Hep mal mülk :)

ah o kar edenlerden hic olamayiz biz, ancak dolandirilmadan bir arac alabilsek opup basima koyarim :)

Bizim bi arkadasin basina geldi yeni. Netten arac begeniyor. Araci expere gostermek icin anlasiyor satici ile. Lakin satıcı kapora gönder kapora gönder diye sık sık arayıp tacız edince bizim arkadaş huylanıyor. Plakadan araç kime kayıtlı öğrenıyor, arıyor gerçek araç sahıbını. Şok!! adamın aracı satılık falan değil. Satılık ilanında da 3. Bi kişinin adına.
Yanı kısaca dolandırıcı adam, birinin araç fotolarını başka birinin de adını bırleştirip malum ikinci el satılık oto sitesine koymuş düşünebiliyor musunuz! Sonra bizim arkadaş aynı adamı geri aramış siz utanmıyor musunuz resmen dolandıracaktınız beni diye tabi telefon çat yüzüne kapanmış, bi daha da ulaşılamıyor.

Hız tutkunu değilseniz kia picanto derim.. ben de gelmesini bekliyorum sabırsızlıkla:)

Aa hiç 1.1 motor araç olduğunu bilmiyordum. Yokuşlarda nasıldır aceba?
Hız tutkunu değilim de yine de 1.6 motordan azını kimse tavsiye etmiyor sanırım.

Görünüşü çok şirinmiş gerçekten.

Çok teşekkürler üşenmeyip yeniden yazdığınız için :)

Lpg nin kullanımı nasıl aceba? Sürüşte farkediliyor mu? Bir de cidden fiyat olarak baya daha ucuza mı geliyor?

Aa hiç 1.1 motor araç olduğunu bilmiyordum. Yokuşlarda nasıldır aceba?
Hız tutkunu değilim de yine de 1.6 motordan azını kimse tavsiye etmiyor sanırım.

Görünüşü çok şirinmiş gerçekten.
Valla ben kullanıcı yorumlarını okumuştum orda yokuşla alakalı bi şeyler yazıyodu ama tabi o yeri bilmediğim için yokuşun dikliğini kestiremedim.. aileme rahat gitmem ve oğlumla gezmem için eşim demişti tam senlik diye.. ben bayıldım zaten görünce resmen aşık oldum :) isterseniz siz de netten bi araştırın hoşunuza gittiyse..

Bir de kalitesinden çok emin olduğum honda civic var.. ford focus da çok iyi araba.. yağ gibi akıyo diyolar ya aynen öyle işte :)

Eşine sor yaw,kadınlar pek ilgilenmiyoruz arabayla :) çok yakıp yakmaması aracın motoru,beygiri onlarla alakalı bence ( en son eşimin araba muhabbetinden anladığım kadarıyla ) bide gaza nekadar yüklenebildiğinle alakalı.. Benzin ve dizel fiyatlarına baktığında arada çok farkın olmadığını göreceksin zaten. 30-50 aralığında bi araba zaten çok güçlü motora sahip değildir. Şehiriçide kullanacaksan farketmezsin heralde farkı. Şehiriçinde kesinlikle otomatik vites.. Ama düz vitesin farkıda başka.. Sırf düz vites kullanabilmek için bazen arabaları değişelim bugün diyorum eşime :)
Kazasız belasız kullanın inşallah..

Aile yapısıda önemli, kaç kişi kullanacak genelde.
İkinci el önemli yarın ev almak isteseniz hemen satabileceginiz bi marka-model olmalı.

2-3 kişiyseniz Ford Fiesta- Vw Polo - Opel Corsa

Ay çok feci :/

Çok teşekkürler üşenmeyip yeniden yazdığınız için :)

Lpg nin kullanımı nasıl aceba? Sürüşte farkediliyor mu? Bir de cidden fiyat olarak baya daha ucuza mı geliyor?
Lpg de motora zarar verir yalnız. Ben de araba arıyorum. O sebeple araştırdım. Otomatik daha çok yakar ve daha pahalı olur. Satarken zarar etmeyeceğin araba vw polodur. Dizelini ds bu aralıkta alabilirsin. Bütçene de uygun.

Bu arada 2. el araba alırken mutlaka expere sor. Pert olmuş kimi arabalarda hasar kaydı yok. Keyfe keder boyalı diye denk getirebildiklerine satıyorlar.

Birikiminiz bu kadarsa uzerine biraz da kredi cekip 0km , ilerde daha rahat satabileceginiz bi arac mi alsaniz,2.el arabalar beni hep korkutmustur cok fazla dolandiricilik oluyo ,her usta da anlamiyo maalesef arabanin iyi mi kotu mu oldugunu.

volkswagen düşündünüz mü hiç ben onu kullanıyorm sağlamlığı konforu çok güzel.Elden çıkarmak istediğinizde de kolayca alıcı bulabiliyorsunuz.Dizeli az yakıyor 1.6 motor 1.4 motora göre daha fazla yakar bu ayrıntıları göz önünde bulundurarak seçebilirsiniz Ayrıca sıfır almaktan ziyade ikinci el daha mantıklı sıfırda olan aracı yarı yarıya düşük fiyatla satmış olursunuz

Dizel ve otamatik tabiki ilk tercih esim araba delisidir☺☺mecburen artk bende birseyler biliyorum..55 milyara sifir dacia sandero lar var..ama ikinci el dusunurseniz opel insigmalar super ötesi...

Lpg nin kullanımı nasıl aceba? Sürüşte farkediliyor mu? Bir de cidden fiyat olarak baya daha ucuza mı geliyor?[/QUOTE]

Valla ister istemez dizel le lpg farkı oluyor ama nerde ve nasıl kullanacağınızı en iyi siz biliyorusnuz.. şehir içi farketmez,otobanda sollarken gaza köklediğiniz zaman tabi ki dizel farkı var.. ben şehir içi kullanıyorm genelde,şehirler arasıysa da hız yapsam da dikkatli giderim,güvenlik şart

Benim arabam Toyota Auris. Dizel otomatik gayet de memnunum ve tavsiye ederim arkadaşım.

Öyle ya, düşük motorlar yokuşta zorlanıyormuş deniliyor. Görünüşü çok tatlı da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…