- 8 Haziran 2016
- 64
- 42
- 3
- 38
- Konu Sahibi evdeki ses
-
Uzun vadede karlı değil evet yeni model çıkacağı için ama daha kısa vadede döviz değerlerine göre arttığı için araba alım satımından kar eden de olabiliyor.Gönlünüze göre olan olsun inşallah ama dediğim givi ben olsam az daha biriktirir minnak da olsa ev alırdım siz bilirsiniz:)
Hız tutkunu değilseniz kia picanto derim.. ben de gelmesini bekliyorum sabırsızlıkla:)
Çok teşekkürler üşenmeyip yeniden yazdığınız için :)Amaaan o kadar yazmıştm sildim yanlışlıkla(
Dizeller 5-10 bin fazla,benzinliler çok yakıyor. 3-5 yıllık benzin+lpg li bişey bakasnız?
3 yıl önce 35 e almıştk arabamı (otomatik honda cıvık) şimdi ederi 45.. kar amacı gütmüyorm. Zarar edersn diyenler için dedim.ben çok memnunum,hem hondalar çok sağlam oluyor hem de güvenilir araçlar..
Eğer dizel alacaksan 0km veya 0 ayarında almalısın bence,dizellerde motoru çok kolay zarar görebiliyor ve arıza çıkarırsa 3-5bin masrafı olur. Benzinlilerde km si dizel kadar önemli olmuyor motoru açısından.. eğer eşin kullanmayacaksa micra lara da bak bence.. ön arka park sensörü+otomatik vites+ küçük (park ve manevra kolaylığı) olması açısından uygun.. bayan arabası olarak satılıyor genelde.. dolu da oluyor aslında ama şehir içi arabası.. fiyatları da çkk uygun.. şimdiden hayırlı olsn
Valla ben kullanıcı yorumlarını okumuştum orda yokuşla alakalı bi şeyler yazıyodu ama tabi o yeri bilmediğim için yokuşun dikliğini kestiremedim.. aileme rahat gitmem ve oğlumla gezmem için eşim demişti tam senlik diye.. ben bayıldım zaten görünce resmen aşık oldum :) isterseniz siz de netten bi araştırın hoşunuza gittiyse..Aa hiç 1.1 motor araç olduğunu bilmiyordum. Yokuşlarda nasıldır aceba?
Hız tutkunu değilim de yine de 1.6 motordan azını kimse tavsiye etmiyor sanırım.
Görünüşü çok şirinmiş gerçekten.
Ay çok feci :/ah o kar edenlerden hic olamayiz biz, ancak dolandirilmadan bir arac alabilsek opup basima koyarim :)
Bizim bi arkadasin basina geldi yeni. Netten arac begeniyor. Araci expere gostermek icin anlasiyor satici ile. Lakin satıcı kapora gönder kapora gönder diye sık sık arayıp tacız edince bizim arkadaş huylanıyor. Plakadan araç kime kayıtlı öğrenıyor, arıyor gerçek araç sahıbını. Şok!! adamın aracı satılık falan değil. Satılık ilanında da 3. Bi kişinin adına.
Yanı kısaca dolandırıcı adam, birinin araç fotolarını başka birinin de adını bırleştirip malum ikinci el satılık oto sitesine koymuş düşünebiliyor musunuz! Sonra bizim arkadaş aynı adamı geri aramış siz utanmıyor musunuz resmen dolandıracaktınız beni diye tabi telefon çat yüzüne kapanmış, bi daha da ulaşılamıyor.
Lpg de motora zarar verir yalnız. Ben de araba arıyorum. O sebeple araştırdım. Otomatik daha çok yakar ve daha pahalı olur. Satarken zarar etmeyeceğin araba vw polodur. Dizelini ds bu aralıkta alabilirsin. Bütçene de uygun.Çok teşekkürler üşenmeyip yeniden yazdığınız için :)
Lpg nin kullanımı nasıl aceba? Sürüşte farkediliyor mu? Bir de cidden fiyat olarak baya daha ucuza mı geliyor?
Fiesta kullaniyorum memnunum. Ama focus daha iyidir diye dusunuyorumSiz de mi focus kullanıyorsunuz?
Ayy konuyla çok alakasız olcak ama,profildeki siz misiniz?Fiesta kullaniyorum memnunum. Ama focus daha iyidir diye dusunuyorum
Öyle ya, düşük motorlar yokuşta zorlanıyormuş deniliyor. Görünüşü çok tatlı da.Valla ben kullanıcı yorumlarını okumuştum orda yokuşla alakalı bi şeyler yazıyodu ama tabi o yeri bilmediğim için yokuşun dikliğini kestiremedim.. aileme rahat gitmem ve oğlumla gezmem için eşim demişti tam senlik diye.. ben bayıldım zaten görünce resmen aşık oldum :) isterseniz siz de netten bi araştırın hoşunuza gittiyse..
Çok doğru, km ile oynanmış da olabiliyormuş.Bu arada 2. el araba alırken mutlaka expere sor. Pert olmuş kimi arabalarda hasar kaydı yok. Keyfe keder boyalı diye denk getirebildiklerine satıyorlar.
Çok teşekkürler, toyotoların ikinci eli de çok iyi gidiyormuş. Elde kalmazmış. Kaç motor kullanıyorsunuz aceba?Benim arabam Toyota Auris. Dizel otomatik gayet de memnunum ve tavsiye ederim arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?