• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep mi Kaynanalar ekitirilir, hi mi iyi ynleri yok? Sra iyi yanlarnda...

daha evli değlim sözlüyüm allaha şükür şuan çok iyi aramız.
bana kara kızım diyo hep mutlu olmamı istiyo. oğluna kızıyo kızı sıkma üzme vs diye
ama benden önceki geliniyle baya sorunları olmuş. bana bazen anlatıyo. işin garibi kayınvalidemden çok çektim diyip gelinide anlatıyo.
çok karışık işler.
kime güvencem bilemedim ama
ben iyi oldukça müstakbel kayınvalidemde iyi bana karşı.. yaşlıdır kaprisi olursada normal derim annemdn biliyorum çünkü =)
bi annemde o oldu.
annemle araları çok iyi sağolsun tatsızlık olmadan da böyle gider inşallah.

kayinvalidem sanki koruyucu melegim gibi!
benimle ilk tanismasinda nazar boncuklu bir kolye getirmisti. daha fotograflarimi gorunce bayilmis bana!
gerci benden bagimsiz olarak da harika bir insandir kimseye kotu laf edemez sesini bile yukselttigini gormedim
hep gonul alayim dua edeyim hatir yapayim derdindedir
ha bana nisanimda dugunumde ne suslu bohcalar ne takilar getirdi hatta dugunde dedikoducu sulale bireylerim cok lafini etti ama onun dualari bize yetiyor da artiyor bile
esime hep "siz iyi olunca nasil mutlu oluyorum" der baska birsey demez
her cuma ya o beni arar ya ben onu
ben olmayinca evimde rahat edemez o derece de dusunceli biri
dunya malinda hic gozu olmadigindan bana getirmedi de kendi yedi kizina yedirdi gibi bisey dusunmem imkansiz
kirada evi var bir ay alsa bir ay kurban keser
canim o benim; su an ulke disindayim gurbetteyim ve annem gibi ozluyorum
dunyadan elini etegini cekmis olmasini bazen fazla bulsam da Allah ondan binlerce kere razi olsun!!!!

Özünde iyi biri olan ama dolduuşa gelen bir kayınvalidem var...
seviyorum onu aslında bazı kırgınlıklarım dışında kayınvalidemle
bir derdim yok,onunda beni sevdiğini billiyorum ama zaman zaman
görümcemin etkisinde kalmışlığından dolayısorunlarımız oldu

ama ben yinede eyvallah dedim,sineye çektim...
yuvarlanıp gidiyoruz,iyi-kötü...
Allah herkesin gönlüne göre versin

heheh =))) Düşününce çıkıyor bişeyler =))) sağolsun iyidir de biraz özel hayatımıza fazla merakı var bu da beni deli ediyor..Herşey onun istediği gibi olsun istiyor herşey ama :37: ama sağlık sorunu yaşamıştım tırnak batmasından amelyat oldum 3 gün kaldırmadı 12 gün de hiç bişey yaptırmadı sağolsun..Ama yine de pek haz etmem kendisinden ben yokken evimi kurdalamasından dolayı acayip sinirim kendisine anahtarı da bırakmak zorunda kaldım 5 gün yoktuk balıklarımız ölmesin die geldiğimde yatak odama bile girdiğini fark ettim deli oldummmm :@

Düşünce olarak tarzımız başka olsada kendime çok sıcak bulmasam da eşimle en ufak sorunumda beni savunur

En iyi yönü yazın 6 ay köyde kalıyor..

Hiç bir şekilde sesini duymuyorum , yüzünü görmüyorum, evimizde adı dahi geçmiyor..

İşte en iyi yönü buu huzurum ve ben...

Kızlar benim kayınvalidem yok rahatım :27::9:
Ölmüş olsada bana mücevher ve en önemli mücevher Eşimi Bıraktığı için onu çok seviyorum.Ruhun şad olsun kayınvalideciğim :43:

(annemden) kayınvalidemden herr konuda o kadar memnunum ki, Allah aramızı bozmasın, onu çok seviyorum,bana çok iyi davranır her zaman halimi hatrımı sorar gittiğimde sevdiğim yemekleri yapar, mutfağa asla sokmaz,ne iş yaptırır ne bişey.sen oğlumu seviyosun ya bu bana yeter diyo hep,ağzından gelinim lafı duymadım.hep içten bir şekilde kızımmm der.nişanlıyknde böyleydi, evlendim hala böyle hiçbir konuda şikayetçi değilim şükürler olsun sanırım çok şanslıyım:):nazar::nazar::nazar::49:

bnde kayınwalidemi sewiyorum aramızda hiç bir problem olmadı şimdiye kdr ama eşim ister istemez bzm aramızı bozuyor çnkü annesine çok bağlı we çok düşkün hergün ara annemi hatrını sor saygida kusur etme fln o öle yapınca soğuyorum zorla yapıyorum ne garip bi durum dimii

erkek kardeşim evli olsaydı, gelinimizin bu başlığa yazacak çok şeyi olurdu herhalde. annemin tam herkesin sahip olmak isteyeceği tarzda bir kaynana olacağına eminim. şimdiden olmayan gelinini kayırır. güzel bir şey görse, ay bir gelinim olsaydı şunu alırdım der. karşısındakinden hiçbir şey beklemez. hep vericidir. kendi işini kendi yapar, kimseye minnet etmez. böyle davrandığı için de taktir bile beklemez. bana bakar sonra der ki "gelinden nasıl iş beklenir. bak yargun argın şu saatte eve geliyosun. gelin de senin gibi olacak. ben ona nasıl derim şu işimi yap ya da nasıl derim ben size geliyorum." benim kaynanam ise tam tersi. nişanlılığımda evinde ne kadar atılacak çöp varsa topladı topladı bana getirdi. yüzüne bakılmayacak şeyler. insan biraz özenmez mi? bu kızın tarzına hitap eder mi beğenir mi denmez mi? arkasına takıp alışverişe filan çıkarmak gibi şeyleri hiç görmedik zaten. bir de getirdiği her paçavra için sonsuz minnet duymamı bekledi, bunu da her zaman belli etti. bir gelinin ısınabilmesi için hediyeler alınır, eve davet edilir,... ama o hiç geliniymişim gibi davranmadı. benim yanımda sürekli başkalarını övmeler falan... ben anne demeden bana kızım bile demedi. öyle içten bi kızım demesini de beklemiyordum zaten. hala yanında biri yoksa kullanmaz o kelimeyi. ama birisi varsa yanında kızım der, benimle ilgileniyormuş gibi yapar. ikiyüzlülüğün daniskası. ben sabahın köründe çıkıp akşamın bi körü giriyorum eve. bir kere de kızım yemek yaptım, gelin bize yemeğinizi yiyin gidersiniz ya da alın götürün evinizde yersiniz demedi. daha da kedi gibi davet bekler benden. ama sağda solda yemek konusunda marifetli olduğuu anlatmaktan da geri durmaz. gerçi ilk kez yemeğini yediğimde şok olmuştum. bana sofuluk taslar, dedikodunun alasını yapar. nefret ediyorum ondan, bana uzak Allah'ına yakın olsun.

sağolsun kayınvalidemi ben çok severim.iyi kadındır.bana değer verir.sevdiğim şeyleri yapar,karışmaz.yemeğe geliyorsa yemeği ya yapar getirir yada gelince kendi yapar o derece yani.ama bende tabiki elimden geldiğince onunla iyi geçiniyorum.şimdiye kadar bir sürtüşmemiz olmadı şükür.iyi niyetlidir saftır,bazen patavatsız konuşur ama kendide bilir huyunu sonradan der böyle bir huyum var sevmiyorum kızım yanlış bir şey dersem alınma diye.yok anne önemli değil derim geçer.birde böyle yedirmeyi çok sever,bir şey yapmışta onu yiyemeden gittiysek gece uyuyamaz ertesi gün arar böyle böyle dert oldu içime diye :1: annem başta kıskanmıştı biraz,birazda korkmuştu sen toz kondurmuyorsun ama ileride bir şey olursa görürüm seni diye.ama kendisi kaynanasından çok çektiği için bende bu korkuları yaşadı sanırım ama şimdi mutlu olduğumu bildiği için oda mutlu.
kısacası ben kayınvalidesi ile iyi anlaşan gelinlerdenim sağolsun.

Sevmedim, sevmiyorum, sevmeyeceğim......
Ne babasını, ne anasını, ne ablasını ............

Ay birde böyle ''hergün annemi ara,yanına git,halini hatrını sor,saygıda kusur etme'' gibi şeyler söyleyen kocalara sinir oluyorum ya.Sanki ''Sultan hazretlerinin oğulları'':27:

çok şükür allahıma ki daha bariz bir sorun hiç yaşamadık yaşayacağımızı da hiç sanmıyorum...1 buçuk yıllık evliyim,eşim tek erkek öyle eltım falan da yok,görumcem var bir tane o da evli iki cocuklu çalışıyor onunda etliye sütlüye karıştığı olmaz..neler duyuyorum neler görüyorum şükrediyorum allah herkese iyi kayınvalideler versin..

benim de kaynanam mükemmel bi insan bence
arada sivri dili batar bana ama bana özel değil herkese öyledir
ama genelde şeker gibi bi kadındır
ben bekar görümcemle anlaşamadığım için evlerine gitmek istemiyorum pek
kaynanam gelince cok seviniyorum ama, keşke kalsa gitmese diyorum
biraz cılgın bi kadın rihanna açıp hadi dans edelim falan der :1:
anne pilav mı yapiym makarna mı derim, amaan corba yaptıysan yeter ben yemek yemeğe gelmedim gel oje sürelim gel fal bakalım gel internetten yeni elbiselere bakalım makyaj malzemelerine bakalım vakit harcama yemeğe falan der
arada temizlikçisini alır gelir benim evimi temizletir
kendisine ne alsa bana da alır, takı parfüm şal...
eşim gece çalışıyo evde akşam sıkılıyorum
abur cubur alır gelir sürpriz yapar

benim de kaynanam mükemmel bi insan bence
arada sivri dili batar bana ama bana özel değil herkese öyledir
ama genelde şeker gibi bi kadındır
ben bekar görümcemle anlaşamadığım için evlerine gitmek istemiyorum pek
kaynanam gelince cok seviniyorum ama, keşke kalsa gitmese diyorum
biraz cılgın bi kadın rihanna açıp hadi dans edelim falan der :1:
anne pilav mı yapiym makarna mı derim, amaan corba yaptıysan yeter ben yemek yemeğe gelmedim gel oje sürelim gel fal bakalım gel internetten yeni elbiselere bakalım makyaj malzemelerine bakalım vakit harcama yemeğe falan der
arada temizlikçisini alır gelir benim evimi temizletir
kendisine ne alsa bana da alır, takı parfüm şal...
eşim gece çalışıyo evde akşam sıkılıyorum
abur cubur alır gelir sürpriz yapar

ayy süpermiş ya maşallah ;
darısı başıma inşallah =) :66::16:

beni evlenmeye o ikna etmişti biliyomusun :1::1:
eşimi sevmiyodum başta, koca her zaman bulunur böyle kaynanayı bi daha nerde bulcam dedim :27::27: sonra eşimi de sevdim ama tabi :69::69:

ahaha gerçekten mi =))
ama evlilik konusu çok isabetli olmuş canım eşinin de huyu huyuna suyu suyuna fena mı ne güzel olmuş ,ikinizde yurtdışında yaşamış insanlarsınız =)) iyi olmuş iyi olmuş =))) :9::16:
darısı tezzz zamanda başıma inşallah :81::79:

ahaha gerçekten mi =))
ama evlilik konusu çok isabetli olmuş canım eşinin de huyu huyuna suyu suyuna fena mı ne güzel olmuş ,ikinizde yurtdışında yaşamış insanlarsınız =)) iyi olmuş iyi olmuş =))) :9::16:
darısı tezzz zamanda başıma inşallah :81::79:

amin canım ama önce iş sonra koca inşallah
bizim öyle can ciğer kuzu sarması durdugumuza bakma birbirimizi yiyoruz eşimle, en son işten çıktım onun yüzünden
bide aramızda 10 yaşçık kadar bi fark var :1::1: (1,5 katım kadar beyefndi:27:)

Back
X