Hep kötülük, hep kötülük!

Canım ben tv izlemiyorum normalde günde 2 saat en fazla bu dizi içindi ama yıldım resmen.
insanlar zaten kafa dağıtmak isterken ha bire saçmalık dönüyor ekranlarda.
silahların patlamadığı bir dizi yok şuan ve artık bu tarz şeyler iyice benimsendi..

bahsettiğin dizinin müptelası kayınvalidem..bazen onunla ben de bakıyordum,aman Allahım çok enteresan olaylar var.her güne dizi yetiştiricez diye iyice cılkını çıkarmışlar.
tv seyrediceksek de aslında faydalı şeylere bakmalıyız.güldürücü,bilgilendirici yayınlar da var.

Rtük sizin evinizde. İzlemeyin, izlettirmeyin olur biter.

Aynen öyle. Hicbişi yapamazsan gir mutafağa yemek yap

bende trükten bahsettim zaten.
günde en fazla 2 saat izlerdim artık onuda izlemicem.
benim yapacak çok işim merak var etmeyin.
burda anlatmak istediğim şey çok farklıydı
genç neslimizin halini gerçekten düşünemiyorum şuanda böyleysek..
boşverelim nasıl olsa dizi senaryoları çok normal
herkes amcasıyla eniştesiyle olabilir.
hatta 18 yasındaki kızlar 60 yasındaki adam için ailesinden vazgeçebilir.
bunlar çok normal evet.
daha çok bihter behlül kuzey güneyler yetişecek

canım ben izlemiyorum sen izlemezsin ama bunu izleyen bir çok insan var. az olsun öz olsun diyip bitirmiyolar çünkü izleniyor.
bu tür programların kötü etkileri anlatılsa halka fena mı
ama yok
haberler bile magazin...

Yapılacak iş kısımını size söylemedim. Yorumunu alıntıladığım arkadaşa söyledim. Vardır/yoktur bilemem.

Kurduğunuz cümlelerle duyarlı vatandaş izlenimi yaratıp bizi mi aşağılıyorsunuz; evet ben kuzey güney izlerim, evet ben behzat c izler gülerim.... Cünkü onların gerçek olmadığını bilecek kadar bilinçliyim, onlara bakıp "nereye gidiyor bu gençlerin hali" demeyecek kadar gerçekçiyim.

Son düzenleme:

Yine yorumlar başka taraflara kaymaya başladı.
ben duyarlı vatandaş izlenimi yaratmıyorum, öyleyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…