varken ha bire teşvik ha bire teşvik.

işin özü ben tv de bu kadar kötülük konu edilmesin istiyorum
herşeyin bir dozu olmalı.
o kadar rtüke şikayet mesajları gönderildi ama hala aynı hatta daha beter.
tacizler, tecavüzler, entrikalar, küçük yaşta ailesine diklenenler vs hangi birini sayayım ki
resmen kötülükler ile prim yapılıyor
İnsanlar dizilerde gördüklerini demekki böyle şeyler de oluyormuş diyerek gerçek hayata yansıtıyorlarmış artık.

sizlerden de ricam rtüke mesaj atın bu kadar abartı olmasın artık.

Umarım anlatabilmişimdir derdimi.
Teşekkürler...

ay cnm izleme oyle diziler, sinirini bozmaya degmez, sen fazla kaptirmissin, aynen benim nenemde o diziyi izliyor, ilkay diye bir kiz var sanrim ondan nefret ediyor soyleyip duruyor.

ay cnm izleme oyle diziler, sinirini bozmaya degmez, sen fazla kaptirmissin, aynen benim nenemde o diziyi izliyor, ilkay diye bir kiz var sanrim ondan nefret ediyor soyleyip duruyor.

Yok canım ben aşırı bağlanmadım zaten son zamanlarda daha çok izliyorum o kadar
izlemesem aklıma gelmiyor gerçekten.
ama o kadar saçma ki büyüler bilmem neler
insanlar kendilerini çok kaptırmışlar ben bunu sorun ediyorum
tırnağını kıranlarmı ararsın ne ararsan var

Günlük diziler olduğu için konuyu deştikçe deşiyorlar konu sıkıntısından etmedikleri kalmamış duyduğuma göre o onunla şu bununla

Ah arkadaşım ekran böyle saçma sapan dizilerle dolu izleme sende.
Ben hep komedi dizileri izliyorum germiyor insanı aksine güldürüyor,sende öyle yap

ben de artık türk dizisi izlemiyorum. çok fazla entrika ve dram var. dizilerin 90 dakika olması, dizi öncesi geçen haftanın bitmeyen özeti, zırt pırt reklam çıkması falan derken iyice sıkıcı oluyor.

Televızyonu evınızden kaldırın evın basdusmanı televızyon

cok haklısınız bızım toplumumuz henuz bu kadar bılgılı degıl ve bu tarz dızılerın yayından kaldırılması gereklı
dusunsenıze gercekten ablasından yda bır ınsandan nefret eden hastalıklı bı dusunceye sahıp brının bu dızıyı ızledıgını ızleyıp care bulacak derdıne ıste
emınım orada olanları ızleyıpte deneyen bırcok kısı vardır yazık gercektenn

kumanda denen birşey var izlemezsin olur biter......dizilerde olan olaylar sanki normal hayatta yaşanmıyor ..yaşanıyor ki konu oluyor ...bukadar takılmayın bu dizilere Allah aşkına ... kötülük ve kötüler her yerde böyle olmasa iyilik anlaşılmazdı dünyanın düzeni bu garipsenecek birşey yok takma kafana bu kadar

Dizilerde olanlar gercek hayatta yasanmiyor hanimlar,mutlaka istisnalar olur basina gelenler olur ama genele bakildiginda bizim dizilerimizin konulari sapkinlik icinde hepsi normal disi ve isin kotusu insan gercek olmadigini bile bile izlerken kendini boyle olaylara alistiriyor ne var bunda gercek hayatta da var diye dusunuyor.kotu karakterler iyi gibi gosterliyor.ask bel alti!ask varsa asklarinin onundeki her yol mubah gibi gosteriliyor.en cok izlenen dizilerin bile kendi icinde tutarsizliklari,konu daginikligi okadar cokki..amator dizi gibi.ben bu konudaki dizilerin bilincli olarak yapildigini dusunuyorum.ahlaki bozukluk meydana getirme amacli.daha onceden amerikada yasamistim bekarligimda.orda kanallari secip parasini oduyorsun ve ona gore izliyorsun bizde ise ozellesme yok tum dutturuk kanallar sacma diziler yayinliyor ve herkesin evinde tv olunca kanal ayirt etmeden izleniyor.isin kotu yani insanimiz secici degil ve baska insanlarin hayatina olan merakimiz yuzunden en belden alti diziler en cok izlenen diziler oluyor.yabanci dizileri bi izleseniz birdaha asla turk dizisi izlemezsiniz.eski bi dizi ama prison break dizisini izlerken kalbim duracak gibi olurdu netten bulabilorsiniz.bende konu sahibine katiliyorum duyarsiz kalmamaliyiz ozelliklede bu sacma dizilerin yayin saati degismeli kucuk cocuklar cok etkileniyor gordugunu gercek saniyorlar.

Konu bulmak icin sacmaliyorlar resmen.. Ve bütün kanallar, diziler anlasmis gibi sürekli kötü olaylar üzerine kurguluyorlar konulari.
Mesela öyle bir gecer zaman ki psikoloji bozuyor resmen. Insan düsünüyor, o kadar olay benim basima gelse Bakirköydeydim diye. Mesela Mete, o kadar dayak yedi, yüzünü dagittilar, karnini defalarca tekmelediler ama su an masallahi var. Inandirici olmayi bile basaramiyorlar artik, nasil olsa gereksiz seylere merakli insanimiz her türlü izler diye herseyi kakaliyorlar bize.

Haberler desen magazin gibi oldu artik. Gercekleri en iyi yansitan kanallar tek tük. Eskiden sabah haberlerini cok severdim, kahvaltiyla iyi giderdi. Artik istahimi kaciriyor. Haberlerde degisen pek bir sey yok, ben degistim sanirim. Artik daha hassas ve duyarliyim. Sabah güne baslarken kaza ve ölüm haberleri duymak cok canimi sIkIyor. Aslinda bu tip haberler aksam yayinlansa daha mantikli ama nerde kim düsünür sanki toplumun psikolojisini.

Tv hem eglenceli, hem de egitici ögretici olmali. Insan karsisina gectigi zaman kafa dagitip, keyif almali ayni zamanda bir seyler ögrenmeli. Ama ne kadar gereksiz sey varsa tvde, adi üstünde aptal kutusu. Amac insanlarin beynini yikamak, gercek hayattan uzaklastirmak.

En iyi yöntem tv izlememek. Ben eskiden cok severim, saatlerce kalkmazdim basindan. Artik aklima bile gelmiyor. Dizi takip etmiyorum, edemiyorum, sIkIyor. Sadece ilk bölümlerini izleyip birakiyorum, o da merakimdan. Tvsiz yapamam dersen, kablo tv baglat National geographic, discovery chanel gibi belgesel kanallarini izle, Mtv, dream gibi müzik kanallarini karistir, arada ac nickelodeon sünger bob izle kafani dagit. Inan bu sekilde daha eglenceli ve egitici...

Rtük sizin evinizde. İzlemeyin, izlettirmeyin olur biter.

Aslında dizilerde suç bulmak anlamsız
Hayat acımasız ve çok fazla kötü insan var
Yani dizilerde gördüğümüzü sandığımızdan daha beterini yaşıyan insanlar var
Birde bu olayda sadece genç kızlara kötü örnek değil
Genç neslimizin hepsine kötü örnekler(erkek-bayan)
Genelleme yapmıyalım

Rtük sizin evinizde. İzlemeyin, izlettirmeyin olur biter.

çok doğru

hayat zaten sıkıntılı bide böyle dizileri okuyup ne diye yorgun beynimi iyice yorayım. hiç dizi izlemiyorum. arada neşelndirecek bi kaş bişeye denk gelirsem an ala.. kitap oku, dergi karıştır. bi kitaba kaptırısan kendini tv halt etsin

kuzey güney başladığında onu izliyodum ama baktım hiç olumlu bişey yok. izledikçe kahroluyom sanki kuzay amcaoğlum. hadi nen dedim. kaç haftadır açıp bakmıyom

Aynen öyle. Hicbişi yapamazsan gir mutafağa yemek yap

Evet bende bunu söylemek istiyorum işte.
çevremde bunun en büyük örneğini de gördüm gercekten..

evet hatta benim televizyonumun kapatma düğmesi var ona basıyorum.
ben kendimi dizlerden alamıyorum müptelası oldum demedim
bu kadar kötülük hepsi birden karabasan gibi kimin basında var.
herkesin eşi 3 5 kadın değiştirip sonra sözde aşk sevgi için görmezden mi gelinmeli...

alemin kralini izle kafa dagitmak istiyorsan... böyle sacma dizilere da kafani yorma canini skma bence :))

oyuncalari oya basar, safak sezer, evrim akin,.. komik ve cok eglenceli bir dizi.. persembe aksamlari atvde izleyebilirsin

çok iyi anlamışsınız beni teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…