- 8 Haziran 2016
- 64
- 42
- 3
- 38
- Konu Sahibi evdeki ses
-
Evet ya benzinliyle arasinda 5-10 bin lira fark ediyor. Ama satarken de yuksek fiyattan satma avantaji var. Bir de petrol fiyatlari malum benzinli araci evin onunden oynatamazlar.Doğru ama dizel araçlar çok pahalı.
Dizel ve otomatik vites cok dogru bir secim. Ben olsam ford focus alirdim. Bana hep saglam araba gibi gelmistir ki kendim de ford kullaniyorum hem az yakiyor.
Doğru ama dizel araçlar çok pahalı.
Hangi marka olursa olsun Rabbim kazasiz belasiz ,güle güle kullanmayi nasip etsin.
D h yi bilemedim. Ama konunun burda kalması çok işime gelir.Burasibbu konuyu danismak icin dogru mu bilemedim
D.....h..... de bi sorun isterseniz
Honda jazzz arastir istersen ....
Bi tane forum var ya kk nin erkek versiyonu gibi ama erkeklere ozel degil. Orda bu konulardan anlayan cok insan oluyor. Oraya danissaniz daha isinize yarar cevaplar alabilirsiniz diye soyledim.D h yi bilemedim. Ama konunun burda kalması çok işime gelir.
Bi tane forum var ya kk nin erkek versiyonu gibi ama erkeklere ozel degil. Orda bu konulardan anlayan cok insan oluyor. Oraya danissaniz daha isinize yarar cevaplar alabilirsiniz diye soyledim.
Açık söylemek gerekirse 40 50 bine varan araba alma olayı bence ciddi olarak biriktirilen paraya haksızlık çünkü o araba hemen bikaç yıla 30 40 bin oluyor.Selam arkadaşlar, geçenki ev satın alma konusundan beni hatırlarsınız belki. Ev işi bize ağır geldi vazgeçtik.Onun yerine şimdilik bir araç alalım dedik.
Araç için bütçemiz 30 bin ile 55 bin aralığında. Otomatık vites ve dizel bir araç bakıyorum. Kullanım kolaylığı için otomatık vıtes, uygun fıyatlı az yakan bir araç olsun diye dizel tavsiye ediliyor sanırım. Doğru mudur? Tecrübelerinize göre siz hangi model aracı tavsiye edersiniz hanımlar?
Hayat hep mal mülk derdi ile geçiyor, o yüzden konumu BDV ye açtım arkadaşlar.
Açık söylemek gerekirse 40 50 bine varan araba alma olayı bence ciddi olarak biriktirilen paraya haksızlık çünkü o araba hemen bikaç yıla 30 40 bin oluyor.
Az daha biriktirseniz ev dşünseniz sanki daha iyi givi küçücük de olsa bi ev alır en azından kiraya verirsiniz
Uzun vadede karlı değil evet yeni model çıkacağı için ama daha kısa vadede döviz değerlerine göre arttığı için araba alım satımından kar eden de olabiliyor.Gönlünüze göre olan olsun inşallah ama dediğim givi ben olsam az daha biriktirir minnak da olsa ev alırdım siz bilirsiniz:)Hic arac almadim daha once, arabalar her zaman pahaliymis gibi gelir bana. Tabi yeni modelleri ciktikca eskiler degerden duser. O yuzden mumkun oldukca en fatal 5-6 yasinda araclara bakmaya calisiyorum. O da yine pahali oluyor malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?