Hep mal mülk :)

Eşim zaten beni ikna eder, o seçer onun arabası olur :) ben benim de kolayca kullanabileceğim bir araç olsun istiyorum. İkimiz seçelim eşimle diye.

Düz vites manuel mi demek?

Eşim zaten beni ikna eder, o seçer onun arabası olur :) ben benim de kolayca kullanabileceğim bir araç olsun istiyorum. İkimiz seçelim eşimle diye.

Düz vites manuel mi demek?
Çok pratiğin yoksa küçük araç iyi olur. Park etmesi fln kolaydır. Düz vites yani manuel :) şehiriçinde en iyisi otomatik,daha pahalıdır ama rahattır.. Geri görüş,ön görüş kamerası olsa mesela süper olur senin için. Sen modeli beğen eşin teknik kısmına baksın :)

Şuanda biz de ev için para denklestirmeye calısıyorız sırf peşinatımız yok diye
Bnce paranıZı arabaya yatırmayın siz bilirsiniz ama kesinlikle insanın hayatında önce evi olmalı ve ileride bu paranızı da harcayınca hiç ev sahibi
Olamayabilirsiniz
Ne kadarlık ev düşünüyordunuz

japon ve alman üretimi araçlardan şaşma derim.
55 bin param olsa wv golf alırdım.
bizde şuan honda var. honda da japon arabasıdır, sağlamdır iyidir candır

Ben de fıat bravo aldım benzinli kesinlikle dizel alın derim inanılmaz benzin yakıyor

Alah kolaylık versin. Biz 200.000 değerinde ev bulabiliyoruz, 100 bin de peşinatımız olacak ama inan cesaret edemedim. Ben memurum eşim özel sektör. Maaşım düşük benim. Eşim işten çıksa bi an, o ay öylece kalırız. Bebeğimiz var bakıcı giderimiz olacak.Benim maaşım krediye ve bakıcıya yetmez. Şimdilik bi araba alıp, bir yandan da para biriktirmeye devam edicez. Evı bulunca arabayı satarız. Elden çıkarması kolay bir araç bakıyorum.

Sizin bebeğiniz yoksa bi cesaret girin ev işine. Bakıcı gideri 1000 1300 arası her ay, benim elimi kolumu bağlıyor. Bebeğin kendi masraflarını hiç katmasak bile hesap tutmuyor.

Yalnız size tavsiyem eğer gerçekten araba ihtiyacınız yok ise almayın derim. Bir çocuk gibi masrafı var. Ben bazen sinirlenip satasım geliyo arabayı. Evet çok güzel bir kolaylık ama benziniydi, muaynesiydi, vergisiydi, bakımı vs derken insanı çileden çıkartıyor.
Birikim amaçlı al-sat yapabilirsiniz aslında.

japon ve alman üretimi araçlardan şaşma derim.
55 bin param olsa wv golf alırdım.
bizde şuan honda var. honda da japon arabasıdır, sağlamdır iyidir candır
Honda ve wv golf, ok aklımda.

Wv golf müthiş tavsiye edilen bir araç. Bi de Toyota Corolla. Bu ikisi favori nedense.

Evet babam hayatı boyunca hiç arabasız gezmedi ve o masrafını çok yakından biliyorum. Annecim babama bu aracın aylık masrafı benden daha çok tutuyo der hep :)

Düşük motor daha az vergi demekmiş. O yüzden 1.6 ya bakıyorum. Bir de benzinli değil dizel olmalı imiş yakıt tasarrufu açısından. Son olarak bir de manuel almak lazımmış tamiri daha az masraflı diye ama ona yokum. Ben otomatik istıyorum. Bi arkadaş söyledi sağolsun, otomatık araçlarda 3-5 yıllık almak lazımmış. Paramın yettiğince az yaşında bir araç almaya çalışacağım.

Geri görüş ve ön görüş kamerası aceba araca sonradan eklenebilen bir özellik mi? Mesela klima taktırmak gibi.

Geri görüş ve ön görüş kamerası aceba araca sonradan eklenebilen bir özellik mi? Mesela klima taktırmak gibi.
Arabayı alırken istediğin özellikleri ekletiyorsun. Her arabanın belirlik opsiyonları var sen bütçen dahilinde canın ne istiyorsa seçiyorsun. Her opsiyon para demek. Açılır cam tavan,geri görüş ön görüş kamerası,otomatik park,otomatik açılır bagaj vs.. Aklıma gelenler bunlar.
Sonradan eklenmezler

Dizel iyi bir tercih az yakar iyidir.
Otomatik vites te cok rahat :)
bizim buralarda trafik sorunu yoktu eskiden normal vitesin gideri vardi ama simdi acayip dur kalk yapiliyor. Her kosulda cok rahar edersiniz.
Simdiden Güle gülekullanin.

Arabam toyota corolla...otomatik vites...yakıtı yakmıyor,kokluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…