nişanlıyım ama yıllardır da evlerine girip çıkarım çok iyi tanıyoruz artık birbirimizi... yalan yok bazen kızsam da etsem de birtanedir annem. benim hayatta çok önem verdiğim birşey vardır. insanların acı günlerinde ve hastalıklarında yanında olmak destek olmak.. ama içten gelerek, samimiyetle... annem de öyledir. dayımı kaybettim hiiiç tanımamasına rağmen ortada söz yok nişan yok daha tanışılmamışbile kalkıp gelmeye çalıştı zor tutmuşlar ben zor durumda kalırım die... geçenlerde kendi annem hastalandı inanın teyzemler gelip yardım edelim yanında olalım demedi de kayınvalidem tutturdu buraya getirin ben bakarım ona diye... tabii ki ben dururken annemi bırakacak değilim ama söylemesi bile o kadar hoşuma gitti ki... olmaz dedik tabii de bu sefer akşam hasteneden çıkınca çorba yapmış geldiler babamla... sürekli aradı sordu saolsun. iyileşene kadar börekler tatlılar... diyorum ya her zaman mıç mıç yılışık bir ilişkimiz yok bazen kızıyorum yalan değil ama o kadar temiz kalpli ki.. Allah huzurumuzu bozmasın.